Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με λιγα λογια θελεις απο μια 8πινη έξοδο του τροφοδοτικού σου να δόσεις σε δυο vga καρτες ή κανω λάθος?

Αν ναι να σου πω οτι και να βρεις τα τροφοδοτικά δεν μπορούν να τροφοδοτήσουν δυο καρτες απο ενα φις, δεν επαρκεί το ρεύμα, πιθανόν να θέλεις νεο τροφοδοτικό εξαρτάται βέβαια και απο τις καρτες

Δημοσ.

Με λιγα λογια θελεις απο μια 8πινη έξοδο του τροφοδοτικού σου να δόσεις σε δυο vga καρτες ή κανω λάθος?

Αν ναι να σου πω οτι και να βρεις τα τροφοδοτικά δεν μπορούν να τροφοδοτήσουν δυο καρτες απο ενα φις, δεν επαρκεί το ρεύμα, πιθανόν να θέλεις νεο τροφοδοτικό εξαρτάται βέβαια και απο τις καρτες

Όχι. Θέλω από την 4πινη έξοδο του τροφοδοτικού μου να δώσω ρεύμα στην κάρτα γραφικών μου, που διαθέτει δύο 8πινες θύρες. Το τροφοδοτικό μου έχει 3 VGA καλώδια 8 + 6 pin με 8πινη είσοδο στο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Όχι. Θέλω από την 4πινη έξοδο του τροφοδοτικού μου να δώσω ρεύμα στην κάρτα γραφικών μου, που διαθέτει δύο 8πινες θύρες. Το τροφοδοτικό μου έχει 3 VGA καλώδια 8 + 6 pin με 8πινη είσοδο στο τροφοδοτικό.

Να προσεξεις να το σηκωνει στα Amperes

Δημοσ.

*Ενημέρωση*

Βρέθηκε η άκρη. Μπορεί να μη βρήκα το pci-e 6+2+8 pin καλώδιο, άλλα έβαλα 2 καλώδια pci-e (το ένα στην πρώτη και άλλο ένα στη δεύτερη θύρα VGA του τροφοδοτικού) που συνδέουν την κάρτα γραφικών μου και όλα κομπλέ. Το τροφοδοτικό μου παρέχει 2 καλώδια pci-e που έχουν 8πινη έξοδο στο τροφοδοτικό και 6+2+6 pin έξοδο στην άλλη άκρη τους, και άλλα 2 pci-e που έχουν 8πινη έξοδο στο τροφοδοτικό και 8πινη έξοδο στην άλλη άκρη τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...