chisao Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Γεια στο forum. Είχα αρκετό καιρό να γράψω...Πως τα πάτε, όλα καλά? Έχω ένα θέμα και θα ήθελα αν γίνεται να βοηθήσει κάποιος. Προσπαθώ να γράψω video με το ssr. Όμως αυτό το καταραμένο pulseaudio μου κάνει νερά. Κατά πρώτον αν επιλέξω να κάνει εγγραφή με pulseaudio και monitor τότε δεν λειτουργεί ο ήχος στο youtube. Αν ανοίξω κάποιο video στο vlc μου γράφει κανονικά. Επίσης σε κάποια παιχνίδια ο ήχος λειτουργεί ενώ σε κάποια άλλα όχι (εννοώ ενώ έχω το ssr να κάνει capture). Για παράδειγμα στο metro δεν παίζει ο ήχος ενώ στο trine 2 παίζει. Στο Bioshock(playonlinux) δεν παίζει ενώ στο tf2 και στο dead island παίζει! Να αναφέρω επίσης ότι στο laptop λειτουργεί κανονικά. Arch με cinnamon το desktop και nvidia, arch με kde και intel hd 3000 στο λαπτοπ και τα δύο ενημερωμένα σήμερα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα! Η κάρτα ήχου είναι η xonar u1(υποστηρίζεται πλήρως) της asus αλλά και με την onboard τα ίδια μου κάνει. Αυτό το pulseaudio θα στρώσει ποτέ? Υ.Γ.> Στο wiki έχω βρει ότι υπάρχει θέμα με το flash και έχω εγκαταστήσει τα pulseaudio-alsa, lib32-libpulse και lib32-alsa-plugins. Αυτό βοήθησε στο laptop αλλά στο desktop τζίφος. Υ.Γ.2 > Τώρα είδα ότι ο warlock έχει ανοίξει ένα παρόμοιο θέμα παρακάτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα