dimev Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μαλλον δεν κατανοησες το σχολιο μου νωριτερα. Μπορω να σου βρω 1000 αντιστοιχα posts που μιλανε για προβληματα των Windows 7. Και? Ποιος μου λεει οτι ειναι οντως προβληματα των Windows 7? Ποιος μου εγγυαται πως δεν ειναι προβλημα hardware? Drivers? Wannabe tweaks και customizations των uber users? System files που για τον x-y-z λογο ο χρηστης επελεξε να αντικαταστησει και στα οποια αναφερθηκε ο TheELF στο #5? Cracks? Κλπ, κλπ, κλπ. Για τελευταια φορα, επιχειρηματολογησε και υποστηριξε τον βαρυγδουπο τιτλο που επελεξες, ανελυσε τα προβληματα που εσυ αντιμετωπιζεις, αλλιως το κλειδωνω ως thread χωρις νοημα και παμε γι αλλα. ...................................................................................................................................................... GIO φιλε...ο υπολογιστής του κολλητού μου που το έπαθε αυτό είναι καινούργιος τον έχει ένα χρόνο περίπου είναι μέσα στην εγγύηση και έχει υποστεί πρόσφατα καθαρισμό στο σύστημα και αλλαγή pastas σε cpu ktlp από τότε που βγήκε αυτό το update [kb2962407] παρουσιάζει πρόβλημα....έχω δοκιμάσει με format και πάλι τα ίδια κάνει δεν έχω πειράξει τίποτα ούτε tweaks ούτε customize έχω κάνει+ ότι υπάρχουνε και αλλα update τα οποια δημιουργούν πρόβλημα και δεν μπορώ να ανακαλύψω πια είναι....και στο κάτω κάτω τις γραφής χωρίς παρεξήγηση δεν είμαι υποχρεωμένος να κάνω τον guru κάθε φορα που η microsoft βγάζει καινούργια updates στο τι πηγαίνει στραβά στο pc ...οσο για το θέμα του κλειδώματος εσύ ξέρεις καλύτερα. τ το θεμα με τις μαζικες ενημερωσεις τουλαχιστον στα 8 εχει λυθει με την απενεργοποηση του secure boot οπου υποστηριζεται αυτο,σε μητρικες παλιες απλα να γινονται 20-20 καθε φορα,επισης και στα 7 εδω και 2-3 μηνες εχω δει το ιδιο προβλημα ,αλλα κανω το εξης ,επιλεγω ολες τις ενημερωσεις μεχρι τν ιουνιο του 2014,τελειωνοντας και αφου γινει επανεκκινηση κανω ολες τις υπολοιπες μαζι,σε επικοινωνια με την ms hellas γιαυτο το θεμα η απαντηση ηταν λιγες λιγες καθε φορα,αλλα δεν εμεινα εκει και ψαχνοντας εκανα τα παραπανω. η σταθεροτητα ειναι ιδια με των 7 πλεον για εμενα ισως καλυτερη σε σχεση με τη διαχειριση της μνημης στα 8,1,οποτε αν υπαρχει μια τεκμηριωμενη εξηγηση απο εσενα ο,τι ειναι προβληματικο λειτουργικο σαφως θα ασχοληθω και εγω οσο μπορω σε καποια λυση,αλλα οχι αοριστα ειναι αποτυχημενο και εγώ επικοινώνησα με την microsoft και μου είπαν να κάνω τα update 5 κάθε φορα δηλαδή έλεος τι άλλο θα ακούσουμε δηλαδή....όσο για τον θέμα τον updates που ανέφερες έχω δοκιμάσει να κάνω τις ενημερώσεις με την σειρά ...αλλα μετά από κάποιο σημείο ενώ έχω φτάσει σε πιο καινούργια ημερομηνία ξαναβγαίνουνε πάλι παλιές ενημέρωσεις.....
arc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 dimev το πρόβλημα που εχει ο υπολογιστής σου ειναι τύπου p.e.b.c.a.k. και πρέπει να επικεντρωθείς εκεί
G1O Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) προφανως εισαι η εξαιρεση εσυ dimev αλλιως δεν εξηγειται Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2014 από G1O
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 GIO φιλε...ο υπολογιστής του κολλητού μου που το έπαθε αυτό είναι καινούργιος τον έχει ένα χρόνο περίπου είναι μέσα στην εγγύηση και έχει υποστεί πρόσφατα καθαρισμό στο σύστημα και αλλαγή pastas σε cpu ktlp από τότε που βγήκε αυτό το update [kb2962407] παρουσιάζει πρόβλημα....έχω δοκιμάσει με format και πάλι τα ίδια κάνει δεν έχω πειράξει τίποτα ούτε tweaks ούτε customize έχω κάνει+ ότι υπάρχουνε και αλλα update τα οποια δημιουργούν πρόβλημα και δεν μπορώ να ανακαλύψω πια είναι....και στο κάτω κάτω τις γραφής χωρίς παρεξήγηση δεν είμαι υποχρεωμένος να κάνω τον guru κάθε φορα που η microsoft βγάζει καινούργια updates στο τι πηγαίνει στραβά στο pc ...οσο για το θέμα του κλειδώματος εσύ ξέρεις καλύτερα. Οχι δεν χρειαζεται να εισαι guru και δεν πρεπει να εισαι guru για να δουλεψουν τα Windows 8.1 μετα απο update. Ειναι ξεκαθαρο αυτο στον καθενα και ετσι πρεπει να ειναι. Απλα φτασαμε στο #31 μηνυμα του thread για να αναφερεις κατι χειροπιαστο σχετικα με το προβλημα που αντιμετωπιζεις εσυ ή ο φιλος σου. Αυτο ζηταω απο την αρχη. 1
G1O Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 σε ενα λαπτοπ εδω και λιγες ωρες αφου εγινε εγκατασταση των 7 home premium οι ενημερωσεις ηταν καπου στις 170,ενω η ενδειξη ηταν σε ολες με επιτυχια εκανα επανεκκινηση,στο πρωτο σταδιο ξεκινησε η επαναφορα,αυτο κρατησε 3 ωρες,σε νεα λαπτοπ με win 8 και απεν/ση του secure boot γινονται κανονικα βασει δοκιμων μου.τι θελω να πω,μεχρι τον ιουνιο οι ενημερωσεις ειτε αφορουν τα 7 ειτε τα 8 δεν υπηρχε θεμα,το προβλημα ειναι μετα τον ιουνιο.αρα ή κανω απο -επιλογη τις ενημερωσεις απο 6/2014και μετα και εγκαθιστανται ή επιλεγω ολες μαζι και περιμενω την επαναφορααρα χωρις τεκμηριωμενες απαντησεις δεν μπορω να παρω σοβαρα κανεναν.το προβλημα ειναι καπου στις ενημερωσεις ιουνιου-αυγουστου που πρεπει να γινουν η να μη γινουν μερικες απο αυτες αναλογα τον υπολογιστη,οι ενημερωσεις ανεβαινουν στους σερβερς της ms αφου δοκιμαστουν σε δεκαδες μηχανηματα,αλλα ειναι και λογικο να υπαρχει και προβλημα σε ορισμενα μοντελα φορητων η μητρικων σταθερων desktops. - το fast boot στα 8-8,1 πολλες φορες αφου δεν το υποστηριζει η μητρικη, δημιουργει προβλημα -το χειροτερο προβλημα στα 8-8,1 για εμενα ειναι κατα τη διαγραφη δεδομενων ,ενω δεν χρησιμοποιειεται ενας φακελος δεν μου το επιτρεπει και μου αναφερει χρησιμοποιειται, δεν ειδα κατι αλλο που να πω ναι υφισταται σοβαρο προβλημα,ηλπιζα στην ενημερωση των 700 mb να γινει διορθωση αλλα δεν εγινε
quantium Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 καλημερα, αυτο που εχω παρατηρησει στο λειτουργικο συστημα του θεματος ειναι οτι εαν φορμαρεις δισκο του οποιου η υγεια δεν ειναι τελεια το συστημα κρεμαει πολυ γρηγορα(λεπτα ή και ωρες) ενω εαν το φορμαρεις με windows7 για παραδειγμα αντεχει και θα σε παει μεχρι ο δισκος σου να παραδωσει...τελειως που βοηθαει σε μερικες περιπτωσεις να το γνωριζεις αυτο...
ektor7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 -το χειροτερο προβλημα στα 8-8,1 για εμενα ειναι κατα τη διαγραφη δεδομενων ,ενω δεν χρησιμοποιειεται ενας φακελος δεν μου το επιτρεπει και μου αναφερει χρησιμοποιειται, δεν ειδα κατι αλλο που να πω ναι υφισταται σοβαρο προβλημα,ηλπιζα στην ενημερωση των 700 mb να γινει διορθωση αλλα δεν εγινε M'αυτο που λες, σημαινει οτι δεν μπορεις να διαγραψεις τιποτα στα windows 8.1! Εκτος αν συμβαινει σε ορισμενες περιπτωσεις που,ακομη επεξεργαζεται δεδομενα ενως φακελου,ασχετα αν εχεις κλεισει την εφαρμογη που χρησιμοποιουσε τα δεδομενα του!Τετοιες περιπτωσεις μου ετυχαν παμπολλες φορες τοσο στα 7,οσο και στα vista και δεν ειναι κατι που συναντα καποιος ΜΟΝΟ στα windows 8.1!
G1O Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 ειναι μονο σε ορισμενες περιπτωσεις αλλα αρκετες που ειναι σοβαρο θεμα,τυχαια θα ελεγα ολες τις φορες τωρα εκανα δοκιμη διαγραφης και εγινε,στα win 7 οχι πραγματικα δεν μου ετυχε,αναγκαζομαι να κανω εξοδο και ξανα εισοδο με τα 8,1,παρατηρησα επισης κατι ακομα,κανω τερματισμο και φευγω για υπνο,ο υπολογιστης συνεχιζει να δουλευει με κλειστη οθονη,ενημερωθηκαν οι οδηγοι καρτας γραφικων γενικα ο,τι ειναι εφικτο να ενημερωθει,το σημα που το παμε;γινεται επανεκκινηση και αρκετες φορες δεν γινεται αυτοματη συνδεση,αυτα ειναι μερικα προβληματα που δεν τα ειχα στα 7,στα 7 ομως δεν ειχα τοσο καλη οργανωση στον task manager,στα 7 ενω δημιουργουσα σημεια επαναφορας απλα εξαφανιζονταν,στα 8,1 υπαρχει μια καλυτερη σταθεροτητα,ενω γραφω το μηνυμα ατη τη στιγμη μου βγαζει ειδοποιηση οτι πρεπει να ενεργοποιησω το τειχος προστασιας και να εγκαταστησω αντιικο ενω εχω το kis,ειναι αρκετα τα θεματα που φανταζομαι θα διορθωθουν. αν σκεφτω ακομα λιγο ισως βγαλω πολλα ακομα,αλλα πρωτα θελω να κανω ελεγχο σε εμενα αλλα και σε μερικους αλλους υπολογιστες και να αναφερω προβληματα.το μονο σιγουρο δοκιμασμενο ειναι απενεργοποιηση του secure boot σε μητρικες υποστηριζομενες αυτης της εκκινησης με προβληματα στα μαζικα updates,για τα αλλα ψαχνω..... ενα ακομα λαθος που δεν διορθωνεται εδω και 3 μερες ειναι το page file,το μεγεθος σελιδοποιησης μετα μιας βαριας χρησης του premiere ανεβαινε στα 16 gb και αφου εκανα επανεκκινηση επεφτε στα 2048-4096- με τα 7ρια,τωρα επιμενει στα 16 ακομα,με αυτη τη λογικη θα παει στο θεο μπορει και 32 gb ,ψαχνοντας μια λυση θα γραψω τι μπορει να φταιει αν καταλαβω αυτη τη λογικη των 8,1
Bspus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 τα windows 8 και 8,1 τα πιο αποτυχημένα λειτουργικά συστήματα τις microsoft ειδικά αυτοί που έχουνε laptop με πρέπει να τραβάνε τα μαλλιά τι κεφαλής τους με τα updates και όχι μονο.να κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάποιο σημαντικό πρόβλημα ας το πει εδώ Σε μηχανημα με καθαρη εγκατασταση windows 8/8.1 ποσα προβληματα εχεις δει? Τα προβληματα που αναφερεις ειναι υπαρκτα αλλα οσο περιεργο και αν σου φαινεται, δεν εχουν αμεση σχεση με το ιδιο το λειτουργικο. Στα laptop ειδικα, που ερχονται προεγκατεστημενα με windows, η αρχικη παραμετροποιηση και η σαβουρα που περιλαμβανουν, σε συνδυασμο με τα μετρα που παιρνουν οι εταιριες να το κανουν οσο πιο δυσκολο μπορουν να τα ξεφορτωθεις και να εγκαταστησεις τη δικια σου εκδοση ειναι που οδηγουν στα προβληματα που βλεπεις. Αυτη η ταση υπαρχει καιρο τωρα. Απλως τα πραγματα τα τελευταια 2 χρονια που ολα τα laptop ερχονται κατα κανονα με 8/8.1 εχουν χειροτερευσει πολυ. Αν δεν εχεις προβλημα να ξηλωσεις την εγκατασταση και να εγκαταστησεις τη δικια σου απο την αρχη (δεν εννοω το factory reset φυσικα) θα δεις οτι ολα αυτα μαγικα θα λυθουν. Αλλα βεβαια ετσι μπορει χασεις την εγγυηση, να μη βρισκεις τους drivers (που δεν τους δινουν εσκεμμενα για download για να μην το κανεις) και φυσικα να μην εχεις αλλη νομιμη εκδοση του λειτουργικου (γιατι σε περιπτωση που δεν το μαντεψες, δεν μπορεις να απλως να παρεις το κλειδι απο το αυτοκολλητο στο laptop, δεν θα δουλεψει)
ektor7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 ειναι μονο σε ορισμενες περιπτωσεις αλλα αρκετες που ειναι σοβαρο θεμα,τυχαια θα ελεγα ολες τις φορες τωρα εκανα δοκιμη διαγραφης και εγινε,στα win 7 οχι πραγματικα δεν μου ετυχε,αναγκαζομαι να κανω εξοδο και ξανα εισοδο με τα 8,1,παρατηρησα επισης κατι ακομα,κανω τερματισμο και φευγω για υπνο,ο υπολογιστης συνεχιζει να δουλευει με κλειστη οθονη,ενημερωθηκαν οι οδηγοι καρτας γραφικων γενικα ο,τι ειναι εφικτο να ενημερωθει,το σημα που το παμε;γινεται επανεκκινηση και αρκετες φορες δεν γινεται αυτοματη συνδεση,αυτα ειναι μερικα προβληματα που δεν τα ειχα στα 7,στα 7 ομως δεν ειχα τοσο καλη οργανωση στον task manager,στα 7 ενω δημιουργουσα σημεια επαναφορας απλα εξαφανιζονταν,στα 8,1 υπαρχει μια καλυτερη σταθεροτητα,ενω γραφω το μηνυμα ατη τη στιγμη μου βγαζει ειδοποιηση οτι πρεπει να ενεργοποιησω το τειχος προστασιας και να εγκαταστησω αντιικο ενω εχω το kis,ειναι αρκετα τα θεματα που φανταζομαι θα διορθωθουν. αν σκεφτω ακομα λιγο ισως βγαλω πολλα ακομα,αλλα πρωτα θελω να κανω ελεγχο σε εμενα αλλα και σε μερικους αλλους υπολογιστες και να αναφερω προβληματα.το μονο σιγουρο δοκιμασμενο ειναι απενεργοποιηση του secure boot σε μητρικες υποστηριζομενες αυτης της εκκινησης με προβληματα στα μαζικα updates,για τα αλλα ψαχνω..... ενα ακομα λαθος που δεν διορθωνεται εδω και 3 μερες ειναι το page file,το μεγεθος σελιδοποιησης μετα μιας βαριας χρησης του premiere ανεβαινε στα 16 gb και αφου εκανα επανεκκινηση επεφτε στα 2048-4096- με τα 7ρια,τωρα επιμενει στα 16 ακομα,με αυτη τη λογικη θα παει στο θεο μπορει και 32 gb ,ψαχνοντας μια λυση θα γραψω τι μπορει να φταιει αν καταλαβω αυτη τη λογικη των 8,1 Περιεργα πραγματα γινοντουσαν απο τα vista.Δε ξερω τι μπορει να συναντισει κανεις και τι οχι. Εγω τρεχω 2χρονια vista,3χρονια 7 και 2,5 χρονια 8.χ και πανω κατω εχω συναντισει τα ιδια πραγμα και στα 3 λογισμικα.Και μαλιστα πολλα απο αυτα που συναντισα στα 8.Χ τα ελυσα γιατι τα ειχα ξανασυναντισει στα προηγουμενα λογισμικα,γι'αυτο και ηξερα τι ηταν και πως διορθωνεται το καθετι! Τωρα για το page file.Επειδη απο τα 7 εχω μηχανημα με 8gb ram και 64ssd,και απο τα 8gb που μου κραταει σαν page file(σταθερο και δεν μεταβαλλεται) τα εχω ριξει στα 2gb και ποτε ουτε στα 7,ουτε τωρα στα 8.1 δεν εχει αλλαξει αυτος ο αριθμος στα 5χρονια που εχω σχεδων το συγκεκριμενο laptop.Ουτε στα υπολοιπα μηχανιματα δεν εχει αλλαξει το μεγεθος,αν δε το αλλαζα εγω manual. Φυσικα και πιστευω οτι μπορει να στο εχει κανει,γιατι οπως εχω πει και πιο πριν,πολλες φορες εμφανιζονται περιεργες συμπεριφορες στα μηχανηματα μας,αδικαιολογητα.Αλλα αυτο που περιγραφεις δεν ειναι καθολου φυσιολογικη συμπεριφορα των windows 8.1 και δε μπορει καποιος να το θεωρησει σαν bug των windows 8.1,ειδικα! Κανε ενα search στο web και ισως βρεις τη συμβαινει και μην παραξενεφτεις αν δεις οτι τυχαινει και σε καποιους στα 7αρια ή και στα vista!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα