mary Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Είναι γνωστό πως η Apple είναι αρκετά αυστηρή όσον αφορά τις εφαρμογές που θα φιλοξενεί στο λειτουργικό της σύστημα. Εφαρμογές τρίτων, όπως οι περιηγητές Chrome ή Opera, είναι λειτουργικές σε iOS γιατί χρησιμοποιούν τη JavaScript και τις μηχανές αναζήτησης της Apple ή στην περίπτωση του Opera, επειδή επεξεργάζεται τα δεδομένα σε server και στη συνέχεια τα στέλνει στη συσκευή.Εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο, η Mozilla αρνείται πεισματικά να κυκλοφορήσει έκδοση του Firefox για iOS, μιας και η Apple δεν επιτρέπει σε άλλες εφαρμογές να χρησιμοποιούν άλλη rendering μηχανή στην πλατφόρμα της πέρα του webkit. Με την αλλαγή CEO όμως και με τον Chris Beard επικεφαλή, φαίνεται πως η εταιρεία το ξανασκέφτεται. Με αφορμή μια διοργάνωση σήμερα στο Portland των Η.Π.Α, η Mozilla αναφέρθηκε στην ανάγκη να γίνει διαθέσιμος ο Firefox σε iOS συσκευές. Ο VP της Mozilla για το Firefox, Jonathan Nightingale, με ανάρτησή του στο Twitter επεσήμανε πως αυτό θα γίνει πραγματικότητα και θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση, ενώ και η ίδια η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα πως δοκιμάζει τον Firefox για τη πλατφόρμα iOS. Παρ'όλα αυτά, η Mozilla δεν έχει ξεκαθαρίσει πως θα φέρει τον Firefox στο iOS, αν και πολύ πιθανό να συνεργαστεί με τη τεχνολογία της Apple, οπότε και θα μπορεί να υποστηρίζει το συγχρονισμό μέσα από το λογαριασμό του Firefox. Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν αρκετό καιρό η Mozilla κυκλοφόρησε το Firefox Home για iOS ώστε οι χρήστες της να μπορούν να συγχρονίζουν τα δεδομένα τους σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούσαν, δυστυχώς όμως το όλο εγχείρημά της εγκαταλείφθηκε πριν περίπου 2 χρόνια. Site: TechCrunch
calculator Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Τη μηχανή αναζήτησης της apple η το WebKit? 2
basilis5 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 αν χαλαρωσει κι αλλο τους περιορισμους η apple σε browser & email client σαν default εφαρμογες στο ios, ισως υπαρξει πραγματικος ανταγωνισμος.
efkairiakos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα πάντως στο αντροιντ δεν με ικανοποίησε ο μοζιλα. Για να δουμε τι θα κανει στο ιος...
jemadux Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως στο αντροιντ δεν με ικανοποίησε ο μοζιλα. Για να δουμε τι θα κανει στο ιος... ιός ... οπως το ειπες ιός ειναι και οχι iOS Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2014 από jemadux 3
paparovic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Έτσι, έτσι, εκεί που δεν μας πέρνει, ξεχνάμε και ιδεολογίες και όλα. Go Mozilla Go.
bounce2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μπα η apple συνειδητοποιεί οτι μπορεί κάποιοι χρήστες της να μην θεωρούν τον safari τον καλυτερότερο browser στην ιστορία της ανθρωπότητας; Οτι δηλαδή μπορεί να μην τους αρέσει η εφαρμογή αυτή που έχει δημιουργηθεί απο το ίδιο το μήλο; Ανεπίτρεπτο ! Δε θα μου κάνει εντύπωση να στείλει τα swat στα σπίτια όσων αλλάξουν το default browser για να τους δώσει ενα μάθημα. Όπως μόνο αυτή ξέρει... http://www.onrpg.com/boards/threads/157156-Apple-unleashes-the-SWAT-team-on-journalist 1
Damianpcb2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μια χαρα ειναι ο Safari. Οτι εχω δοκιμασει δεν με εχει βολεψει... Θα δουμε και την αλεπου....
kostasfalcon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Στο metro ui άραγε θα δούμε κάτι άλλο εκτός από τον i.e.?
dali13gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μπα η apple συνειδητοποιεί οτι μπορεί κάποιοι χρήστες της να μην θεωρούν τον safari τον καλυτερότερο browser στην ιστορία της ανθρωπότητας; Οτι δηλαδή μπορεί να μην τους αρέσει η εφαρμογή αυτή που έχει δημιουργηθεί απο το ίδιο το μήλο; Ανεπίτρεπτο ! Δε θα μου κάνει εντύπωση να στείλει τα swat στα σπίτια όσων αλλάξουν το default browser για να τους δώσει ενα μάθημα. Όπως μόνο αυτή ξέρει... http://www.onrpg.com/boards/threads/157156-Apple-unleashes-the-SWAT-team-on-journalist Πιο offtopic πεθαίνεις. 5
Antonis_V Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Το θέμα δεν είναι η Apple. Το θέμα είναι ότι μέχρι και η MOZILLA στράφηκε εναντίον της Google. Η Google με την συμπεριφορά της έχει κάνει πολλούς να στραφούν εναντίον της.
alextrela172 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Η αλεπού μονο στην ντεσκτοπ εκδοχή του είναι αριστος και πλήρης browser. Σε mobile πλατφόρμα είναι άχρηστος βλέπε android. Αμφιβάλλω αν για iOS θα ξεφεύγει απο τη μετριότητα. Δεν το κατέχουν σε mobile πλατφόρμα θα έλεγα. Sent from my iPad using Insomnia <p>Στο metro ui άραγε θα δούμε κάτι άλλο εκτός από τον i.e.?</p> Θα τον τρώμε στην μάπα τον explorer μονοπωλιακά και παντοτινά θα έλεγα. Δεν βλέπω καμία εναλλακτική. Sent from my iPad using Insomnia
vasdiam Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Όλοι Οι browser με εξαίρεση τον Safari Σέρνονται μήπως είναι τυχαίο δε νομίζω. Αντί να βγάλουμε έναν που να μπορεί να το στηρίζει πλήρως το flash γιατί νομίζω ότι αυτό είναι που λείπει Από το μήλο Sent from my iPad using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ μέχρι στιγμής κάνω τη δουλειά μου με τον Mercury. Ο safari είναι να το βάλεις σε ένα folder με τα υπόλοιπα άχρηστα apps που σου 'χει προεγκατεστημένα το iOS. Μακάρι να κυκλοφορήσει σύντομα και να 'ναι λειτουργικός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα