Προς το περιεχόμενο

Street Fighter V [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγριευουν τα πραγματα. Ετοιμαζονται μηνυσεις εναντιον της capcom... Ενας φιλος μου στο steam μου ειπε πως θα τους κανει μηνυση για την αθλια κατασταση στο online του sf5 εδω και 3 μερες τωρα. Μια και το ανεφερα ενας αλλος εκανε πριν 3 εβδομαδες μηνυση στη WB για το Mortal Kombat x. Δειτε εδω το βιντεο που ανεβασε στο youtube!!!! www.youtube.com/channel/UC4XzqPoBP70K8YPOejMrJfA

• Like 1
Δημοσ.

Σιγά τα αίματα με τις μηνύσεις 3 agree έχεις κάνει σε online LUA , φαντάζομαι στο steam θα πέφτουν βροχη τα refund. Τόσο development και έχει εικόνα beta ρε γαμώτο .

review critics : 8/10   users score : 2/10   αυτό τα λέει όλα 

• Like 1
Δημοσ.

Σιγά τα αίματα με τις μηνύσεις 3 agree έχεις κάνει σε online LUA , φαντάζομαι στο steam θα πέφτουν βροχη τα refund. Τόσο development και έχει εικόνα beta ρε γαμώτο .

review critics : 8/10   users score : 2/10   αυτό τα λέει όλα 

2/10 ειναι στο amazon, 3,6 και 2,9 /10 στο metacritc 42/100 στο steam. Και αυτα ειναι αρκετα ψηλα ποσοστα που δεν θα επρεπε κανονικα με ολα τα προβληματα που εχει στο online.

Δημοσ.

Απο το shoryuken.com

Fightmoney:

160k for all of story mode

96k for all of easy mode survival

160k for all of normal mode "

240k for all of hard mode "

Στα παραπανω να προσθεσουμε και επιπλεον gold απο τους Dlc χαρακτηρες :) Επισης επιπλεον χρηματα πιθανως και απο το story mode του Ιουνιου.

Αυτο ελειπε να νομιζαν μερικοι οτι με 50gold την καθε νικη(που δεν ειναι και ευκολο να κερδισεις ετσι απλα online ειδικα σε ranked)θα βγαινανε τα 600.000των Dlc. Γιατι 600.000/50=12000 online νικες για τους πρωτους 6.Οντως αυτο θα πηγαινε για τους πολυ λιγους.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να παίζω αυτό τον καιρό ειναι η γυναίκα εδώ.. ευτυχώς από ότι ακούω. Σε 1 εβδομάδα θα το λιώσω. Λείπει ο blanka και με βλέπω με vega / necali / bison

SF4 ήμουν αρκετά καλός 4200 PP

Δημοσ.

Εγω παλι μονο στο Street Fighter εχω καταφερει να φαω τοσο ξυλο.Ουτε στο Marvel Vs Capcom 3 δεν ετρωγα τοσο πολυ :P

Α και κλασσικα ως τωρα ολοι οι αντιπαλοι απο Playstation :D

Meanwhile στο αντιστοιχο topic του ps4 για το SF ειναι τελειως πεθαμενο....

Δημοσ.

Σε εμενα ετυχαν μεχρι τωρα πιο πολλοι αντιπαλοι απο pc παρα απο ps4. Απο σχολια πουι δαβαζω στο steam λενε οτι οι ps4 παιχτες δεν ειναι τοσο καλοι οσο εμεις οι pc gamers. Λογικο μου ακουγεται. Eιμαστε pc master race!

Δημοσ.

Οπως ηταν αναμενομενο με τα προβληματα στο online το παιχνιδι πατωνει

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1188035&page=18

Συνεχιζονται οι αποσυνδεσεις και τα κολληματα στο online 6 μερες μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...