UncleKim Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα στην κοινότητα. Έχω αποφάσισει να προχωρήσω στην αγορά του Nokia 2520 και έχω την εξής ερώτηση. Έχει κανονικά store όπως οι mobile συσκευές με το store? Είναι ακριβώς το ίδιο market, με τις ίδιες εφαρμογές? Ευχαριστώ πολύ
mpompo13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν θα σου πρότεινα να το πάρεις. Όχι ότι έχει κακή ποιότητα κατασκευής αλλά διότι έχει windows RT που είναι μία "περιορισμένη" έκδοση. Φαντάσου το ως ένα μεγάλο κινητό ή ως ένα android/ios tablet. Μπορείς να βάλεις μόνο εφαρμογές από το store. Τώρα το store για τα windows 8.1/RT δεν είναι ίδιο με τα windows phones. Μελλοντικά θέλουν να τα ενοποιήσουν αλλά ακομή είναι ξεχωριστά και δεν έχουν απαραίτητα τις ίδιες εφαρμογές. Στα χρήμματα αυτά θα σου πρότεινα να πας σε ενα στυλ asus t100 ταμπλετ που έχει dock και full windows 8.1 μέσα καθώς και office (για ένα χρόνο μόνο νομίζω πλέον) αλλά βέβαια η ποιότητα κατασκευής του και η οθόνη του είναι κατώτερες. Βέβαια εσύ αποφασίζεις. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2014 από mpompo13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα