Achillf Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, θέλω να αλλάξω μια Label καθώς δημιουργώ αντικείμενο ενός custom control που έχω κάνει για να εμφανίζετε στο flowlayoutpanel που έχει η form μου. Ο κώδικας μου είναι αυτος: Στη Form.cs: NewOrderControl newOrderControl = new NewOrderControl("MyTEXT"); lowPnl_NewOrder.Controls.Add(newOrderControl); Και το User Control μου: public partial class NewOrderControl : UserControl { public NewOrderControl(string a) { InitializeComponent(); lbl_OrderNumber.Text = a; } } Και δεν αλλάζει τίποτα.. Γιατί λέτε ;
MeTaXaS4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 δες το http://stackoverflow.com/questions/1315621/implementing-inotifypropertychanged-does-a-better-way-exist
albNik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ενταξει, να προσθεσει ενα label θελει οχι να ειδοποιειται για αλλαγες (ετσι κ αλλιως αυτος κανει την αλλαγη). Το FlowLayoutPanel το εχεις προσθεσει στην Form?
Papakaliati Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, θέλω να αλλάξω μια Label καθώς δημιουργώ αντικείμενο ενός custom control που έχω κάνει για να εμφανίζετε στο flowlayoutpanel που έχει η form μου. Ο κώδικας μου είναι αυτος: Στη Form.cs: NewOrderControl newOrderControl = new NewOrderControl("MyTEXT"); lowPnl_NewOrder.Controls.Add(newOrderControl); Και το User Control μου: public partial class NewOrderControl : UserControl { public NewOrderControl(string a) { InitializeComponent(); lbl_OrderNumber.Text = a; } } Και δεν αλλάζει τίποτα.. Γιατί λέτε ; Το προβλημα σου ειναι με το User Control. Δoκιμασε απλα με : public class NewOrderControl : UserControl { public NewOrderControl(string a) { var lbl_OrderNumber = new Label(); Controls.Add(lbl_OrderNumber); lbl_OrderNumber.Text = a; } }
Achillf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Το προβλημα σου ειναι με το User Control. Δoκιμασε απλα με : public class NewOrderControl : UserControl { public NewOrderControl(string a) { var lbl_OrderNumber = new Label(); Controls.Add(lbl_OrderNumber); lbl_OrderNumber.Text = a; } } Δούλεψε! Ευχαριστώ πολύ Ενταξει, να προσθεσει ενα label θελει οχι να ειδοποιειται για αλλαγες (ετσι κ αλλιως αυτος κανει την αλλαγη). Το FlowLayoutPanel το εχεις προσθεσει στην Form? Ναι είναι στη form..
albNik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Γιατι δεν προσθετεις με το VS designer (drag and drop) το Label στο user control?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα