fakas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Γειά σας παιδιά. Έχω τελειώσει τει πληροφορικής εδώ και 3 χρόνια δεν ασχολούμαι όμως επαγγελματικά με τον κλάδο επειδή έχω μία οικογενειακή επιχείρηση. Το πρώτο μέλημά μου ήταν και είναι να συνεχίσω να ενημερώνομαι/διαβάζω/μαθαίνω μόνος μου και να μη χάσω επαφή με το αντικείμενο. Ασχολούμαι ερaσιτεχνικά με το web design. Έχω πειραματιστεί αρκετά σε τοπικό επίπεδο και μου έκανε περισσότερο click το e-shop. Αυτό που θέλω να ρωτήσω έχει να κάνει με το Prestashop. Έχω διαβάσει πολλά σχόλια τα οποία το παρουσιάζουν όχι και τόσο για "επαγγελματική χρήση", ότι είναι για "άρπα κόλλα" δουλειές κτλ. Ποιά είναι η γνώμη σας? ΥΓ: καταλαβαίνω ότι το κάθε εργαλείο έχει τα συν και τα πλην του
parsifal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δεν κατάλαβα από το ερώτημα ποιος είναι ο απώτερος σκοπός σου: 1. Να στήσεις ένα e-shop σε PrestaShop για την οικογενειακή επιχείρηση; 2. Να μάθεις καλά το PrestaShop από τη σκοπιά του χρήστη και του webmaster/sysadmin, ώστε να μπορείς να αναλαμβάνεις δημιουργία e-shops για λογαριασμό τρίτων; 3. Να μπεις στα ενδότερα του κώδικα του PrestaShop, ώστε να μπορείς να κάνεις develop δικά σου themes και/ή modules και να κερδίζεις χρήματα από την πώλησή τους; 4. Συνδυασμό των παραπάνω; 5. Κάτι άλλο; Για να λάβεις σωστή και χρήσιμη απάντηση, πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αυτό, νομίζω. 1
fakas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Συγγνώμη, όντως δεν ήμουν αρκετά σαφής. Πιο πολύ τείνω προς το δεύτερο και εκεί ήθελα να καταλήξω με την ερώτησή μου. Και το πρώτο θα ήταν ενδιαφέρον αλλά έχω πρατήριο καυσίμων και πέρα από site διαφημιστικού χαρακτήρα δε νομίζω οτι "σηκώνει" κάτι σε e shop.
parsifal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Είναι καλή λύση τότε. Το μεγάλο συν του: πολύ ενεργή κοινότητα στο επίσημο forum και για τα 1 και 2 καλή online τεκμηρίωση. Η τεκμηρίωση για το 3 είναι λίγο πονεμένη ιστορία, εκεί υπερέχει νομίζω το Magento.
stelioss_1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Είναι καλή λύση τότε. Το μεγάλο συν του: πολύ ενεργή κοινότητα στο επίσημο forum και για τα 1 και 2 καλή online τεκμηρίωση. Η τεκμηρίωση για το 3 είναι λίγο πονεμένη ιστορία, εκεί υπερέχει νομίζω το Magento. ενδιαφέρομαι για το 1. πρώτα και λίγο ή πολύ μετά για το 2. prestashop ή magento .. κοιτάζω και το opencart και το wordpress για eshop μιλώ τη μου προτείνεις και για ποιο λόγο ?
parsifal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Νομίζω και για τη δική σου περίπτωση είναι καλή επιλογή το PrestaShop, για τους ίδιους λόγους που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμά μου.
Tragic! Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Το Presta συμφωνώ για τη δουλειά που το θες είναι καλή λύση. Είναι δωρεάν , έχει μεγάλη υποστήριξη και αρκετά εργαλεία. Μην το φοβάσαι δλδ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα