panagob Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Θέλω να αγοράσω ένα router και μιας και δεν έχω ιδέα θα ήθελα την βοήθεια σας. Προορίζεται για το μαγαζί της μάνας μου και για προσωπική της χρήση και όχι για χρήση από τους πελάτες, οπότε δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο από ένα απλό router, και οικονομικό μαζί. Το μόνο που χρειάζεται να έχει, είναι να είναι αξιόπιστο από θέμα αποσυνδέσεων. Έχω δει το TP-LINK TD-W8960N στα 28.30 ευρώ. Είναι καλή επιλογή για την χρήση που θέλω; Κάποια καλύτερη εναλλακτική στα ίδια χρήματα υπάρχει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Θέλω να αγοράσω ένα router και μιας και δεν έχω ιδέα θα ήθελα την βοήθεια σας. Προορίζεται για το μαγαζί της μάνας μου και για προσωπική της χρήση και όχι για χρήση από τους πελάτες, οπότε δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο από ένα απλό router, και οικονομικό μαζί. Το μόνο που χρειάζεται να έχει, είναι να είναι αξιόπιστο από θέμα αποσυνδέσεων. Έχω δει το TP-LINK TD-W8960N στα 28.30 ευρώ. Είναι καλή επιλογή για την χρήση που θέλω; Κάποια καλύτερη εναλλακτική στα ίδια χρήματα υπάρχει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. γενικα σε φτηνα ρουτερ που να μην ειναι Noname Πας σε tp link μοντελα 8968,8970,8980 οπως και αυτο που ειπες.αν βρεις τωρα κανα μεταχειρισμενο Technicolor 5130,5136 ή κανα thomson 585 v8 μπορεις να πας και σε αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα