saiko11 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Για σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας. Έχω έναν Dell Inspiron 1545 με επεξεργαστή Intel Core2 DuoT6400 2.00GHz , με μνήμη 3,00GB .Στα 32-bit με Vista , ηλικίας 5,5 ετών. Μου προτάθηκε (είχα πάει σε ένα μαγαζί και άλλαξα το τροφοδοτικό) καθαρισμός και format(με αλλαγή από Vista σε 7άρια). Στην οθόνη έχει εμφανιστεί (στην άκρη) μία γαλάζια γραμμή , που όπως μου είπαν είναι ένα καμένο pixel. Θέλω να ρωτήσω αν το καμμένο pixel είναι ένδειξη για προσεχώς μεγαλύτερα προβλήματα; Και γενικότερα αν αξίζει να προχωρήσω σε αυτά που μου προτάθηκαν(50 ευρώ κόστος).
~mxls~ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Αξίζει να προχωρήσεις σε αυτα που σου είπαν. Την άδεια των Win7 θα την αγοράσεις (γιατι στην τιμή δεν νομίζω να συμπεριλαμβάνεται) ; Τα καμένο πίξελ είναι απλά καμένο πίξελ. Αν τα φτύσει η οθόνη κάποια στιγμή ή αλλοιωθει σημαντικά η εικόνα, απλά την αντικαθιστάς. Τα specs του λαπτοπ είναι ικανοποιητικά για απλά πράγματα (surfing, office κτλ).
TheELF Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Και γενικότερα αν αξίζει να προχωρήσω σε αυτά που μου προτάθηκαν(50 ευρώ κόστος). Το να δώσεις 50€ για κάτι που πλέων γίνεται σχεδόν αυτόματα είναι γελοίο. Δεν λέω πρέπει κάπως να ζήσουν και οι τεχνικοί,αλλά εσύ για 50€ πόσες ώρες/μέρες πρέπει να δουλέψεις;;; (Ρητορική ερώτηση μην απαντάς) Τα 7 περνάνε πανεύκολα ,μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα,δες μερικούς οδηγούς. https://www.google.gr/search?q=Dell+Inspiron+1545&oq=Dell+Inspiron+1545&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8#q=%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7+7+%CE%BC%CE%B5+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82 Το μόνο που είναι καλό να κάνεις είναι να πας από πριν στην σελίδα της dell http://www.dell.com/support/home/us/en/04/product-support/product/inspiron-1545/drivers και να κατεβάσεις τα driver που έχει από πριν,αν όχι όλα τότε τουλάχιστον αυτά του chipset και του network, και αυτό μόνο για την σπάνια περίπτωση που δεν θα τα βρει από μόνο του η εγκατάσταση,για να έχεις internet ότι και να γίνει και να μπορείς να τα κατεβάσεις μετά.
Leokatana Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 καλησπέρα, εχω ενα λαπτοπ περιπου 3 χρόνια με μια γραμμη στην μεση και ακόμα να πάθει κατι! οσο για τον τεχνικο, αν ο καθαρισμός εχει αλλαγη παστας στον επεξεργαστη η τιμη ειναι καλη μαζι με φορματ εαν οχι εγω τον θεωρω λιγο ακριβό!!!
GPOWERR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι πολυ ευκολο να το καθαρισεις μονος σου...και περνα κατευθειαν τα 8,1προ64....εχουμε τα ιδια specs και στο δικο μου πανε σφαιρα....απο οδηγους θα χρειαστει μονο να περασεις χειροκινητα το Quickset και το Ricoh για το card reader...τα υπολοιπα τα βρισκουν τα windows 8.1 μονα τους.Mην πειραξεις thermal pads αν δεν εχεις προβλημα με θερμοκρασιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα