Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ektor δείχνεις να γνωρίζεις πολλά πράγματα.

Το Windows 8 (το ίδιο το τόπικ το αποδεικνύει ρε μαν) είναι γραμμένο κυρίως για να είναι πετυχημένο Mobile OS. Τώρα το να κάτσω να διαφωνήσω, ή όχι.. Ακόμη και της Microsoft λόγια να μου φέρεις που λένε πως έτσι όπως κάναν τα 8 είναι η νούμερο ένα επιλογή για καταραμένο ΚΕΡΣΟΡΑ.. εγώ θα σου πω πως θα βγάλω τα W10 και θα ξαναβάλω τα 7.

Τίποτα δεν κρατάει στη ζωή.. ίσως ισχύει και στη περίπτωση των Windows. Εγώ μια φορά, με tiles (εκτός και αν είναι βαθιά κρυμμένα στη registry σαν επιλογή), Folder Menus όπως τα βλέπω στα 8 και προεγκατεστημένες Αμερικάνικες πίπες ΔΕ bootάρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην μπερδευεις το metro ui,με τα windows 8.x.Το λογισμικο ,ουσιαστικα ειναι το desktop ui,δλδ τα κλασσικα windows(vista/7) με επιπροσθετο ενα 2ο ui που ειναι πιο touch friendly.

Να σε πεισω,δεν χρειαζεται,γιατι καποιος που χρησιμοποιει τα windows 8.x για να τρεχει τα office,τo photoshop του,τα επαγγελματικα του προγραμματα ,τα autocad και λοιπα desktop προγραμματα,δε νομιζω να παταει πανω στην οθονη για να τα δουλεψει! 

Δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ που να μπορεις να το κανεις εσυ με τα 7,χρησιμοποιοντας keyboard & mouse,που να μη μπορω να το κανω εγω στα windows 8.x με keyboard&mouse!

Το οτι καποιος υποστηριζει οτι δεν ειναι keyboard&mouse friendly(οπως εσυ),δεν θα καταργησει την δυνατοτητα των desktop προγραμματων που δουλευω απο τα vista,να τα δουλευω με ΑΚΡΙΒΩΣ τον ιδιο τροπο(mouse/keyboard) και στα 8! 

Ektor δείχνεις να γνωρίζεις πολλά πράγματα.

Το Windows 8 (το ίδιο το τόπικ το αποδεικνύει ρε μαν) είναι γραμμένο κυρίως για να είναι πετυχημένο Mobile OS. Τώρα το να κάτσω να διαφωνήσω, ή όχι.. Ακόμη και της Microsoft λόγια να μου φέρεις που λένε πως έτσι όπως κάναν τα 8 είναι η νούμερο ένα επιλογή για καταραμένο ΚΕΡΣΟΡΑ.. εγώ θα σου πω πως θα βγάλω τα W10 και θα ξαναβάλω τα 7.

Τίποτα δεν κρατάει στη ζωή.. ίσως ισχύει και στη περίπτωση των Windows. Εγώ μια φορά, με tiles (εκτός και αν είναι βαθιά κρυμμένα στη registry σαν επιλογή), Folder Menus όπως τα βλέπω στα 8 και προεγκατεστημένες Αμερικάνικες πίπες ΔΕ bootάρω.

Τα Windows 10 ουσιαστικα ειναι τα windows 8.1,με επιλογη start menu και start screen και την δυνατοτητα να τρεχεις τις metro εφαρμογες σε παραθυρο στο desktop.Αυτο ειναι το βασικο ρεζουμε των νεων windows,αν και θα προστεθουν και αλλα διαφορα features που δεν υπαρχουν ουτε στα 7!

Υ.Γ.Οι γνωσεις μου για το λογισμικο(windows 8.1),προερχονται κατα 99% απο τις ατελειωτες ωρες που σπαταλησα στα 5χρονια που ειχα windows vista&7.Στα 8 μονο λιγο με το metro ui και κατι μαλακο αλλαγες που εχουν γινει για το uefi και τα recovery και τιποτα αλλο!

Y.Γ2.Και ακομη δυο πολυ βολικα εργαλεια για touch χρηση,για την φιλη σου:

1.TouchMousePointer (και υπαρχει και το TouchMousePointer MANAGER που ειναι metro app,αλλα που ειναι βασικα για donation προς τον devoper)

2.Toolbar Creator

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...