Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλημέρα θέλω ένα μικρό λαπτοπ με Windows. Θέλω να μπορώ να του βάλω έξτρα ραμ και να μπορώ να αλλάξω σκληρό δίσκο. Να πάρω netbook η λαπτοπ;
Τα πρώτα είναι αξιόπιστα σαν τα λαπτοπ; ή χαλάνε σε δύο χρόνια;

Επεξ/σία από Hamurabi
Δημοσ.

Netbook όπως αυτά που είχαν κυκλοφορήσει πριν κάποια χρόνια (οικονομικά και σχετικά αδύναμα) δύσκολα θα βρεις πλέον. Κυκλοφορούν ultrabook (δυνατά και ακριβά) ή κάποια υβριδικά μοντέλα με οθόνη αφής κλπ. Αναβαθμίσεις σε δίσκους, μνήμες κλπ δεν παίρνουν αυτά. Αν θέλεις κάτι τέτοιο καλύτερα να πας σε κανονικό λάπτοπ

Δημοσ.

Τα Netbook Είναι Ξεπερασμένα Αδελφε.Πεθαναν Προ Της Ωρας Τους Και Λογικο Αφου Οι Σημερινες Εποχές Απαιτουν Περισσοτερα

Δημοσ.

Όσο μπορεί να χαλάσει το ένα μπορεί να χαλάσει και το αλλο δεν εχει σημασία επειδή το αλλο ειναι μικρό σε μέγεθος και netbook το μόνο αρνητικό ειναι οτι ανεβάζει μεγαλύτερες θερμοκρασίες σε σχέση με το laptop λόγω του μεγέθους του και πάλι όμως και ειναι ο καταλητικός παράγοντας , εχω και τα 2 τόσα χρόνια και δουλεύουν άψογα.

Αν θέλεις προτάσεις και αγορά κατι απο τα 2 δες εδώ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...