Sot777 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Βασικα δεν τον θελουμε! Με το Safari να τρέχει τέλεια και με το chrome μια χαρά έχουμε βολευτεί! Να μου λείπει όποτε.
wnet Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Βασικα δεν τον θελουμε! Με το Safari να τρέχει τέλεια και με το chrome μια χαρά έχουμε βολευτεί! Να μου λείπει όποτε. Μην τον βάζεις τότε... δυνατότητα επιλογής σου δίνεται... πρώτα δεν την είχες....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 [...] δυνατότητα επιλογής σου δίνεται... πρώτα δεν την είχες....Κάνεις λαθος, άλλοι browsers (ο Chrome για παράδειγμα) υπάρχουν εδω και χρόνια στο iOS.Είναι επιλογή του Ιδρύματος Mozilla να μην εχει κυκλοφορήσει τον Firefox για συσκευές iOS.
kavalxd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 ο mozilla δεν είναι καθόλου καλός στο android..τόσο στο εξυπηρετικό για τις διαδικτυακές ανάγκες κομμάτι όσο και στη χρήση του!!καθόλου βολικός.. οπότε δεν νομίζω να διαφοροποιηθεί τίποτα στην ios έκδοση που ετοιμάζουν να δημιουργήσουν..
electronica Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 μακάρι να υπήρχε και στα Windows Phone χωρίς διαφημίσεις!
KilliK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 ο mozilla δεν είναι καθόλου καλός στο android..τόσο στο εξυπηρετικό για τις διαδικτυακές ανάγκες κομμάτι όσο και στη χρήση του!!καθόλου βολικός.. οπότε δεν νομίζω να διαφοροποιηθεί τίποτα στην ios έκδοση που ετοιμάζουν να δημιουργήσουν.. τι προβλημα εχει; Κάνεις λαθος, άλλοι browsers (ο Chrome για παράδειγμα) υπάρχουν εδω και χρόνια στο iOS. αμφιιβαλω αν ηταν ο κανονικος browser, πιο πολυ skin πρεπει να ηταν και να εξακολουθει να ειναι.
Chrisigia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Πάλι καλά που έβαλε νερό στο κρασί της και επιτρέπει ff η μονόχνωτη apple
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα