Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έχουμε το Dell Inspiron που είναι από αυτά που γυρνάει η οθόνη και γίνεται Tablet.Ήρθε μαζί με W8, και όντως στη περίπτωση των δαχτύλων μπορώ να πω πως δεν είναι εντελώς δύσχρηστα τα 8, πόσο μάλλον για κοπέλα..Αλλά μάλλον λέω να της βάλω τα 7 64bit, να κάνω και εγώ τις δουλειές που μου ζητάει πιο άνετα, ξέρει και εκείνη καλύτερα την επιφάνεια εργασίας των 7, και ήθελα να σας ρωτήσω αν χάνουμε κάτι με την όλη φάση αλλαγής σε 7. Tablet Mode έχουν τα 7, και είναι 100% συμβατά με οθόνη αφής....αλλά θέλω να είμαι σίγουρη (δεν έχω εμπειρίες από τάμπλετ), και δεν θέλω να της στερήσω κάτι απ' τη TAB εμπειρία της.Να της βάλω Windows 7; Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2014 από Koritsi_Gia_PC
Unabomber Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δεν θα βαλεις ενα OS που ειναι κατ εξοχην για tablets και θα βαλεις ενα που δεν ειναι oriented για οθονες αφης ??? Μεινε καλυτερα με τα 8αρια…. Επισης η επιφανεια εργασιας των 7 υπαρχει κανονικοτατα στα 8αρια….. οποτε δεν τιθεται θεμα πανω σε αυτο…. 1
ektor7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έχουμε το Dell Inspiron που είναι από αυτά που γυρνάει η οθόνη και γίνεται Tablet. Ήρθε μαζί με W8, και όντως στη περίπτωση των δαχτύλων μπορώ να πω πως δεν είναι εντελώς δύσχρηστα τα 8, πόσο μάλλον για κοπέλα.. Αλλά μάλλον λέω να της βάλω τα 7 64bit, να κάνω και εγώ τις δουλειές που μου ζητάει πιο άνετα, ξέρει και εκείνη καλύτερα την επιφάνεια εργασίας των 7, και ήθελα να σας ρωτήσω αν χάνουμε κάτι με την όλη φάση αλλαγής σε 7. Tablet Mode έχουν τα 7, και είναι 100% συμβατά με οθόνη αφής.. ..αλλά θέλω να είμαι σίγουρη (δεν έχω εμπειρίες από τάμπλετ), και δεν θέλω να της στερήσω κάτι απ' τη TAB εμπειρία της. Να της βάλω Windows 7; Μην μασας,ριξ'της τα 7αρια και θα ειναι like champ!!! Μακραν πιο βολικο για touch screen,ιδιως στο desktop ui,ειναι χαοτικο το touchscreen experience σε σχεση με το desktop ui των 8(υπερ των 7,βεβαιως βεβαιως )! ... ξέρει και εκείνη καλύτερα την επιφάνεια εργασίας των 7... Το ποιο??? Το start menu θα εννοεις,μαλλον! Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2014 από ektor7
mihanobios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Dual Boot το ενα 8.1 και στο άλλο android (custom rom) Επισης μπορεις να 'τρεξεις' android μεσα απο το 8.1 σε VM. (Δηλαδη να μην κανεις dual boot) Διάβασε εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2703270 Κοίταξε και το bluestacks μπορει να σε καλύψει γιάυτο που θες να κανεις! http://www.bluestacks.com/ Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2014 από mihanobios 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά.. σας αφήνω μια ολόκληρη μέρα.. και μου έχετε καταλήξει στο Dualboot 8.1/Android για τη ΓΚΟΜΕΝΑ;Αν είναι δυηνατόν, σε ένα κοσμοπόλιταν, έναν browser και ένα εταιρικό των 20mb πρόγραμμα θέλει να τρέχει..Αν κάνει Dualboot η συγκεκριμένη θα μου χαλάσει ο φούρνος.Βλέπω πως όντως τα 8 έχουν τρελό flow με το σύρε πέρα δώθε.. αλλά το κακό είναι πως ούτε εγώ ούτε εκείνη γνωρίζει πως να φτάσει εκεί που θέλει με αυτό το OS. Άρα σκέφτομαι πως ναι μεν είναι πολύ όμορφα.. αλλά εφόσον δεν θα δει το applet καιρού ποτέ, να μπουν όντως τα 7.Χάνει τα animations για μένα, και κερδίζει όλη την απόλυτη τάξη. Υ,Γ: Και έκτορ, είμαι παιδί τον σωστών ορολογιών, και παιδί των Win95. Επέτρεψε μου να το λέω επιφάνεια εργασίας εγώ. Ποιος το γ___ει το Start Menu που μόνο το "Search/Run Program Files" έχει μείνει να του χρησιμεύει.. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2014 από Koritsi_Gia_PC
ektor7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Υ,Γ: Και έκτορ, είμαι παιδί τον σωστών ορολογιών, και παιδί των Win95. Επέτρεψε μου να το λέω επιφάνεια εργασίας εγώ. Ποιος το γ___ει το Start Menu που μόνο το "Search/Run Program Files" έχει μείνει να του χρησιμεύει.. Εσυ μπορεις να το βαφτιζεις οπως θες,το θεμα ειναι να καταλαβαινουμε και εμεις που διαβαζουμε τι θελεις να μας πεις. Γι'αυτο επιφανεια εργασιας ειναι το desktop και το εικονιδιο τερμα αριστερα στην task bar ειναι το start menu και αυτο ειναι που θες να εχεις! Και επειδη εχω windows tablet/hybrid απο το τελος του 2008 και εχω περασει απο τα vista στα 7 και μετα σε 8,με το ιδιο μηχανημα/tablet,θα σου ελεγα οταν πας στα 7,μην παραξενευτεις που το λογισμικο σε touch δε θα ειναι ουτε fluid και οτι θα πρεπει να σημαδευεις σωστα για επιλεξεις αυτο που θες!ΚΑΙ αναφερομαι στο desktop ui(7 vs 8.x) ΚΑΙ ΟΧΙ σε metro/mobile περιβαλλον! Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2014 από ektor7
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Στο παραπάνω ακόμα διαφωνούμε, γιατί δεν είναι το Start Menu που "θέλω να έχω" όπως λες. Επιμένω πως η "ΔΟΜΗ" της "επιφάνειας εργασίας" διαφέρει από 7->8, αλλά δεν ενδιαφέρει κανέναν άρα stahp. Και επειδη εχω windows tablet/hybrid απο το τελος του 2008 και εχω περασει απο τα vista στα 7 και μετα σε 8,με το ιδιο μηχανημα/tablet,θα σου ελεγα οταν πας στα 7,μην παραξενευτεις που το λογισμικο σε touch δε θα ειναι ουτε fluid και οτι θα πρεπει να σημαδευεις σωστα για επιλεξεις αυτο που θες!ΚΑΙ αναφερομαι στο desktop ui(7 vs 8.x) ΚΑΙ ΟΧΙ σε metro/mobile περιβαλλον! Πριν δεν ήσουν υπέρ των 7; Πως κατάφερα και κατάλαβα λάθος..Οι περισσότεροι ψήφοι είναι υπέρ 8 και δεν έχω να το σκέφτομαι 10 μέρες αυτό.. άρα της άφησα W8.1 64bit, και τουλάχιστον τακτοποίησα τον Tile-τοίχο και κάτι άλλα theme. Θα της κάνω και ένα 30λεπτο μάθημα πως να κινείται και φαντάζομαι θα τη παλέψει.Όντως είναι Fluid στα 8.1, είναι υπέροχη φάση με το multitouch και δεν με κουράζει καθόλου η πλοήγηση με τα δάχτυλα σχεδόν πουθενά. Σε κάποιες περιπτώσεις νιώθω πως πάω ταχύτερα και από mouse (δεδομένου tablet - στις 32" δε το πιάνει κανείς το CMTrigger/G500/δάχτυλαK_G_PC για input combo > :D). Άρα να έχω δεδομένο να το λέω; Στα W7 δε λέει το Touch Input; Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2014 από Koritsi_Gia_PC
ektor7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ποια δομη μιλας?Δωσε κανενα παραδειγμα να καταλαβουμε,γιατι εκτος απο το start menu και το aero glass,το desktop ui και των 7 και των 8.x,ειναι ακριβως το ιδιο! Στο παραπάνω ακόμα διαφωνούμε, γιατί δεν είναι το Start Menu που "θέλω να έχω" όπως λες. Επιμένω πως η "ΔΟΜΗ" της "επιφάνειας εργασίας" διαφέρει από 7->8, αλλά δεν ενδιαφέρει κανέναν άρα stahp. Πριν δεν ήσουν υπέρ των 7; Πως κατάφερα και κατάλαβα λάθος.. Εξαρταται. Για την δικη σου περιπτωση,εννοείται,οτι ειμαι υπερ να βαλεις windows 7,για να δεις και μονη σου τι ομορφο που θα γινει το μηχανημα,ιδιως για τα touch χρηση,σε συγκριση με τωρα! Φυσικα,δεν πιστευω,οτι εχεις την διαθεση να μπεις σ'αυτη την διαδικασια,γιατι απο την αρχη ηξερες ποσο fail,ειναι αυτο που "σκεφτεσαι" να κανεις,δλδ να περασεις τα windows 7,σε ενα υβριδικο/touchscreen μηχανημα! Όντως είναι Fluid στα 8.1, είναι υπέροχη φάση με το multitouch και δεν με κουράζει καθόλου η πλοήγηση με τα δάχτυλα σχεδόν πουθενά. Σε κάποιες περιπτώσεις νιώθω πως πάω ταχύτερα και από mouse (δεδομένου tablet - στις 32" δε το πιάνει κανείς το CMTrigger/G500/δάχτυλαK_G_PC για input combo > :D). Άρα να έχω δεδομένο να το λέω; Στα W7 δε λέει το Touch Input; Που εισαι ακομη να βαλεις ενα τετοιο app,να δεις τι παπαδες μπορεις να κανεις με τα δακτυλα! Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2014 από ektor7
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ωραίο το touch me. Κάνα παρόμοιο 100% κυριλέ/stable για Android;Και όχι, δεν ήξερα πόσο "fail" είναι, γιατί ούτε τα Tablet με ενδιέφεραν so far, και σίγουρα όχι τα Windows 8. Μόνο σίγουρη για κάτι δεν ήμουν, και το τρομακτικό είναι πως δεν είμαι ακόμα έτσι όπως μου τα λες.Όσον αφορά το τόπικ, της κοπέλας της το άφησα με 8.1 64bit. Το τι θα έκανα ΕΓΩ αν είχα Tablet, αυτό δε το ξέρω.. Λατρεύω τα 7 (κανένα απολύτως παράπονο ή ιδέα να τα κάνω καλύτερα δεδομένου πως έχω πρόσβαση να βάλω χέρι ήδη στα πάντα), και μοναδικό φως τα W10.Αν βγει κάποιος και πει πως θα πατάω την οθόνη σαν ανάπηρο αν κουμπώσω τα 7 σε Tablet, τότε δε θα κούμπωνα τα 7. Simple as that. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2014 από Koritsi_Gia_PC
ektor7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ωραίο το touch me. Κάνα παρόμοιο 100% κυριλέ/stable για Android; Απ'οσο γνωριζω δε υπαρχει. Το προγραμμα βασιζεται κυριως στα keyboard shortcuts των windows και μεταφερονται σαν εντολες μεσο των διαφορετικων touchscreen gestures! Στα android λογικα θα πρεπει να χρησιμοποιηθει καποια αλλη μεθοδος,αλλα νομιζω(δεν ειμαι 100% σιγουρος),δεν εχει βγει αντιστοιχο app! Edit: Κατι κοντινο,με το touchme,χωρις τις τεραστιες επιλογες και την παραμετροποιηση του,ειναι το GMD GestureControl σε android,αν θες να το δοκιμασεις! Όσον αφορά το τόπικ, της κοπέλας της το άφησα με 8.1 64bit. Το τι θα έκανα ΕΓΩ αν είχα Tablet, αυτό δε το ξέρω.. Λατρεύω τα 7 (κανένα απολύτως παράπονο ή ιδέα να τα κάνω καλύτερα δεδομένου πως έχω πρόσβαση να βάλω χέρι ήδη στα πάντα), και μοναδικό φως τα W10. Αν βγει κάποιος και πει πως θα πατάω την οθόνη σαν ανάπηρο αν κουμπώσω τα 7 σε Tablet, τότε δε θα κούμπωνα τα 7. Simple as that. Τα 10αρια ειναι πολυ πιο κοντα στα 8.1,με αρκετες βελτιωσεις,αλλα θα κουβαλισουν αρκετα απο τα "χουγια" των 8.x. Βασικα θα ειναι τα 8,οπως επρεπε να ειχαν βγει απο την αρχη,με πολλα αυτονοητα πραγματα μεσα! Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2014 από ektor7 1
ShadowSora94 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 7αρια και tablet = mess. Πάλι καλά που άφησες τα 8 πάνω γιατί η κοπέλα θα πατούσε 25 φόρες για να πετύχει εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας. Anyway το ζήτημα λύθηκε either way 1
ektor7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Η τεραστια αλλαγη οσο αφορα το touchscreen κομματι,απο τα 7 στα 8,εγινε στο desktop ui! Εχει γινει τεραστια προοδος στην ακριβια και στην ανταποκρινση στο desktop στα 8 και αυτο ειναι κατι που δεν το ξερουν οσοι δεν ασχοληθικα προ windows 8,με windows touchscreen συσκευες και απλα νωμιζουν οτι θα εχουν την ιδια touch εμπειρια στα 7,οπως εχουν και στα desktop ui των 8! Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2014 από ektor7
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Άρα.. τώρα είμαι σίγουρη.Τα W10 θα φέρουν Kernel Updates των 8.1, και θα υποστηρίζουν χρήση Mouse/Keyboard χωρίς περιττά...
ektor7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Άρα.. τώρα είμαι σίγουρη. Τα W10 θα φέρουν Kernel Updates των 8.1, και θα υποστηρίζουν χρήση Mouse/Keyboard χωρίς περιττά... Ο kernel ουσιαστικα ειναι ο ιδιος απο τα vista και λογικα μεχρι τα 10! Γιατι υπαρχει κατι στα windows 8.x που δεν υποστηριζει keyboard/mouse by default,ειτε στο desktop ui,ειτε στο metro ui? Εδω touchscreen παιχνιδια του ios/android που δεν εχουν γραφτει να δουλευουν με keyboard και με τη μεταφορα τους στα windows 8.χ/10 προστίθενται και keyboard/gamepad επιλογες! Σκεψου οτι υπαρχουν metro games στο store,που σου γραφουν οτι δεν υποστηριζουν touchscreen,ειναι μονο για keyboard/mouse χρηση! Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2014 από ektor7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα