Προς το περιεχόμενο

BenQ BL2710PT ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα , ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια 1440p οθόνη και είμαι μεταξύ της Μπαίνω ΒΛ2701PT και της Dell UltraSharp U2713HM , η διαφορα στην τιμή είναι μηδαμινή , και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για τις δυο , έχω μια κλίση προς την Μπαίνω λόγω του ότι είναι νεότερο μοντέλο. Υπάρχει καμια αισθητή διαφορα μεταξύ τους? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ίδιες ίντσες, σωστές αναλύσεις, χαμηλές τιμές, παρόμοια panel, flicker free οπότε για τέτοιου είδους panel τα βασικά τα καλύπτουν και οι δύο

από εκεί και πέρα η συγκεκριμένη benq είναι λογικά αρκετά καλύτερη σαν οθόνη από τη dell αλλά με τις απαιτήσεις που δεν έχεις είναι άσκοπο να αναρωτιέσαι ποια είναι η καλύτερη σαν οθόνη και θα ήταν καλύτερα να συγκρίνεις άλλα χαραχτηριστικά όπως η εγγύηση/υποστήριξη

αυτός είναι και ο λόγος που όποιος μπει στο insomnia του προτείνουν dell ακόμη και για επαγγελματική χρήση παρότι σαν οθόνες δεν έχουν και την καλύτερη φήμη διεθνώς

και ακριβώς επειδή οι περισσότεροι δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις είναι και πολύ ευχαριστημένοι με τις dell

Δημοσ.

ίδιες ίντσες, σωστές αναλύσεις, χαμηλές τιμές, παρόμοια panel, flicker free οπότε για τέτοιου είδους panel τα βασικά τα καλύπτουν και οι δύο

από εκεί και πέρα η συγκεκριμένη benq είναι λογικά αρκετά καλύτερη σαν οθόνη από τη dell αλλά με τις απαιτήσεις που δεν έχεις είναι άσκοπο να αναρωτιέσαι ποια είναι η καλύτερη σαν οθόνη και θα ήταν καλύτερα να συγκρίνεις άλλα χαραχτηριστικά όπως η εγγύηση/υποστήριξη

αυτός είναι και ο λόγος που όποιος μπει στο insomnia του προτείνουν dell ακόμη και για επαγγελματική χρήση παρότι σαν οθόνες δεν έχουν και την καλύτερη φήμη διεθνώς

και ακριβώς επειδή οι περισσότεροι δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις είναι και πολύ ευχαριστημένοι με τις dell

Ειναι καθαρα του ποια εταιρια προτιμας.

Πραγματικά δεν έχω κάποια προτίμηση όσον αφορά τις εταιρίες , δηλαδή προσθέτοντας και την Asus PB278QR , και οι τρεις οθόνες έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά , το μονο που μένει είναι ποια μου κάθεται πιο καλά στο μάτι? ( εννοώντας εξωτερικής εμφανίσεως )Asus , BeNQ , Dell , έχω ακούσει τα καλύτερα και για τις τρεις εταιρίες.

Δημοσ.

Εγω παλι δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για τα Monitors της Asus και της Benq ειδικα οσον αφορα σε θεματα εγγυησεων και αντικαταστασης εδω στην Ελλαδα παντα.

Δημοσ.

Εγω παλι δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για τα Monitors της Asus και της Benq ειδικα οσον αφορα σε θεματα εγγυησεων και αντικαταστασης εδω στην Ελλαδα παντα.

ενώ με την dell δεν έχουν υπάρξει προβλήματα? τουλάχιστον που να έχεις άκουσε?

Δημοσ.

Φυσικα και υπαρχουν προβληματα αλλα η Dell αυτη την στιγμη εχει το καλυτερο After Sales Support μαζι με την Corsair και την Logitech στον κοσμο.Γιατι νομιζεις οτι οι περισσοτεροι στο Insomnia αλλα και σε ξενα forum εχουν Dell???

Δημοσ.

Φυσικα και υπαρχουν προβληματα αλλα η Dell αυτη την στιγμη εχει το καλυτερο After Sales Support μαζι με την Corsair και την Logitech στον κοσμο.Γιατι νομιζεις οτι οι περισσοτεροι στο Insomnia αλλα και σε ξενα forum εχουν Dell???

σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια , κατά 99% θα πάω με την Dell ^_^

Δημοσ.

Οχι δεν ειπα κατα 99% να πας σε Dell απλα λεω οτι η Dell εχει καταφερει να κερδισει την εμπιστοσυνη πολλων στην Ελλαδα και αυτο ειναι κατι που θα ακουσεις και απο αρκετα ατομα.Δεν σημαινει ομως οτι πρεπει να αποκλεισεις κατευθειαν και τις αλλες προτασεις.Ριξε μια ματια και σε Site ξενα,περιμενε και καμια ακομα γνωμη και βγαζεις ακρη :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...