shinigami Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Παρολο που περίμενα να ειναι πολυ απλα τα πράγματα, παντα πρεπει να σου ωγει λιγος καρκίνος.. Το πρόβλημα μου ειναι, οτι ειχα το Thomson Tg785 v8 στον Οτε ειμαι, και τωρα που πηρα το Tp Link W8970 δεν μου δινει dynamic ip. Εκανα το setup που εχει μεσα, επελεξα dynamic ip και στο τελος μου εβγαλε σε ολα Success! Δοκιμαζω σελιδα τπτ, παω να δω στην κεντρική σελιδα παλι, βλέπω dynimi ip mode μου ειναι disconnected ένδειξη, παω connect και ξαναεμφανιζεται ως disconnected... Τι αλλο πρεπει να δοκιμάσω.. Νομίζω πως ειναι το V1 firmware, πηγα να κανω το upgrade με το V3 και μου έβγαλε error οτι δεν κανει για το router. Απλα οτι νανε.. Σορυ για το υφος μου απλα δεν περιμενα να μου βγαλει τοσο πολυ το λαδι.. Καμια ιδεα?
gamer20 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καταρχην βεβαιωσου οτι εχεις συνδεσει τα καλωδια σωστα και ανεβασε καποια screenshot δουμε τι ρυθμισεις εχει,επειτα βλεπουμε που ειναι το προβλημα...
NikosKallithea Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Τα μηχανήματα δεν κάνουν "άπλα οτι νανε" Συνδέεσαι στον ρουτερ? Για ποια dynamic ip μιλάς του εσωτερικού δικτύου ή την live του οτε
Seaman72 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Πρέπει να υπάρχει κάποιο θέμα με το συγκεκριμένη συσκευή. Το αγόρασα και εγώ και προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω σε γραμμή Forthnet. Συγχρονίζει άμεσα αλλά δεν συνδέεται στο internet. Όσες φορές και να κάνεις set up συνεχώς βρίσκεται στο connecting. Διαπίστωσα ότι προεγκατεστημένο έχει νεώτερο firmware από αυτό που υπάρχει στην ιστοσελίδα της TP LINK. Αποφάσισα να κάνω downgrade, αλλά πάλι τα ίδια. Τελικά μετά από άπειρες προσπάθειες set up, χωρίς να κάνω κάτι το διαφορετικό, συνδέθηκε και δεν το ξαναπείραξα γιατί ήδη μου είχε φάει κανά πεντάωρο Μη βάλετε όμως το firmware που υπάρχει για τη V3. είναι εντελώς διαφορετικό το hardware της συσκευής. Όποιος καταλήξει ποιο είναι το θέμα ας το ποστάρει. Επίσης ο media server δεν υποστηρίζει dlna οπότε κατευθείαν streaming σε tv το ξεχνάμε.
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Παρολο που περίμενα να ειναι πολυ απλα τα πράγματα, παντα πρεπει να σου ωγει λιγος καρκίνος.. Το πρόβλημα μου ειναι, οτι ειχα το Thomson Tg785 v8 στον Οτε ειμαι, και τωρα που πηρα το Tp Link W8970 δεν μου δινει dynamic ip. Εκανα το setup που εχει μεσα, επελεξα dynamic ip και στο τελος μου εβγαλε σε ολα Success! Δοκιμαζω σελιδα τπτ, παω να δω στην κεντρική σελιδα παλι, βλέπω dynimi ip mode μου ειναι disconnected ένδειξη, παω connect και ξαναεμφανιζεται ως disconnected... Τι αλλο πρεπει να δοκιμάσω.. Νομίζω πως ειναι το V1 firmware, πηγα να κανω το upgrade με το V3 και μου έβγαλε error οτι δεν κανει για το router. Απλα οτι νανε.. Σορυ για το υφος μου απλα δεν περιμενα να μου βγαλει τοσο πολυ το λαδι.. Καμια ιδεα? κανονικα ναι ειναι απλα.το καλο ειναι οτι η tp link εχει καλο after sales.απο εκει και περα.αν εχεις v1 περνας μονο firmware για v1 δεν μπορεις απο αλλο version.ειναι αλλο hardware.εκτος αν βρεις κανα open source firmware οποτε εκει παμε αλλου.επισης μπορειςνα δοκιμασεις σε αυτες τις περιπτωσεις αντι για pppoe/llc να παιξεις με pppoa/vcmux. Πρέπει να υπάρχει κάποιο θέμα με το συγκεκριμένη συσκευή. Το αγόρασα και εγώ και προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω σε γραμμή Forthnet. Συγχρονίζει άμεσα αλλά δεν συνδέεται στο internet. Όσες φορές και να κάνεις set up συνεχώς βρίσκεται στο connecting. Διαπίστωσα ότι προεγκατεστημένο έχει νεώτερο firmware από αυτό που υπάρχει στην ιστοσελίδα της TP LINK. Αποφάσισα να κάνω downgrade, αλλά πάλι τα ίδια. Τελικά μετά από άπειρες προσπάθειες set up, χωρίς να κάνω κάτι το διαφορετικό, συνδέθηκε και δεν το ξαναπείραξα γιατί ήδη μου είχε φάει κανά πεντάωρο Μη βάλετε όμως το firmware που υπάρχει για τη V3. είναι εντελώς διαφορετικό το hardware της συσκευής. Όποιος καταλήξει ποιο είναι το θέμα ας το ποστάρει. Επίσης ο media server δεν υποστηρίζει dlna οπότε κατευθείαν streaming σε tv το ξεχνάμε. δεν σε αφηνει καν να βαλεις αλλο firmware απο αλλο version.δοκιμασες να παιξεις με τα pppoe/llc και Pppoa/vcmux να δεις τι κανει?στο Log file εμφανιζει κατι που ισως βοηθησει?καποια ασυμβατοτητα ισως να ειναι με καποιο ή καποια συγκεκριμενα dslam.αλλα για να το δουμε αυτο πρεπει να ξερει ο καθενας σαςσε τι dslam πεφτει.η forthnet δινει πχ alcatel και siemens.alcatel εχει και η wind και η Cyta.Η Hol ξερω οτι επαιζε με intracom αλλα δεν ξερω αν εχει και καποια αλλα?το εχεις κλεισει εσυ καθολου να δεις αν παιζει μετα? δεν ξερω αν υπαρχει κατι σε dd-wrt firmware για το tp link.αλλιως πισω αφου μιλησεις με tp link για να παρεις κανα 8980 ή κανα 9880.συμφωνα με αυτο http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?p=909538 μαλλον δεν παιζει dd-wrt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα