greekparot Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα, εχω μια led Panasonic και θα ηθελα να μαθω τι θα χρειαστει απο εξοπλισμο ετσι ωστε να μπορω πχ να γραψω ενα δελτιο ειδησεων την συγκεκριμενη ωρα που ξεκινα. Υπαρχει κατι τετοιο που ζηταω; Παλαιοτερα ειχα ενα dvd-r εγγραφης της samsung αλλα δυστυχως αυτο πλεον δεν ειναι συμβατο με τα ψηφιακα καναλια (digea) οποτε μου βγηκε αχρηστο και δεν θελω να δωσω παλι τοσα χρηματα για dvd-r.
TheELF Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Παλαιοτερα ειχα ενα dvd-r εγγραφης της samsung αλλα δυστυχως αυτο πλεον δεν ειναι συμβατο με τα ψηφιακα καναλια (digea) οποτε μου βγηκε αχρηστο και δεν θελω να δωσω παλι τοσα χρηματα για dvd-r.Τι εννοείς,δεν είναι συμβατό; Αν έχεις δέκτη digea έτσι κι αλλιώς κάνουν και εγγραφή σε usb αυτά. Αν έχει digea η tv σου και δεν το βγάζει σε έξοδο για να το στείλεις στο dvr σου και εννοείς αυτό με ασυμβατότητα τότε πάρε έναν δέκτη digea είναι το ποιο φτηνό αλλά και ποιο απλό που μπορείς να κάνεις.
greekparot Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Τι εννοείς,δεν είναι συμβατό; Αν έχεις δέκτη digea έτσι κι αλλιώς κάνουν και εγγραφή σε usb αυτά. Αν έχει digea η tv σου και δεν το βγάζει σε έξοδο για να το στείλεις στο dvr σου και εννοείς αυτό με ασυμβατότητα τότε πάρε έναν δέκτη digea είναι το ποιο φτηνό αλλά και ποιο απλό που μπορείς να κάνεις. Η tv εχει ηδη δεκτη ενσωματ. mpeg4. Το dvd-r samsung το εχω ηδη συνδεδεμενο με hdmi αλλα μονο για αναπαραγωγη ταινιων. Πλεον απο τοτε που ηρθε το Digea στην περιοχη μου δεν μπορω να κανω εγγραφη προγραμματων στο dvd-r γιατι αυτο γραφει μονο απο αναλογικα καναλια στον σκληρο του δισκο. Ρωτησα και την Samsung και μου το επιβεβαιωσε. Η tv τωρα εχει μια επιλογη να βαλω "χρονοδιακοπτη" να γραψει π.χ. ενα προγραμμα. Αλλα που θα το γραψει ομως; Μηπως θελει δηλαδη ιδιας μαρκας και dvd-r για να γινει η εγγραφη; Παντως δοκιμασα και εβαλα ενα usb στικακι και ενεργοποιησα τον χρονοδιακοπτη για μια εκπομπη διαρκειας 10 λεπτων αλλα το στικακι ηταν αδειο
TheELF Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Πες μας μια τα μοντέλα και του dvr και της tv,μπας και υπάρχει απλός τρόπος σύνδεσης. Λογικά με αυτά που λες το dvr έχει είσοδο κεραίας από την οποία κάνει εγγραφή για τα αναλογικά,μπορεί όμως να έχει και άλλες εισόδους για εγγραφή. Αν έχει scart η tv σου μπορείς στην χειρότερη να αγοράσεις ένα modulator που μετατρέπει το σήμα σε αναλογικό ,κεραία δηλαδή που μπαίνει πάλι στο dvr Και πάλι όμως ένας απλός δέκτης digea θα είναι ποιο φτηνή ποιοτική και απλή λύση.
greekparot Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Πες μας μια τα μοντέλα και του dvr και της tv,μπας και υπάρχει απλός τρόπος σύνδεσης. Λογικά με αυτά που λες το dvr έχει είσοδο κεραίας από την οποία κάνει εγγραφή για τα αναλογικά,μπορεί όμως να έχει και άλλες εισόδους για εγγραφή. Αν έχει scart η tv σου μπορείς στην χειρότερη να αγοράσεις ένα modulator που μετατρέπει το σήμα σε αναλογικό ,κεραία δηλαδή που μπαίνει πάλι στο dvr Και πάλι όμως ένας απλός δέκτης digea θα είναι ποιο φτηνή ποιοτική και απλή λύση. TV: Panasonic TX-L42E5 DVR: Samsung DVD-HR753
rfc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 με το pvr που εχει φιλε γραφει σε usb στικακι ή δισκο.
pp6210 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Η πιό εύκολη λύση που βλέπω και εγώ είναι αποκωδικοποιητής συνδεδεμένος σε κάποιο AV IN της τηλεόρασής σου και εγγραφή στο usb του (γιατί όχι και έναν εξωτερικό δίσκο με δική του όμως τροφοδοσία) με τον προγραμματισμό του αποκωδικοποιητή. Απλά για τη συζήτηση, να σου πω οτι στο δικό μου dvd-r της SONY, ένα από τα 2 scart γράφει decoder/ line in και εκεί συνδέω με scart απλό αποκωδικοποιητή (στο 2 scart που γράφει TV συνδέω από dvd-r στην TV), με αποτέλεσμα να γράφω κανονικά digea βάσει προγραμματισμού στο dvd-r όμως - δηλαδή το dvd-r θα γράψει όταν του πω οτιδήποτε δείχνει στο line3 που βγαίνει ο αποκωδικοποιητής, αν έχω ξεχάσει να τον ανοίξω ή να γυρίσω εγώ στο κανάλι που θέλω θα γράψει άλλα αντί άλλων! Γιαυτό η λύση 1 από πάνω είνια προτιμότερη.
greekparot Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 με το pvr που εχει φιλε γραφει σε usb στικακι ή δισκο. Εβαλα μια εκπομπη φιλε μου να κανει εγγραφη (για 10΄) και το usb ηταν αδειο. Δεν δημιουργησε κανενα φακελο / αρχειο. Δεν βρηκα και καμια ρυθμιση. Γνωριζεις κατι περισσοτερο μηπως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα