Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Και φυσικά δεν μπορούσαν να λείψουν τα κλασσικά parodies.
DaywalkerxD Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Και φυσικά δεν μπορούσαν να λείψουν τα κλασσικά parodies. Κλασσικότατα
Igognito Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ για την στήριξη και πάλι παίδες! Χθες ο Censored και εγώ συμμετείχαμε στο ESL Playstation Plus Cup Europe&Middle East.Καταφέραμε να πάρουμε την όγδοη θέση για τον Censored και πρώτη για μένα.Τα αποτελέσματα του τουρνουά εδω:http://play.eslgaming.com/streetfighter/playstation/sf5-ps4/open/playstation-plus-cup-europe/rankings/Δεν έχουν ανεβάσει κάποιο video αν ανεβάσουν θα το postaro.Παρακάτω άλλο video από τελικό του ESL Open Cup που είχα συμμετάσχει με αντίπαλο από Φινλανδία:https://www.youtube.com/watch?v=SziTuVi57JgΚαι τέλος 2 video ακόμα από τελικούς σε Γαλλικά Online τουρνουά του Hitpoint.FR:29/4 13/5 3
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αν επαιζα με τετοιο αντιπαλο θα εκανα leave μονο και μονο για το κακασχημο skin της laura
Chaos3X Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μπράβο ρε παιχταρά μου! Χίλια μπράβο και συγχαρητήρια! Είστε μάγκες.
Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ο κακομοιρης ο Guile τι τους φταιει και τρωει τοσο ξυλο παραπανω? Επισης κατι που δεν ηξερα (και ειναι κυριολεκτικα facepalm αν δεν τον δουμε στο SFV). Ειναι δυνατον να βλεπουμε Akuma στο Tekken 7 και οχι στο Street Fighter???Γελανε και οι πετρες
vangelisb Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ο κακομοιρης ο Guile τι τους φταιει και τρωει τοσο ξυλο παραπανω? Πάνε οι εποχές που ήταν μοναδική υπερδύναμη, πρέπει να το αντικατοτρίσουμε και στο game Για τον Akuma, κάτι ξέρω και παίζω ακόμη το USF4 και χαίρομαι μόνος μου
ikaruga24 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ο κακομοιρης ο Guile τι τους φταιει και τρωει τοσο ξυλο παραπανω? Επισης κατι που δεν ηξερα (και ειναι κυριολεκτικα facepalm αν δεν τον δουμε στο SFV). Ειναι δυνατον να βλεπουμε Akuma στο Tekken 7 και οχι στο Street Fighter???Γελανε και οι πετρες Δεν είναι το ίδιο. Cameo παρουσίες είχαμε σε πάρα πολλά fighting. Και στο Dead or alive 5 είδαμε χαρακτήρες Virtua Fighter, τι σημαίνει αυτό; Φυσικά επειδή το dark hado και λοιπή ιστορία είναι βασική για το Street Fighter μην έχει καμιά αμφιβολία ότι Gouki/Evil Ryu θα παρουσιαστούν στο μέλλον.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Κι ενώ περιμέναμε χαρακτήρα Μαΐου και να μην έχει τον Ιούνιο λόγω Story Mode, η Ibuki θα βγει μαζί με το Story Mode στα τέλη Ιουνίου. Δεν πήραμε τίποτα για Μάιο. Καλό μήνα!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Επίσης στο CEO το ΣΚ, έγινε ο χαμός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα