calenter2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας για το i-phone 5 και για το i-phone 5c! θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποια διάφορα μεταξύ τους όσον άφορα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Σε ποια καταστήματα στην Θεσσαλονίκη είναι διαθέσιμα; και τι τιμή έχουν; (ενδιαφέρομαι για 8gb μνήμη) Ευχαριστώ εκ των πρότερων! Προσωπικά θα αγόραζα το 5(καλύτερα το 5s αλλά αυτό δεν το βάζει ως επιλογή). Το 5 έχει τουλάχιστον 16 GB μνήμη flash, είναι φτιαγμένο από καλύτερα υλικά και στην πράξη το 5c είναι το 5 σε πλαστικό περίβλημα. Το 5c το βρίσκεις σε 8 GB από 345 ευρώ περίπου και το 5 από 500 ευρώ. Και ναι μπορείς να το αγοράσεις από skroutz(το 6άρι που αγόρασα πρόσφατα το πήρα από σκρουτζομάγαζο). Αν πάντως, πάρεις το 5c νομίζω ότι αξίζει μόνο το λευκό σε 16GB(αν και το χρώμα είναι θέμα γούστου, ωστόσο, νομίζω ότι έτσι θα μεταπωληθεί αργότερα πιο εύκολα). τι προβληματα εβγαλε το 5? :Ο οσους ξερω εγω, συμπ. και εμου δε μας εχει ενοχλησει ποτεγ με εξαιρεση εναν που το αφησε 3 ωρες αυγουστο στον ηλιο και του πεταξε hardware error -1 και του εκαναν αντικατασταση σε 3 ημερες... Οσον αφορά τη χωρητικότητα εγω ειμαι καθετος στο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 16 GB, το επομενο μου (6S?) μαλλον θα ειναι 32... Δεν ξέρω αν το 6s βγει σε 32 GB. To 6 ως γνωστό πωλείται σε εκδόσεις των 16,64 και 128 GB. H απάλειψη των 32 GB είναι ανεξήγητη. Το ορθό θα ήταν να παραμείνει ως φτηνότερη έκδοση αυτή των 32 GB(υπεραρκετά για τους περισσότερους)και να σταματήσουν το 16 GB, με δεδομένο ότι η προσθήκη της μνήμης 32 ή 64 κλπ. GB από την Apple σε κάθε τηλέφωνο έχει σχεδόν μηδενικό κόστος(το οποίο όμως μεταφέρεται σε κέρδος +100 ευρώ ανά έκδοση κάθε φορά). Η λογική επιβάλει λοιπόν το 6s να μην βγαίνει πλέον σε 16άρι αλλά να ξεκινά από 32 GB και παράλληλα, κατά την συνήθη τακτική της Apple, να διατηρηθεί προς πώληση το 6 σε έκδοση 16 GB. Θα δούμε του χρόνου...
Kostasspil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω αν το 6s βγει σε 32 GB. To 6 ως γνωστό πωλείται σε εκδόσεις των 16,64 και 128 GB. H απάλειψη των 32 GB είναι ανεξήγητη. Το ορθό θα ήταν να παραμείνει ως φτηνότερη έκδοση αυτή των 32 GB(υπεραρκετά για τους περισσότερους)και να σταματήσουν το 16 GB, με δεδομένο ότι η προσθήκη της μνήμης 32 ή 64 κλπ. GB από την Apple σε κάθε τηλέφωνο έχει σχεδόν μηδενικό κόστος(το οποίο όμως μεταφέρεται σε κέρδος +100 ευρώ ανά έκδοση κάθε φορά). Η λογική επιβάλει λοιπόν το 6s να μην βγαίνει πλέον σε 16άρι αλλά να ξεκινά από 32 GB και παράλληλα, κατά την συνήθη τακτική της Apple, να διατηρηθεί προς πώληση το 6 σε έκδοση 16 GB. Θα δούμε του χρόνου... Καθόλου ανεξήγητη. Μιας και τα 16 δεν φτάνουν ούτε για ζήτω, σε αναγκάζουν να πας στα 128. Πρέπει να πούμε όμως ότι η τιμή των 128 είναι χαμηλότερη από άλλες χρονιές.
zio10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 τι προβληματα εβγαλε το 5? :Ο οσους ξερω εγω, συμπ. και εμου δε μας εχει ενοχλησει ποτεγ με εξαιρεση εναν που το αφησε 3 ωρες αυγουστο στον ηλιο και του πεταξε hardware error -1 και του εκαναν αντικατασταση σε 3 ημερες... Οσον αφορά τη χωρητικότητα εγω ειμαι καθετος στο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 16 GB, το επομενο μου (6S?) μαλλον θα ειναι 32... Κουμπί, μπαταρία, σήμα, γρατσουνιές, λυγίζει(!)...γενικά δεν ήταν και από τα πιο πετυχημένα τους, κατά την γνώμη μου. Για τη χωρητικότητα ας σκεφτεί τι χρήση θα κάνει γιατί αν κάνει δεν διορθώνεται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα