Προς το περιεχόμενο

Street Fighter V [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εκπροσωπώ αυτο που λες "Την γενια του ΕΛληνα gamer που παιζω μονο Pro,Fifa,Μanager,CoD και Lol???" Αλλα ετσι να βαλουμε ταμπελες. Αυτα ουτε που τα αγγιζω αντ' αυτου παιζω παιχνιδια οπως XCOM, Wasteland, Xrebirth και παει λεγοντας παιχνιδια εγκεφαλικα  δομημενα σωστα και ισορροπημενα (και οτι μου κανει κλικ στο xbox)...  Οσο και να θες να μην το πιστεψεις το japan για μενα ειναι πεθαμένο ειδος και δευτερον υποστηριζω Δυτικα παιχνιδια που εχουν τρελη ποιοτητα και ειναι σοβαρα και οχι σαν τα japanese που ειναι μια απο τα ιδια καθε χρονο..... Επισης χαίρομαι που japanese εταιριες εχουν studio στην Δυση και βγαζουν παιχνιδια της προκοπης και οχι αυτο που εχει ο γιαπωνεζος στο κεφαλι του...

Επισης ειναι στο δικαιωμα μου να μπω και να γραψω την αποψη μου σε οποιο θεμα θελω δεν ενοχλω κανεναν... Δηλ για σενα θα επρεπε να γραφω μονο θετικα για το παιχνιδι αλλιως να το βουλωσω ετσι? Επισης το να τα γραφεις bold και μεγεθος τεραστιο σε κανει να χανεις το δικιο σου... Το SF ειπα εξαρχης ωραιο παιχνιδι ναι οκ εγω να κατσω να το παιξω βαριεμαι, οταν βγει το 5 θα το παιξω στο steam και μπορει να μου κανει το κλικ να ασχοληθω σοβαρα μαζι του κατι που δεν εκανε το 4 σε μενα τοσο απλο....

Οχι δεν ειπα να γραφεις μονο θετικα.Απλα μπαινεις σε topic για ενα παιχνιδι που δεν εχει βγει καν και γραφεις τα παρακατω

Σιγα το παιχνιδι που θα βγει exclusive προσωπικα παντα το βαριομουν το street fighter και δεν θεωρω καν οτι φτανει σε επιπεδα αλλα beat em up....

Αντε που ειναι εκεινος που κατεβαζε σεντονια με τα exclusive της ms αλλα μαλλον εδω δεν πειραζει ειναι στην αγαπημενη του πλατφορμα  :devil:  :devil:  :devil:

Μην ξεχνας επισης και τι ακουγαμε για την capcom εδω μεσα για το dead rising και οταν το εδωσε στο pc ... να δω τωρα οι ιδιοι τι θα λενε που εκανε exclusive με την sony... Βεβαια στην προκειμενη περιπτωση το βγαζει στο pc οποτε η sony Καταφερε μια τρυπα στο νερο στο θεμα exclusive...

Αρα κοινως ειναι ανουσια καθως ολοι οι υπολοιποι που γραφουμε εδω προφανως το γραφουμε απο ενδιαφερον και οχι για να κραξουμε οπως κανεις εσυ παραπανω.

Τελος και παλι δεν αναιρει το γεγονος οτι αφου ειναι ενας τιτλος που δεν σε ενδιαφερει,καθως οπως λες βαριεσαι το SF4 και το θεωρεις και κατωτερο απο τα αλλα τοτε ναι οντως κακως μπαινεις στον κοπο να γραψεις σε topic που κυριως ειναι ατομα που ενδιαφερονται για αυτο.

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι δεν ειπα να γραφεις μονο θετικα.Απλα μπαινεις σε topic για ενα παιχνιδι που δεν εχει βγει καν και γραφεις τα παρακατω

Αρα κοινως ειναι ανουσια καθως ολοι οι υπολοιποι που γραφουμε εδω προφανως το γραφουμε απο ενδιαφερον και οχι για να κραξουμε οπως κανεις εσυ παραπανω.

Τελος και παλι δεν αναιρει το γεγονος οτι αφου ειναι ενας τιτλος που δεν σε ενδιαφερει,καθως οπως λες βαριεσαι το SF4 και το θεωρεις και κατωτερο απο τα αλλα τοτε ναι οντως κακως μπαινεις στον κοπο να γραψεις σε topic που κυριως ειναι ατομα που ενδιαφερονται για αυτο.

Παμε παλι! Το οτι δεν βγηκε χαιρω πολυ τι το διαφορετικο δηλαδη περιμενεις να εχει ενα SF απο τα υπολοιπα? Τα τελευταια 28 χρονια που υπαρχει το παιχνιδι δεν αλλαξε σχεδον τιποτα και δεν αναφερομαι στο visual κομματι.... Δηλαδη να βγει πρωτα το game και μετα να πω οτι το βαριεμαι σαν trademark. Δευτερον και εμενα με ενδιαφερει ενα παιχνιδι σαν αυτο απλα ξαναλεω αμα ειναι οπως τα παλια μια απο τα ιδια βαριεμαι, ειπα ποιο πριν μακαρι να ειναι λιγο διαφορετικο να με κανει να το λιωσω εγω το θελω το game αλλα απο πιτσιρικας μεχρι τωρα παιζω το ιδιο.... Πιστεψε με και η ιδια η capcom το ξερει οτι ειναι βαρετο γιαυτο και τα vs marvel η vs tekken οι τις super duper ultimate εκδοσεις μηπως και δεν αρμεξε αρκετα την παχια αγελαδα που εχει... Ελπιζω να αντιλαμβανεσαι που ειναι η διαφωνια μου με τον συγκεκριμενο τιτλο.... Καταλαβαινεις ελπιζω οτι θα κανει την ιδια κινηση παλι θα βγει το 5 και μετα θα βγουν αλλες 10 εκδοσεις πανω στο 5 και καποιος θα εχει πληρωσει 150 ευρω ολο αυτο το διαστημα για κατι που θα μπορουσε να ειναι στο αρχικο.... παμε θα βγει το 5 μετα απο 6 μηνες θα βγει το super μετα θα βγει το platinum μετα το ultimate μετα θα βγαλει κανα vs μετα θα βγαλει το super duper platinum gold 10 μετρα τιτλος και μετα θα βγει το 6 που θα κανει το ιδιο πραγμα... Δες εδω ποσο το εχει ξεζουμισει http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Street_Fighter_video_gamesφυσικα καλα κανει και το βγαζει σε οτι πλατφορμα υπαρχει εκει εξω αλλα δεν αναιρει το γεγονος οτι το αρμεγουν επειδη εχει τοσο υψηλο hype και εχει και τετοια αποδοχη.... 

Δημοσ.

Παμε παλι και απο μενα.Δεν διαφωνω σε αυτα που γραφεις παραπανω,αρα ας βγει πρωτα το παιχνιδι να δουμε τι κουκια πιανει και τι διαφορες θα εχει σε σχεση με το 4 και σχολιαζουμε αναλογα.Τωρα δεν μπορω να σχολιασω απλα με ενα μικρο Trailer που δειξανε.Και εγω συμφωνω με τα παραπανω περι κραξιματος της Crapcom και των υπολοιπον εκδοσεων αλλα εδω πιο πολυ μας ενδιαφερει το παιχνιδι αυτο καθαυτο.

Δημοσ.

Παμε παλι και απο μενα.Δεν διαφωνω σε αυτα που γραφεις παραπανω,αρα ας βγει πρωτα το παιχνιδι να δουμε τι κουκια πιανει και τι διαφορες θα εχει σε σχεση με το 4 και σχολιαζουμε αναλογα.Τωρα δεν μπορω να σχολιασω απλα με ενα μικρο Trailer που δειξανε.Και εγω συμφωνω με τα παραπανω περι κραξιματος της Crapcom και των υπολοιπον εκδοσεων αλλα εδω πιο πολυ μας ενδιαφερει το παιχνιδι αυτο καθαυτο.

Το παιχνιδι ατοφιο δυστυχώς θα εχει την ιδια καταληξη με παλια, μαθημενα τα βουνα στα χιονια.... Ακομα με ποναει το 60αρι day one SF4 στο 360 και ο σχολιασμος του αδερφου μου "μλκ αυτο ειναι ιδιο με του snes που παιζαμε καποτε".

Σαν τιτλος με ενδιαφερει και μακαρι να εχει κατι διαφορετικο και μακαρι να κανει και τιποτα διαφορετικο να πρωτοτυπησει... Δεν ειναι και τοσο κακο να περασει καινουργιες ιδεες απλα οι σκληροπυρηνικοι fanboys εστω και δουν κατι καινουργιο να γινεται σε ενα τετοιο trademark θα πεσουν με τα μουτρα να το φανε.... Αλλα επειδη θα θελει να τα εχει καλα με το κοινο της θα το αφησει ιδιο... Εκει θελω να καταληξω ποιο πολυ με ενδιαφερει το gameplay παρα τα γραφικα του στα γραφικα ας βαλουν 1 τονο εφε αν το gameplay δεν αλλαξει τοτε καλυτερα να παει στα σκουπιδια... Επισης fulgore απο ενα μικρο τρειλερ φυσικα δεν μπορω να καταλαβω αν ολο το παιχνιδι ειναι καλο η οχι αλλα ενταξει δεν μιλαμε και για τον τιτλο που βγηκε πριν 30 χρονια και βγαινει παλι τωρα... Πριν 6 χρονια βγηκε το 4 οποτε λογικο ειναι να εχει ομοιοτητες αλλα και επισης λογικο ειναι σε ενα μικρο τρειλερ να δειξουν αυτο το κατι διαφορετικο αλλιως μην μπαινεις καν στον κοπο να βγαλεις 30 δευτερολεπτα βιντεο.... Απλα ηθελε η sony τωρα να τονισει την αποκλειστικοτητα της και βγηκε το βιντεο....

Δημοσ.

Το παιχνιδι ατοφιο δυστυχώς θα εχει την ιδια καταληξη με παλια, μαθημενα τα βουνα στα χιονια.... Ακομα με ποναει το 60αρι day one SF4 στο 360 και ο σχολιασμος του αδερφου μου "μλκ αυτο ειναι ιδιο με του snes που παιζαμε καποτε".

Σαν τιτλος με ενδιαφερει και μακαρι να εχει κατι διαφορετικο και μακαρι να κανει και τιποτα διαφορετικο να πρωτοτυπησει... Δεν ειναι και τοσο κακο να περασει καινουργιες ιδεες απλα οι σκληροπυρηνικοι fanboys εστω και δουν κατι καινουργιο να γινεται σε ενα τετοιο trademark θα πεσουν με τα μουτρα να το φανε.... Αλλα επειδη θα θελει να τα εχει καλα με το κοινο της θα το αφησει ιδιο... Εκει θελω να καταληξω ποιο πολυ με ενδιαφερει το gameplay παρα τα γραφικα του στα γραφικα ας βαλουν 1 τονο εφε αν το gameplay δεν αλλαξει τοτε καλυτερα να παει στα σκουπιδια... Επισης fulgore απο ενα μικρο τρειλερ φυσικα δεν μπορω να καταλαβω αν ολο το παιχνιδι ειναι καλο η οχι αλλα ενταξει δεν μιλαμε και για τον τιτλο που βγηκε πριν 30 χρονια και βγαινει παλι τωρα... Πριν 6 χρονια βγηκε το 4 οποτε λογικο ειναι να εχει ομοιοτητες αλλα και επισης λογικο ειναι σε ενα μικρο τρειλερ να δειξουν αυτο το κατι διαφορετικο αλλιως μην μπαινεις καν στον κοπο να βγαλεις 30 δευτερολεπτα βιντεο.... Απλα ηθελε η sony τωρα να τονισει την αποκλειστικοτητα της και βγηκε το βιντεο....

Θα στο πω αλλιως,εγω προσωπικα πιο πολυ κοιταζω στο νεο Mortal Kombat παρα στο SFV γιατι με την παρεα μου μετα τα SF του Snes οι περισσοτεροι παιζανε MK και ετσι μου κολλησε αλλα αν το SFV βγει τελικα τοσο καλο θα το εχω στα υποψην.Σε καποια περιπτωση δεν τρελενομαι ουτε ενθουσιαζομαι υπερβολικα απλα κανω υπομονη.

Δημοσ.

Θα στο πω αλλιως,εγω προσωπικα πιο πολυ κοιταζω στο νεο Mortal Kombat παρα στο SFV γιατι με την παρεα μου μετα τα SF του Snes οι περισσοτεροι παιζανε MK και ετσι μου κολλησε αλλα αν το SFV βγει τελικα τοσο καλο θα το εχω στα υποψην.Σε καποια περιπτωση δεν τρελενομαι ουτε ενθουσιαζομαι υπερβολικα απλα κανω υπομονη.

Μια απο τα ιδια ful και εγω το mortal κοιταω και με ενδιαφερει.... 

Δημοσ.

Απο αυτα που ακουγονται η Capcom αφενως ηθελε καποιον να την πληρωσει για να το βγαλει και διαλεξε τη σονυ γιατι η σονυ δεν ειχε προβλημα να βγει και για PC, ενω η MS το θελε αποκλειστικα για to One.

Δε ξερω αν αληθευει αλλα το εχω διαβασει σε πολλα sites.

Δημοσ.

Όσο και να χτυπιέσαι redpanda δεν έκανες την καλύτερη αγορά. Εδω χαίρεσαι που θα είναι για κανα εξάμηνο exclusive στο άλλο θέμα μας είχες φαει όμως με την καταστροφή του gaming. Μεγιστη υποκρισία.

Δημοσ.

To να ειναι exclusive η απλη εκδοση κ μετα να βγει καμια super duper wonderfull street fighter 5 edition κ στο one τοτε θα εχει κανει μια τρυπα στο νερο η σονυ, μονο αν εχει εξασφαλίσει οτι ολα τα streght fighter 5 (super, duper, ultra, arcade κλπ) θα τα εχει μονο αυτή σε κονσολα, τοτε θα εχει κανει κτ συμαντικο.

Πιστεύω οτι την λεξη Exclusive η σονυ δεν την εννοει οπως η microsoft.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...