Προς το περιεχόμενο

Corsair 750D κουτί με H110 υδροψυκτο (Push Pull); Χωράνε με 140mm πίσω;

Kestrel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς Κουτί Corsair 750D με Corsair H110 Push Pull στο επάνω μέρος και ανεμιστήρα 140mm πίσω ..?

Όπως στην εικόνα με την διαφορά του Push Pull..

post-321613-0-45397000-1417778867_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο δικό μου μάλλον δεν χωράει push pull

Βλέπω έχεις και τα δύο.. και το 750D και το H110.. όπως βλέπεις το κουτί, εχεις δοκιμάσει τα σωληνάκια απο την δεξιά πλευρά; Χωράνε απο την δεξιά πλευρά;

Αν μπορείς φίλε πλακατζή απάντησε στην ερώτηση μου.. Ευχαριστώ

μπορεις να το δοκιμασεις και μονος σου φιλε μου  αν εχεις στην κατοχη σου και τα 2 (Η110/750D)

δοκιμασε να κανεις push pull με τους 2 ανεμιστηρες στις και στις δυο θεσεις να δεις εαν θα σου βρισκει .

αν και ενα απλο googlarisma θα σου ελυνε την απορεια γιατι στα πρωτα αποτελεσματα βγαζει αυτο

post-228284-0-24443600-1417964414_thumb.jpg

post-228284-0-24443600-1417964414_thumb.jpg

• Like 1

Αν μπορείς φίλε πλακατζή απάντησε στην ερώτηση μου.. Ευχαριστώ

Καλησπέρα πονηρέ σύντροφε.Το μάζεψες βλέπω.lol

Λοιπόν από αριστερά,μάλλον αυτό εννοείς, όπως βλέπεις και στις φώτο δεν είναι καλή τοποθέτηση. Για το push pull τώρα, έτσι όπως το βλέπω στο δικό μου σύστημα, ένα δεύτερο ζευγάρι ανεμιστήρων , χτυπάει στο πάνω μέρος της μητρικής.

• Like 1

μπορεις να το δοκιμασεις και μονος σου φιλε μου  αν εχεις στην κατοχη σου και τα 2 (Η110/750D)

δοκιμασε να κανεις push pull με τους 2 ανεμιστηρες στις και στις δυο θεσεις να δεις εαν θα σου βρισκει .

αν και ενα απλο googlarisma θα σου ελυνε την απορεια γιατι στα πρωτα αποτελεσματα βγαζει αυτο

attachicon.gifIMAG0176.jpg

Δεν θα ρώταγα αν τα είχα... Ευχαριστώ για την φοτο.. Έβρισκα μονο αυτές που ανέβασα..

Όπως το βλέπω ειναι H110 Push Pull..; 

Καλησπέρα πονηρέ σύντροφε.Το μάζεψες βλέπω.lol

Λοιπόν από αριστερά,μάλλον αυτό εννοείς, όπως βλέπεις και στις φώτο δεν είναι καλή τοποθέτηση. Για το push pull τώρα, έτσι όπως το βλέπω στο δικό μου σύστημα, ένα δεύτερο ζευγάρι ανεμιστήρων , χτυπάει στο πάνω μέρος της μητρικής.

Ναι.. Το μάζεψα.. Δεν Πρόσεξα την υπογραφή..

Έχεις φωτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...