Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oι κατσαβιδάκιδες δεν είναι οι θεοί του ΙΤ . Χωρίς να υπάρχει μένος στους κατσαβιδάκιδες, απλά ο τύπος από πάνω θεωρεί ότι άμα μπορείς να "φτιάξεις" ένα λαπτοπ κατέχεις και το θέμα. Ας αλλάξουμε πλευρά παρακαλώ. 

ποιοι κατσαβιδάκιδες φιλε?δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις....πιος τύπος από  επάνω εννοείς φιλε μου δεν έχει όνομα για να καταλάβουμε σε ποιον αναφέρεσαι?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

@dimev

Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με το 'χωσιμο' σε οποιοδηποτε OS και σε οποιοδηποτε software.

Αλλα να υποστηριζεται απο επιχειρηματα, ειτε ισχυουν, ειτε οχι. Τουλαχιστον ετσι θα χει νοημα η ολη κουβεντα και θα μπορει να εξελιχθει. Δηλωσεις του στυλ "Ειναι τα χειροτερα επειδη εχω προβλημα" γενικα και αοριστα ή το αναποδο "Ειναι τα καλυτερα επειδη τρεχουν νερακι σε μενα" δεν μου λενε τιποτα. Επιχειρηματολογησε, διαφορετικα το ολο thread δεν εχει νοημα υπαρξης.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Gi0 σωστος :mellow:

Μωρε το νοημα δεν ειναι τι λεω εγω, εσυ ξεκινησες το thread εσυ πρεπει να το υποστηριξεις, τουλαχιστον στο 1ο post σου.

Οποτε παμε στο παρασυνθημα -εαν θελεις προφανως- και χωστα στα 8 επειδη δεν εχουν προεγκατεστημενο τον ναρκαλιευτη ή οτι αλλο θελεις. Δωσε συγκεκριμενα προβληματα, και που ξερεις, μπορει να βρεις λυση. 

Πχ, ο ναρκαλιευτης για παραδειγμα μπορει να εγκατασταθει στα 8 με λιγη προσπαθεια ;)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

ορίστε ένα τρανό παράδειγμα αποτυχίας τον windows 8

http://i58.tinypic.com/usi1d.jpg

Δεν χρησιμοποιω Windows 8/8.1

Σημερα χρειαστηκε να κανω update μια VM με Windows 8.1, η οποια ειχε να'παρει' περιπου 2GB updates για το OS και αλλο 1GB για το Visual studio 2013. Ολα πηγαν χωρις προβλημα.

Οπως το παραπανω δεν αποδεικνυει οτι τα Windows 8 ειναι θεικα, αλλο τοσο η φωτογραφια που παρεθεσες δεν αποδεικνυει οτι ειναι μαπα το καρπουζι. Και με ενα γρηγορο google searching:

znv2bl.jpg

αρα τα Windows 7 ειναι "το πιο αποτυχημενο λειτουργικο της Microsoft"?

• Like 2
Δημοσ.

εσύ το κατέχεις το θέμα δηλαδή?άμα είναι να σου φέρω ένα laptop να μού το φτιάξεις? B)

ποιοι κατσαβιδάκιδες φιλε?δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις....πιος τύπος από  επάνω εννοείς φιλε μου δεν έχει όνομα για να καταλάβουμε σε ποιον αναφέρεσαι?

αποτυχημένο τρολ ή αμοιβάδα; θα πάρω την βοήθεια του κοινού

Δημοσ.

αποτυχημένο τρολ ή αμοιβάδα; θα πάρω την βοήθεια του κοινού

είμαι αποτυχημένος το ομολογώ :P

οι κατσαβιδάκιδες ποιοι είναι όμως??

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_update/windows-update-2962407-disables-my-laptop-audio/6aebc3ce-83c9-4015-b089-111ec9a39240

Δημοσ.

Το laptop της υπογραφης μου φοραει windows 8.1.Απολυτως κανενα προβλημα.Πεταει σε ολα και ταχυτατη εκκινηση.

Πιθανοτατα ο φιλος  που ανοιξε το θεμα ειδε καποιο laptop-pc εντελως φευγαλεα (οπως σωστα τονισε παραπανω ο panos 2171) το οποιο κατα πασα πιθανοτητα ειχε...

1)Καμια πενηνταρια σαβουροπρογραμματα

2)Καμια εικοσαρια toolbars

3)Καμια δεκαρια σουπερ βαρια παιχνιδια που θα καναν το laptop-pc να σερνεται,ειδικα αν δεν ειχε προδιαγραφες gaming

4)Πιθανοτατα σκληρο δισκο που να ηταν ετοιμος να "χαιρετησει" τα εγκοσμια

5)Καρτα γραφικων μην την ψαχνεις

6)ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΗΜΕΡΩΤΑ WINDOWS (UPDATE)

7)Μη γνησια windows

8)Anitivirus ανυπαρκτο(αρα ανοιχτο σε ολες τις απειλες)

9)Και τελος το αγαπημενο μου μερος,η παντελης ελλειψη προσοχης σε θερμοκρασιες,σε καθαρισμο παστας,καθαρισμο των εξωτερικων εξοδων αερα και φυσικα ξεχασε να μας πει  αν ο ιδιοκτητης του εν λογω μηχανηματος το εχει ριξει κατω εφτα-οκτω φορες,ή αν το φερεται οπως πολλοι που εχω δει και τρελαινομαι,σαν πιατο για να τρωει τα παντα απο πανω, απ το μηχανημα δηλαδη που εδωσε ενα σκασμο λεφτα να το παρει.

Να δωσω κι ενα φρεσκο παραδειγμα,πριν απο λιγες μερες ειδα το ολοκαινουριο laptop του ανηψιου μου..Το ειδα και φρικαρα..Ενα χαος με μιγμα ολων των παραπανω που εγραψα.Μιλαω σοβαρα.

Σερνοταν.

Λογικο ειναι με ελαφρα τη καρδία ,ενας που δεν ξερει να υποθεσει οτι  φταιει το λειτουργικο.Απλα τα πραματα.Κοινη λογικη αν βαλεις θα δεις οτι δεν φταιει.Κι οπως ειπε ο GiO παραπανω καλο ειναι να χρησιμοποιουμε επιχειρηματα.

Τα δικα μου καθως και πολλων αλλων ανθρωπων εδω μεσα,μολις τα διαβασες.Να δουμε τα δικα σου;....Υπαρχουν;;;

Και  στην τελικη θεσε το προβλημα με τα windows στο φορουμ για να λυθει...Απλο δεν ειναι;

• Moderators
Δημοσ.

Μαλλον δεν κατανοησες το σχολιο μου νωριτερα.

Μπορω να σου βρω 1000 αντιστοιχα posts που μιλανε για προβληματα των Windows 7. Και? Ποιος μου λεει οτι ειναι οντως προβληματα των Windows 7? Ποιος μου εγγυαται πως δεν ειναι προβλημα hardware? Drivers? Wannabe tweaks και customizations των uber users? System files που για τον x-y-z λογο ο χρηστης επελεξε να αντικαταστησει και στα οποια αναφερθηκε ο TheELF στο #5? Cracks? Κλπ, κλπ, κλπ.

Για τελευταια φορα, επιχειρηματολογησε και υποστηριξε τον βαρυγδουπο τιτλο που επελεξες, ανελυσε τα προβληματα που εσυ αντιμετωπιζεις, αλλιως το κλειδωνω ως thread χωρις νοημα και παμε γι αλλα.

• Like 2
Δημοσ.

Tα 8/8.1 σε ταχύτητα είναι ΟΚ.

Το θέμα είναι ότι σε βγάζουν από ότι έχεις συνηθίσει.

Τα WinMillenium Edition (ME) ήταν χάλια όντως.

Τα Vista είναι μια χαρά λειτουργικό, αλλά ήταν βαρύ για τους υπολογιστές της εποχής.

Δημοσ.

το θεμα με τις μαζικες ενημερωσεις τουλαχιστον στα 8 εχει λυθει με την απενεργοποηση του secure boot οπου υποστηριζεται αυτο,σε μητρικες παλιες απλα να γινονται 20-20 καθε φορα,επισης και στα 7 εδω και 2-3 μηνες εχω δει το ιδιο προβλημα ,αλλα κανω το εξης ,επιλεγω ολες τις ενημερωσεις μεχρι τν ιουνιο του 2014,τελειωνοντας και αφου γινει επανεκκινηση κανω ολες τις υπολοιπες μαζι,σε επικοινωνια με την ms hellas γιαυτο το θεμα η απαντηση ηταν λιγες λιγες καθε φορα,αλλα δεν εμεινα εκει και ψαχνοντας εκανα τα παραπανω. η σταθεροτητα ειναι ιδια με των 7 πλεον για εμενα ισως καλυτερη σε σχεση με τη διαχειριση της μνημης στα 8,1,οποτε αν υπαρχει μια τεκμηριωμενη εξηγηση απο εσενα ο,τι ειναι προβληματικο λειτουργικο σαφως θα ασχοληθω και εγω οσο μπορω σε καποια λυση,αλλα οχι αοριστα ειναι αποτυχημενο

Δημοσ.

8.1 

είναι μια χαρά ρε μάθετε να είστε καλά με την τεχνολογία που σας δίνετε και μην μας τα κάνετε τόσα στρατιά του πληκτρολογίου 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...