Marchas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα Υπαρχει η εξης απορεια . Έστω σφραγισμένο iphone 6 παραεισαγωγης , εταιρικό αγορασμένο απο istorm χωρις απόδειξη όμως. Ποσα χρονια εγγύηση έχει μόνο μέσω του imei? 1 ή 2 που υποτίθεται ισχύει στην Ελλάδα? Αν δεν έχω απόδειξη πως μπορώ να αποδείξω οτι είναι αγορασμένο απο ελληνικό μαγαζί για να ισχύσουν τα 2 χρόνια εγγύησης? Θα έχω πρόβλημα αν το αγοράσω χωρίς απόδειξη? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Από την μέρα ενεργοποίησης 1 χρόνο έχεις εγγύηση. Χωρίς απόδειξη δεν θα μπορείς να διεκδικήσεις τον δεύτερο χρόνο από το κατάστημα. 2
xristoforos89 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 1 χρονο εγγυησης εχεις μεσω imei. Βασικα 1 χρονο εγγυησης εχεις για ολα τα apple. Για 2 που λενε κλπ. θελει ψαξιμο, τρεξιμο, διαθεση. 2
Kostasspil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν υπάρχει απόδειξη δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις το 2ο χρόνο. Ίσως μέσω ΙΜΕΙ να μπορέσουν να δουν οτι είναι αγορασμένο από Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση, καλύτερα με απόδειξη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα