Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Ελπίζω να το κάνω και στη σωστή ενότητα βέβαια.
Εχω ένα repeater μάρκας Gembird μοντέλο WNP-RP-002-B και ένα VDSL2 Router Speedport W 724V Type Ci.
Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ "βρίσκει" το repeater το router και τα συνδέω κανονικά και επιτυχημένα, δεν μου δίνει IP adress ή τουλάχιστον κάπου κολλάει και δεν με αφήνει να συνδεθώ στο δίκτυο. Τα λαμπάκια του repeater έχουν φυσιολογικές ενδείξεις και το σήμα που λαμβάνω στο κινητό μου είναι εξαιρετικό με το repeater σε λειτουργία, αλλά δεν συνδέεται. Μόλις αφαιρέσω το repeater απ΄την πρίζα και με ελάχιστο σήμα wifi συνδέεται κανονικά. Δεν είμαι ιδιαίτερα σχετική με όλα αυτά, αλλά φαίνεται σαν να μπλοκάρει την σύνδεση.
Να σημειωθεί πως το repeater δουλεύει κανονικά στο προηγούμενο router μου και σε άλλα royter φίλων που το δοκίμασα προκειμένου να τεστάρω αν λειτουργεί κανονικά ή αν χάλασε.
Δεν νομίζω πως είναι θέμα συμβατότητας καθώς στις προδιαγραφές τους γράφουν τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρη.
Να αγοράσω άλλο repeater ή θα έχω πάλι αντίστοιχο πρόβλημα; 
Υπάρχει κάποιος τρόπος να "φτιάξω" αυτό που έχω;
Καμία ιδέα; 
Σας ευχαριστώ πολύ!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

χαλια μαρκα repeater χαλια μαρκα ρουτερ:P.τα δυο ασχημα μαζι.

στο repeater τι ip εχεις και στο router τι Ip εχεις?καλο θα ειναι να ειναι στο ιδιο δικτυο πχ 192.168.1.1 το Router και πχ 192.168.1.254 το repeater.στο repeater κανονικα τον dhcp τον κλεινεις αλλα αμα δεν δινει Ip μπορεις να τον εχεις ανοιχτο αρκει να να δινει σαν gateway την ip του adsl router.επισης δεν ξερω αν εχει firmware update το gembird.αν παλι δεν παιξει δοκιμαζεις αλλο καναλι στο adsl router ή και αλλο τυπο κλειδωματος.πχ wpa2 αντι για wpa ή το αναποδο.για το speedport θα μπορουσες να κανεις και firmware update μιας και παιζει να εχει παλιο firmware Που νομιζω εχει κατι θεματα με το wifi.

http://www.adslgr.com/forum/downloads.php?do=file&id=1995

εδω το 0.37 firmware το οποιο βελτιωνει πολλα.δεν ξερω ποιο εχει εσενα πανω.πρεπει να το γραφει στην αρχικη σελιδα στο status information συμφωνα με αυτο https://www.ote.gr/web/guest/help-and-support/internet/vdsl/-/support/article/41638795;jsessionid=4004D728E278ABE79649E4E68C67CB94.node3_1_OTEGR

ο οτε εχει παλιο firmware Οποτε κατεβασε το απο το adslgr που εγραψα πιο πανω.οδηγιες πως κανεις το update εχει στην σελιδα απο πανω του οτε.

μακαρι να ειχες παρει κανα repeater tp link αντι για gembird αλλα αφου εχεις αυτο ας την παλεψουμε με αυτο.αλλα και με το ρουτερ το speedport πριν κανουν το τελευταιο Update πολλοι αναφερουν προβληματα και πολυ δεν αντεξαν και πηραν αλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...