#Stelios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας για το i-phone 5 και για το i-phone 5c! θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποια διάφορα μεταξύ τους όσον άφορα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Σε ποια καταστήματα στην Θεσσαλονίκη είναι διαθέσιμα; και τι τιμή έχουν; (ενδιαφέρομαι για 8gb μνήμη) Ευχαριστώ εκ των πρότερων!
pinion Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Πρακτικά το 5C είναι ένα 5άρι αλλά με πλαστικό πλαίσιο. Απ όσο γνωρίζω τουλάχιστον. Γενικά πάντως, τα 8GB είναι λίγα, γιατί σκέψου ότι στην πράξη είναι 6.5-7GB από τα οποία π.χ. 2GB είναι μόνο το λογισμικό. Οπότε αν έχεις σκοπό να έχεις αποθηκευμένες photo κ μουσική, τότε..δες για κάτι μεγαλύτερο, πχ 16άρι. + την μεταπωλητική αξία ενός 16GB σε σχέση με ένα 8άρι.
#Stelios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Εσύ φίλε ποιο θα διάλεγες? το 5 ή το 5c? η μνήμη των 8 gb προσωπικά μου φτάνει
Κomos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 5c επειδή μια από τις ουσιαστικές διαφορές είναι η λίγο μεγαλύτερη μπαταριά (100 200Μα)
#Stelios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Kαι εγώ το 5c έβαλα στο μάτι! μήπως ξέρει κανείς απο που μπορώ να το αγοράσω Θεσσαλονίκη και τι τιμή έχει; γίνεται να το πάρω από skroutz ή θα μου έρθω χαλασμένο το κινητό και θα κλαίω;
Κomos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Πήγαινε σε ένα πλαίσιο η public τότε κ παρτο Αν αισθάνεσαι πιο ασφαλής....
Kostasspil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Kαι εγώ το 5c έβαλα στο μάτι! μήπως ξέρει κανείς απο που μπορώ να το αγοράσω Θεσσαλονίκη και τι τιμή έχει; γίνεται να το πάρω από skroutz ή θα μου έρθω χαλασμένο το κινητό και θα κλαίω; Αν σου ρθει χαλασμένο το γυρνάς και σου δίνουν άλλο. Δεν καταλαβαίνω αυτή τη δαιμονοποίηση των αγορών από ίντερνετ Δεν λέω μόνο για σένα, γενικά μιλάω με αφορμή αυτό που έγραψες 2
paylidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 καλυτερα βρες ενα 5αρι... μακραν καλύτερο σε ποιοτητα κατασκευης
zio10 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ 5c θα έπαιρνα από αυτά τα δύο, το 5άρι δεν με εμπνέει συν κάποια θεματάκια που έβγαλε. Τα 8gb φτάνουν για βασική χρήση, αν θέλεις να το έχεις γεμάτο φωτογραφίες, μουσική, εφαρμογές δεν σου φτάνουν. Πάρτο από όπου το βρεις φτηνότερα, τα μαγαζιά με καλή αξιολόγηση στο skroutz είναι πολύ αξιόπιστα, δεν θα έχεις θέμα
#Stelios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες σας! έχει κάνεις να προτείνει κάποιο αξιόπιστο μαγαζί από skroutz που έχει παραγγείλει; έψαξα μεσώ διαδικτύου στην ιστοσελίδα του public και του πλαισίου και δεν το βρήκα στην μνήμη των 8gb...
Stogianz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Και εγώ το έχω βάλει στο μάτι το 5c. Έχει καλύτερη μπαταρία και δεν έχει τα θεματάκια του 5 με το bezel και το power button. Aν και πλαστικό (επειδή το έχω δει απο κοντά) είναι πολύ γερό, δεν είναι το πλαστικό του galaxy... Πάρτο απο skroutz δεν θα έχει πρόβλημα! Εγώ όλα τα κινητά μου απο εκεί τα έχω πάρει. Απο την στιγμή που ένα μαγαζί έχει πολλές αξιολογήσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. 2
diofter Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Έχω το 5c. Όλα τα κινητά μου τα βάζω σε θήκη οπότε η premium αίσθηση του αλουμινίου δεν έχει νόημα συν ότι δεν έχουν βγάλει προβλήματα του απλού 5 συν ότι έχει λίγο μεγαλύτερη μπαταρία, είναι πιο καινούριο για αναβαθμίσεις και μπορείς στην τιμή του 5 μεταχειρισμένου να το πάρεις καινούριο με εγγύηση. 2
paylidis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 τι προβληματα εβγαλε το 5? :Ο οσους ξερω εγω, συμπ. και εμου δε μας εχει ενοχλησει ποτεγ με εξαιρεση εναν που το αφησε 3 ωρες αυγουστο στον ηλιο και του πεταξε hardware error -1 και του εκαναν αντικατασταση σε 3 ημερες... Οσον αφορά τη χωρητικότητα εγω ειμαι καθετος στο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 16 GB, το επομενο μου (6S?) μαλλον θα ειναι 32...
Kostasspil Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 τι προβληματα εβγαλε το 5? :Ο οσους ξερω εγω, συμπ. και εμου δε μας εχει ενοχλησει ποτεγ με εξαιρεση εναν που το αφησε 3 ωρες αυγουστο στον ηλιο και του πεταξε hardware error -1 και του εκαναν αντικατασταση σε 3 ημερες... Οσον αφορά τη χωρητικότητα εγω ειμαι καθετος στο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 16 GB, το επομενο μου (6S?) μαλλον θα ειναι 32... Γενικά το 5 είχε πρόβλημα στη μπαταρία. (συγκεκριμένη παρτίδα, όχι όλα) Είναι που θα πέσεις όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα