janpap08 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Εδώ και 2+ χρόνια που έχω adsl από τον ΟΤΕ,στο ίδιο σπίτι,η ταχύτητα μου κλείδωνε στα 8mbps. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα αίτημα για VDSL30 και από τον ΟΤΕ μου είπαν ότι σήμερα θα παραλάβω το ρούτερ το οποίο φυσικά και δεν ήρθε στην ώρα του. Ξαφνικά σήμερα βλέπω την ταχύτητα μου στα 15mbps και ενώ είμαι ακόμη με το παλιό ρούτερ σε adsl. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει,γτ αν είναι να μείνει στα 15mbps μάλλον θα κάνω αίτηση υπαναχώρησης από το vdsl!
jkoukos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 H αύξηση της ταχύτητας έγινε διότι τώρα συνδέθηκες σε υπαίθρια καμπίνα λόγω του VDSL και είσαι πολύ πιο κοντά στο DSLAM. Ήδη έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεση VDSL, στην οποία μπορείς να παίξεις και σε ADSL όπως το διαπίστωσες. Αν ζητήσεις διακοπή του VDSL θα σε συνδέσουν πάλι στο αστικό κέντρο με τις προηγούμενες ταχύτητες. 1
janpap08 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ωραίος...το φαντάστηκα ότι κάτι τέτοιο παίζει αλλά λέω κάτσε να ρωτήσω καλύτερα. Ευχαριστώ φίλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα