Προς το περιεχόμενο

Street Fighter V [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είδατε έτσι πάει ,ξεκίνησε τις βλακείες η ms και τώρα τα λούζονται οι gamers, όχι οτι θα κρατήσει πολύ το συγκεκριμένο,σε κάνα χρόνο θα πάρει το ultra το one,όπως και το version of the year του tomb rider το ps4, αλλα δείτε που έχουμε φτάσει, να έχουμε επιτέλους 3rd party exclusives αυτό που ζητούσαμε εδώ και καιρό,και τώρα γκρινιάζουμε .

προσωπικά χάρηκα που βγαίνει Bayonetta 2(βγήκε)έστω και exclusive, χάρηκα που πήρε η Ms το tomb raider, γιατί ήξερα οτι θα υπάρχουν αντίποινα, και τώρα έχω πέσει στα πατώματα που η sony έκανε τέτοια συμφωνία με capcom για sfv ,και ίσως κάνα dmc5 θα δείξει στην jump fiesta. επιτέλους υπάρχουν και άλλοι λόγοι εκτός απο τα first party studio και το hardware της κονσόλας που θα σε κάνει να επιλέξεις.

btw το στυλ του sfiv δεν μου άρεσε καθόλου με το χοντροκομένο 3d, είμαι φαν του 2d στα fighting games, και απότι είδα κάτι παρόμοιο ακολουθάνε και στο v αν όντως αυτά τα gif είναι απο το v και όχι απο κάποια έκδοση του iv που έχω χάσει.

Δημοσ.

Δηλαδή για το Metal Gear στο ps3 που ήταν αποκλειστικά για τη Sony έφταιγε η ms πάλι; Πλάκα κάνεις για να κράξεις τη Ms;Εταιρείες είναι και υπάρχει ανταγωνισμός, δε πουλάνε τα προϊόντα τους για να είναι όλοι ευχαριστημενοι αλλά για να είναι ευχαριστημενοι μόνο οι πελάτες τους.Η ms είχε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και έκανε μια πολύ καλή κίνηση για αυτήν κλείνοντας το Tomb Raider.Η Sony απάντησε και αυτό φίλε μου είναι ο ανταγωνισμός. Κανείς δε φταίει πουθενά. Δε μιλάμε για σχέση εδώ αλλα για εταιρείες.

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδή για το Metal Gear στο ps3 που ήταν αποκλειστικά για τη Sony έφταιγε η ms πάλι; Πλάκα κάνεις για να κράξεις τη Ms;Εταιρείες είναι και υπάρχει ανταγωνισμός, δε πουλάνε τα προϊόντα τους για να είναι όλοι ευχαριστημενοι αλλά για να είναι ευχαριστημενοι μόνο οι πελάτες τους.Η ms είχε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και έκανε μια πολύ καλή κίνηση για αυτήν κλείνοντας το Tomb Raider.Η Sony απάντησε και αυτό φίλε μου είναι ο ανταγωνισμός. Κανείς δε φταίει πουθενά. Δε μιλάμε για σχέση εδώ αλλα για εταιρείες.

δεν είπα το αντίθετο :), αλλα το Pun για το mgs4 ήταν ότινανε και το ξέρεις, στο ps1-ps2 exclusive ήταν η σειρά με ένα remake σε άλλη κονσόλα, δεν πήγε απο multi σε exclusive. 

τέσπα εγώ θεωρώ οτι για καλό γίνεται αυτό, λίγο να υπάρχει μια διαφορά στις κονσόλες, να έχουμε μια κόντρα της προκοπής, πχ όπως στο wow vanilla που είχε μόνο Horde shaman και alliance paladin ,έλεγες ναι υπάρχει μια διαφορά δεν είναι όλα ίδια etc :P

Δημοσ.

Λαθος μου ρε συ.απλα το διαβασα στα γρηγορα και εβγαλα λαθος συμπερασμα.Εννοειται οτι ειναι για καλο αυτο,ο ανταγωνισμος παντα εμας εχει κερδισμενους και με τετοιες κινησεις ο ανταγωνισμος γιγαντωνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Μικρη παρενθεση και Off topic για τα παραπανω.Τι ακριβως την νοιαζει την Sony για το Tomb Raider απο την στιγμη που ερχεται του χρονου το νεο Uncharted??? Αλλωστε Xbox Exclusive μπορει να σημαινει οτι θα βγει και στο Pc,βλεπε Ryse και DR3 αρα να το βρασω το ''exclusive''.

Στα περι SF

Σιγα το παιχνιδι που θα βγει exclusive προσωπικα παντα το βαριομουν το street fighter και δεν θεωρω καν οτι φτανει σε επιπεδα αλλα beat em up

Ειπα προσωπικη γνωμη και εγω τα εχω λιωσει ολα τα SF απο αρχαια χρονια απλα τα θεωρω βαρετα σε σχεση με τον ανταγωνισμο...

Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι τα παραπανω που εγραψες ειναι τελειως αντιθετα ετσι.

1)Γιατι αλλο η προσωπικη γνωμη και αλλο ενα παιχνιδι που ειναι απο τα πιο δημοφιλη παγκοσμιως και σε πωλησεις και στο πρωταθλημα Evo.Οτι οτι εσενα δεν σου αρεσει προσωπικα δεκτο αλλα το να το αποκαλεις αδιαφορο γενικα για αυτο το λογο οχι.

Για το δευτερο ελπιζω να καταλαβαινεις οτι παιχνιδι που το θεωρεις βαρετο δεν γινεται να το λιωσεις.

Και εγω την προηγουμενη γενια πιο πολυ δεθηκα με το MK9 γιατι εκανα το λαθος και πηρα αργα το SF4,οχι οτι δεν μου αρεσει το MK9 το λατρεψα :D.

Βεβαια εν μερη το χαστουκι ηταν τεραστιο για την Ms κυριως μιας και προτιμηθηκε το Pc αντι του XboxOne.Αλλωστε οι πωλησεις που εχει κανει το Ps4 σε σχεση με το XboxOne, και σε σχεση με Ps3/xbox360 εποχες της το επιτρεπουν της Capcom να το παιξει ετσι.Αλλωστε τι περιεργο ενα Japanese studio να στηριζει την εταιρια της χωρας του ε....

Δημοσ.

Εντάξει μπορεί να τα θεωρείς βαρετά αλλά πουλάνε περισσότερο από κάθε άλλο beat em up και είναι σημείο αναφοράς σε κάθε τουρνουά. Τουτέστιν, πολύ δυνατό exclusive.

Σαν να λέμε ότι δεν θα βγει το Pro ή το FIFA σε μια από τις δυο κονσόλες.

Για μένα πάντως τα 3rd party exlusives, τα οποία πριν δεν ήταν αποκλειστικά, δεν είναι καλό και θεωρώ ότι κάνουν κακό μακροπρόθεσμα σε ένα ip.

Δημοσ.

Υπάρχει μάλλον πρόβλημα αντίληψης από κάποιους... Αναγνωρίζω ότι το SF είναι το ποιο πετυχημένο αγαπημενο μπλα μπλα παιχνίδι ναι οκ εγώ απλά το βαριέμαι όσο και να το παίξω πλέον και το τονίζω το πλέον το βαριέμαι απιστευτα πολύ όταν ειμουν πιτσιρικάς και εγώ το θεωρούσα το καλύτερο game ever αλλά τώρα μετά το 4 το οποίο με έκανε να το βαρεθώ... Επίσης πρέπει μερικοί να καταλάβετε ότι δεν έχουμε όλοι την ίδια japanese style αγάπη... Ότι έρχεται από Ιαπωνία και πατάει σε αυτά τα δεδομένα το βαριέμαι του θανατά.... Είτε είναι beat em up είτε jrpg είτε arcade.... Κάποτε μου άρεσε και ειμουν λάτρης αλλά με τον καιρό το βαρέθηκα.. Προτιμώ την Αμερικανια or whatever παρα να παίξω ξανά SF.

Δημοσ.

Υπάρχει μάλλον πρόβλημα αντίληψης από κάποιους... Αναγνωρίζω ότι το SF είναι το ποιο πετυχημένο αγαπημενο μπλα μπλα παιχνίδι ναι οκ εγώ απλά το βαριέμαι όσο και να το παίξω πλέον και το τονίζω το πλέον το βαριέμαι απιστευτα πολύ όταν ειμουν πιτσιρικάς και εγώ το θεωρούσα το καλύτερο game ever αλλά τώρα μετά το 4 το οποίο με έκανε να το βαρεθώ... Επίσης πρέπει μερικοί να καταλάβετε ότι δεν έχουμε όλοι την ίδια japanese style αγάπη... Ότι έρχεται από Ιαπωνία και πατάει σε αυτά τα δεδομένα το βαριέμαι του θανατά.... Είτε είναι beat em up είτε jrpg είτε arcade.... Κάποτε μου άρεσε και ειμουν λάτρης αλλά με τον καιρό το βαρέθηκα.. Προτιμώ την Αμερικανια or whatever παρα να παίξω ξανά SF.

Ναι για πες μου ποιους ολους εσυ εκπροσωπεις? Την γενια του ΕΛληνα gamer που παιζω μονο Pro,Fifa,Μanager,CoD και Lol???

Δεν σου αρεσει το παιχνιδι εσενα προσωπικα το καταλαβαινω.Γιατι καθεσαι και το αναλυεις τοσο πολυ δεν το καταλαβαινω.Και το σημαντικοτερο ολων γιατι τοτε γραφεις σε topic ενος παιχνιδιου που δεν προκειται να παιξεις ποτε γιατι το βαριεσαι????

• Like 2
Δημοσ.

Aυτου του ειδους οι αποκλειστικοτητες ειναι τραγικες για μενα.

Ειναι ενα παιχνιδι που θα το ειχα ετσι και αλλιως και απλα το χανει ο one gamer...

Nα βγω να πανηγυρισω, επειδη καποιος αλλος δεν θα μπορει να το παιξει?

Θα το καταλαβαινα αν ηταν αποκλειστικοτητα τυπου bayonetta 2 που την χρηματοδοτησε η Ν, οχι να βγει μονο εκει αλλα για να υπαρξει εστω αυτη η κυκλοφορια.

Δημοσ.

Aυτου του ειδους οι αποκλειστικοτητες ειναι τραγικες για μενα.

Ειναι ενα παιχνιδι που θα το ειχα ετσι και αλλιως και απλα το χανει ο one gamer...

Nα βγω να πανηγυρισω, επειδη καποιος αλλος δεν θα μπορει να το παιξει?

Θα το καταλαβαινα αν ηταν αποκλειστικοτητα τυπου bayonetta 2 που την χρηματοδοτησε η Ν, οχι να βγει μονο εκει αλλα για να υπαρξει εστω αυτη η κυκλοφορια.

Ισως το εκανε αυτο η Capcom λογω του Killer Instinct που εχει το XboxOne και με δεδομενο το οτι το Playstation δεν εχει αυτη την στιγμη ενα αναλογο Fighter game.

Δημοσ.

Ισως το εκανε αυτο η Capcom λογω του Killer Instinct που εχει το XboxOne και με δεδομενο το οτι το Playstation δεν εχει αυτη την στιγμη ενα αναλογο Fighter game.

Το killer instict ειναι της Rare oμως που ανηκει στην MS.Δεν νομιζω οτι εχει κανεις παραπονο με το γεγονος οτι ειναι αποκλειστικο του one.

To SF ειναι περιπτωση TR.Δλδ οσο τραγικη κινηση ηταν της MS για το TR αλλο τοσο ειναι και αυτη της sony(αν τελικα πληρωσε, που αυτο πιστευω οτι εκανε), κατ'εμε.

Τετοιον ανταγωνισμο ρε συ να τον βρασω...

Δημοσ.

Ναι για πες μου ποιους ολους εσυ εκπροσωπεις? Την γενια του ΕΛληνα gamer που παιζω μονο Pro,Fifa,Μanager,CoD και Lol???

Δεν σου αρεσει το παιχνιδι εσενα προσωπικα το καταλαβαινω.Γιατι καθεσαι και το αναλυεις τοσο πολυ δεν το καταλαβαινω.Και το σημαντικοτερο ολων γιατι τοτε γραφεις σε topic ενος παιχνιδιου που δεν προκειται να παιξεις ποτε γιατι το βαριεσαι????

Δεν εκπροσωπώ αυτο που λες "Την γενια του ΕΛληνα gamer που παιζω μονο Pro,Fifa,Μanager,CoD και Lol???" Αλλα ετσι να βαλουμε ταμπελες. Αυτα ουτε που τα αγγιζω αντ' αυτου παιζω παιχνιδια οπως XCOM, Wasteland, Xrebirth και παει λεγοντας παιχνιδια εγκεφαλικα  δομημενα σωστα και ισορροπημενα (και οτι μου κανει κλικ στο xbox)...  Οσο και να θες να μην το πιστεψεις το japan για μενα ειναι πεθαμένο ειδος και δευτερον υποστηριζω Δυτικα παιχνιδια που εχουν τρελη ποιοτητα και ειναι σοβαρα και οχι σαν τα japanese που ειναι μια απο τα ιδια καθε χρονο..... Επισης χαίρομαι που japanese εταιριες εχουν studio στην Δυση και βγαζουν παιχνιδια της προκοπης και οχι αυτο που εχει ο γιαπωνεζος στο κεφαλι του...

Επισης ειναι στο δικαιωμα μου να μπω και να γραψω την αποψη μου σε οποιο θεμα θελω δεν ενοχλω κανεναν... Δηλ για σενα θα επρεπε να γραφω μονο θετικα για το παιχνιδι αλλιως να το βουλωσω ετσι? Επισης το να τα γραφεις bold και μεγεθος τεραστιο σε κανει να χανεις το δικιο σου... Το SF ειπα εξαρχης ωραιο παιχνιδι ναι οκ εγω να κατσω να το παιξω βαριεμαι, οταν βγει το 5 θα το παιξω στο steam και μπορει να μου κανει το κλικ να ασχοληθω σοβαρα μαζι του κατι που δεν εκανε το 4 σε μενα τοσο απλο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...