Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα windows 8 και 8,1 τα πιο αποτυχημένα λειτουργικά συστήματα τις microsoft ειδικά αυτοί που έχουνε laptop με πρέπει να τραβάνε τα μαλλιά τι κεφαλής τους με τα updates και όχι μονο.να κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάποιο σημαντικό πρόβλημα ας το πει εδώ

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εγω εχω τα 8.1 και δεν εχω κανενα προβλημα

τα πιο αποτυχημενα λειτουργικα ειναι τα Vista και Millennium

εγώ πάντως έχω πόλους φίλους μου που αντιμετωπίζουν προβλήματα  με τα windows 8 ειδικά σε laptop είναι πανικός η φάση.....μετά από τα update δεν δουλεύει τίποτα....τώρα για τα vista δεν ξέρω δεν τα έχω δοκιμάσει και πολύ αλλα τα windows 7 είναι top....

"γιαφτο" και πολλές εταιρίες που πουλάνε laptop βγάζουνε ακόμα στην αγορά latpop με cpu 4hs γενιάς και έχουν windows 7

Σε αυτη την ενοτητα ανοιγουμε θεμα για να λυσουμε προβληματα και οχι για να τα καταγραψουμε.

ok cool

Δημοσ.

Πολλά από τα προβλήματα των update προέρχονται από προγράμματα που αλλάζουν αρχεία συστήματος που είναι να αναβαθμιστούν,ιδίως start menu και τέτοιες ιστορίες προκαλούν τέτοια προβλήματα.

Και δεν είναι αποτυχημένα,απλά και τα 7 ήταν πολύ καλά και όποιος τα αγόρασε νόμιμα δεν θα πάει να ξανά δώσει λεφτά για τα 8,οπότε οι πωλήσεις είναι σχετικά χαμηλές.

• Like 2
Δημοσ.

Ενταξει εχουν θεματα που ταλαιπωρουν κοσμακη αλλα τα περισσοτερα απο αυτα δεν ειναι και τοσο τραγικα. Παιζει να μπλεξεις και πιο χοντρα βεβαια με drivers.

Γενικως .... ψιλοκαλα ειναι.  Οχι τπτ το ιδιαιτερο

Δημοσ.

Πλακα Μας Κανεις Τωρα??Σταματησαν Να Βγαινουν Εδώ Και Μηνες Laptop Με Windows 7.Οσον Αφορα Τα Προβλήματα Που Αναφέρεις Στα 8.1 Εδώ Και 3 Μηνες Που Αναβαθμισα Στο Laptop Δεν Αντιμετωπισα Tιποτε Το Ιδιαιτερο.Και Μην Τα Ριχνουμε Όλα Στο Λογισμικο Διοτι Παιζουν Ρολο Και Αλλοι Παραγοντες.

• Like 1
Δημοσ.

Πλακα Μας Κανεις Τωρα??Σταματησαν Να Βγαινουν Εδώ Και Μηνες Laptop Με Windows 7.Οσον Αφορα Τα Προβλήματα Που Αναφέρεις Στα 8.1 Εδώ Και 3 Μηνες Που Αναβαθμισα Στο Laptop Δεν Αντιμετωπισα Tιποτε Το Ιδιαιτερο.Και Μην Τα Ριχνουμε Όλα Στο Λογισμικο Διοτι Παιζουν Ρολο Και Αλλοι Παραγοντες.

εγώ πάντως είχα βρει  όταν το έψαξα το θέμα λίγο πιο βαθιά τώρα βεβαια σύμφωνο ότι μπορεί να είναι λίγο δύσκολο αλλα άμα ψάξεις βρίσκεις....

όσο για τα windows 8  η τα 8.1 τι να τα κάνω έτσι και αλλιώς δεν έχω οθόνη αφής ούτε με ενδιαφέρει το windows store

Δημοσ.

εγώ πάντως είχα βρει  όταν το έψαξα το θέμα λίγο πιο βαθιά τώρα βεβαια σύμφωνο ότι μπορεί να είναι λίγο δύσκολο αλλα άμα ψάξεις βρίσκεις....

όσο για τα windows 8 windows 8 η τα 8.1 τι να τα κάνω έτσι και αλλιώς δεν έχω οθόνη αφής ούτε με ενδιαφέρει το windows store

Αν δεν έχεις οθόνη αφής (όντως εκεί βολεύουν πιο πολύ) τα χρησιμοποιείς όπως τα κλασσικά windows :)

• Like 1
Δημοσ.

Aπό laptop με win8.1 γράφω αυτή τη στιγμή. Μηδέν προβλήματα, έχω και σε έναν σταθερό τα 8, επίσης μηδέν προβλήματα. Γενικά για να πει κάποιος ότι τα win8 δεν είναι καλά πρέπει να μην το κατέχει και πολύ το θέμα, απλά τα είδε φευγαλέα σε pc στο οποίο μάλλον το χει βιάσει ο κάτοχος με διάφορες άχρηστες και αμφιβόλου προέλευσης εφαρμογές και έβγαλε το συμπέρασμά του.

Τα win8 είναι βελτιωμένα σε όλους τους τομείς και ένα κλικ πιο πάνω από τα 7 απλά κάποιοι αδυνατούν να το καταλάβουν.

• Like 2
Δημοσ.

Aπό laptop με win8.1 γράφω αυτή τη στιγμή. Μηδέν προβλήματα, έχω και σε έναν σταθερό τα 8, επίσης μηδέν προβλήματα. Γενικά για να πει κάποιος ότι τα win8 δεν είναι καλά πρέπει να μην το κατέχει και πολύ το θέμα, απλά τα είδε φευγαλέα σε pc στο οποίο μάλλον το χει βιάσει ο κάτοχος με διάφορες άχρηστες και αμφιβόλου προέλευσης εφαρμογές και έβγαλε το συμπέρασμά του.

Τα win8 είναι βελτιωμένα σε όλους τους τομείς και ένα κλικ πιο πάνω από τα 7 απλά κάποιοι αδυνατούν να το καταλάβουν.

εσύ το κατέχεις το θέμα δηλαδή?άμα είναι να σου φέρω ένα laptop να μού το φτιάξεις? B)

Δημοσ.

Μπορει να εχουν καποια θεματακια καθως δεν ειναι ωριμα ακομη απο πλευρας updates,αλλα ειναι πολυ πιο ελαφρια τα 8,1 σε σχεση με τα 7αρια...ειδικα στα λαπτοπ,που ειναι πιο αδυναμα σε σχεση με τα ντεσκτοπς,η διαφορα ειναι πολυ εμφανης...χωρια που υποστηριζουν καλυτερα το νεο hardware(βλ ssd)

• Like 1
Δημοσ.

εσύ το κατέχεις το θέμα δηλαδή?άμα είναι να σου φέρω ένα laptop να μού το φτιάξεις? B)

Oι κατσαβιδάκιδες δεν είναι οι θεοί του ΙΤ . Χωρίς να υπάρχει μένος στους κατσαβιδάκιδες, απλά ο τύπος από πάνω θεωρεί ότι άμα μπορείς να "φτιάξεις" ένα λαπτοπ κατέχεις και το θέμα. Ας αλλάξουμε πλευρά παρακαλώ. 

Δημοσ.

Σε λαπτοπ με τα απαραίτητα προγράμματα δηλαδή και όχι ότι σκουπίδι κυκλοφορεί στο νετ τα win8 δημιουργούν πρόβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...