Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μπορουμε να δοκιμαζουμε πλεον τους νεους χαρακτηρες δωρεαν για ενα διαστημα?Το βγαλανε αυτο?
sironoui Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Όχι δεν μπορείς να τους δοκιμασεις πρέπει να τους αγορασεις.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=B1VP2Y4w2-k
logistoulis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 το online του συγκεκριμένου παιχνιδιού (ενώ όντως είναι το καλύτερο fighting σε gameplay) είναι πέρα για πέρα απαράδεκτο το mkx μετά το ρεκτιφιέ του είναι πολύ καλύτερο και η καλύτερη επιλογή για τον pc gamer μάλλον παραμένει το Killer instict (αφού σου δίνει πρόσβαση στη βάση χρηστών του xbox που μου φαίνεται η μεγαλύτερη επιλογή που έχουμε.. τα mkx στις κονσόλες ίσως έχουν περισσότερο κόσμο αλλά δεν έχουν cross play) η ms είτε μας αρέσει είτε όχι έχει σοβαρούς server για να παίζεις σαν άνθρωπος και το cross platform της δουλεύει όπως θα πρεπε το sfv είναι προσβλητικά κακό και το p2p είναι ο,τι χειρότερο στο κόσμο μετά την εμπειρία μου με το sf παρόλο που βρήκα κάπως ενδιαφέρον το for honor δε θα το πλησίαζα ούτε για αστείο
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Ηταν και ειναι το πρωτο και το τελευταιο fighting παιχνιδι που ασχολουμαι απο day one και αυτο γιατι το ειχα κριμα απο το προηγουμενο SF4 που το πηρα οταν βγηκε η τελευταια ultimate edition και δεν ειχε ατομα ουτε για αστειο. Δεν εχω εν μερη παραπονο και τα λεφτα του τα εβγαλε δεδομενου του χρονου που ασχοληθηκαν μαζι του σε σχεση με προηγουμενα fighting παιχνιδια(mk9 του ps3 προηγουμενο),αλλα στα επομενα που βγαινουν φετος οπως Tekken και Injustice αν μου τραβηξουν το ενδιαφερον θα ειναι σε price drop.
logistoulis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 το injustice μόνο σε γερή έκπτωση (αν και το προηγούμενο ήταν άψογο παιχνίδι και νομίζω ότι το ίδιο θα είναι και το νέο) , το tekken θα περιμένω να δω πώς θα είναι γενικά κάποια tekken (βλέπε 3 πχ, ή το ttt ) είναι από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια διαχρονικά, οπότε δε μπορώ να αγνοήσω τη σειρά και τα mk είναι παιδικός έρωτας (τα sf όχι τόσο, αλλά δε μπορώ να μη παραδεχτώ το πόσο σωστούς μηχανισμούς έχει το V αυτή τη στιγμή κόντρα στο mkx στο πυρήνα του gameplay, γιατί σαν παιχνίδι συνολικά το sf ακόμα είναι beta) , αλλά το tekken είναι πάρα πολύ ψηλά, οπότε αν είναι καλό θα τσιμπηθεί άμεσα απλά επειδή με απογοητεύουν λίγο τα σύγχρονα καραγκιοζηλίκια στα fighting games (season pass, dlc chars + Πίστες και ειδικά στη περίπτωση του sfv είναι pay to win και όχι play to win, τα fight money είναι απαράδεκτα λίγα.. ) δε ξέρω πώς να αντιμετωπίσω πλέον τη κάθε κατάσταση.. να περιμένω να βγει ολοκληρωμένο το παιχνίδι; να υποστηρίζω μόνο ολοκληρωμένα παιχνίδια; δε ξέρω είμαι απογοητευμένος, γιατί εκεί που πάει το είδος να ανέβει (από κει που ήταν τελείως παρατημένο), η απληστία των εταιρειών νομίζω ότι το κάνει τελικά να απευθύνεται μόνο σε πολύ σκληροπυρηνικούς του είδους και όχι μαζικά στους παίκτες όπως θα έπρεπε
Fulgore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 το injustice μόνο σε γερή έκπτωση (αν και το προηγούμενο ήταν άψογο παιχνίδι και νομίζω ότι το ίδιο θα είναι και το νέο) , το tekken θα περιμένω να δω πώς θα είναι γενικά κάποια tekken (βλέπε 3 πχ, ή το ttt ) είναι από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια διαχρονικά, οπότε δε μπορώ να αγνοήσω τη σειρά και τα mk είναι παιδικός έρωτας (τα sf όχι τόσο, αλλά δε μπορώ να μη παραδεχτώ το πόσο σωστούς μηχανισμούς έχει το V αυτή τη στιγμή κόντρα στο mkx στο πυρήνα του gameplay, γιατί σαν παιχνίδι συνολικά το sf ακόμα είναι beta) , αλλά το tekken είναι πάρα πολύ ψηλά, οπότε αν είναι καλό θα τσιμπηθεί άμεσα απλά επειδή με απογοητεύουν λίγο τα σύγχρονα καραγκιοζηλίκια στα fighting games (season pass, dlc chars + Πίστες και ειδικά στη περίπτωση του sfv είναι pay to win και όχι play to win, τα fight money είναι απαράδεκτα λίγα.. ) δε ξέρω πώς να αντιμετωπίσω πλέον τη κάθε κατάσταση.. να περιμένω να βγει ολοκληρωμένο το παιχνίδι; να υποστηρίζω μόνο ολοκληρωμένα παιχνίδια; δε ξέρω είμαι απογοητευμένος, γιατί εκεί που πάει το είδος να ανέβει (από κει που ήταν τελείως παρατημένο), η απληστία των εταιρειών νομίζω ότι το κάνει τελικά να απευθύνεται μόνο σε πολύ σκληροπυρηνικούς του είδους και όχι μαζικά στους παίκτες όπως θα έπρεπε Αν θες να το εχεις απλα για συλλογη ναι να υποστηριξεις ολοκληρωμενα παιχνιδια μονο. Αν θες να λιωσεις το αντιστοιχο ranked τυπου street fighter τοτε αγορα day one φυσικα οπως στο street.
sironoui Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Εγώ δεν έχω μεγάλο πρόβλημα στο online αλλά έχω 4-5 μπάρες στο search και είναι όλα οκ εάν δεν είναι μπλε θα έχετε σιγουρα lag.
logistoulis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Εγώ αν βάλω 4 μπάρες δε βρίσκω να παίξω σε λογικό χρόνο και αν παίξω με λιγότερο το lag είναι απαράδεκτο Γενικά είναι αποτυχία το P2P, αφού είναι εξορισμού άδικο Fulgore δεν έχω θέμα με το να είναι ενα παιχνίδι περισσότερο competitive και online, αρκεί να δουλεύει Στο killer instinct πχ τα πράγματα δουλεύουν στο sfv οχι (έχω 50αρα σύνδεση, για την ιστορία)
sironoui Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δες το ρούτερ σου μήπως πρέπει να ανοίξεις θύρες εγώ και με 4 mbps πολλές φορές λόγο φόρτου της vodafone με μπλε μπάρες δεν έχω πολύ lag.
sironoui Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Από 28 Μαρτίου ξεκινάει η ελεύθερη beta με τους καινούριους servers και το νέο patch, μπορείτε να κατεβάσετε το stream client και να παίξετε online matches για μια εβδομάδα με όλους τους χαρακτήρες ανοικτούς. http://www.capcom-unity.com/harrisony/blog/2017/03/23/a-new-cfn-is-coming-your-way
logistoulis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 άντε να δούμε μπας και στρώσει το χάλι θα πάρω την ibuki μου και ελπίζω να βρω κάνα match σε λογικό χρόνο Μου αρέσει πάντως που λένε ότι το έφτιαξαν από το μηδέν, σίγουρα κάτι τέτοιο χρειαζόταν
sironoui Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 http://steamcommunity.com/app/310950/discussions/0/133260909499775036/ Πληροφορίες για την beta, σήμερα το βράδυ ξεκιναει. 1
logistoulis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 βγήκε στο steam (μπορείς να το αναζητήσεις στο store) 8.8GB , θέλει κάνα μισάωρο να κατέβει αλλά πρέπει να ψοφήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα