DoctorasZivangkos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 αξιζει μεταβαση απο καποιο android σε wp? εχετε κανει αυτη την αλλαγη αν ναι εισται ευχαριστημενοι? ποιο wp να παρω πανω απο 5 inches
aledjo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 εγω δε θα το εκανα.... αντιθετος αφησα τα wp για να παω android μονο καλο που εχουν τα wp ειναι οτι ειναι πιο ελαφρια και πιο γρηγορα σε σχεση με τα android, αλλα μπροστα στις ευκολιες και επιλογες που εχει το android, δεν αξιζει για μενα να αφησω το android 1
DoctorasZivangkos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 εγω πιο πολυ φοβαμαι το μαρκετ
DoctorasZivangkos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 ναι ομως το λογισμικο πεταει κυριολεκτικα
aledjo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 ε ναι... το ειπα και πιο πανω ειναι πιο ελαφρυ διοτι κανει λιγοτερα πραγματα λογικο...
DoctorasZivangkos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Με μπερδεψες τωρα δεν ξερω τι να παρω
bojito Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια δεν υπαρχει αυτο που λετε οτι τα WP κανουν λιγοτερα πραγματα.. Εχουν περασει απο τα χερια μου ios, android και wp. Χρησιμοποιω wp τον τελευταιο χρονο και πραγματικα δεν μου εχει λειψει απολυτως τιποτα... Προσωπικα τα wp ειναι πανεμορφα, εντελως ελαφρυ λειτουργικο με καποιες περιπτωσεις εφαρμογων(βλ. Nokia apps) πραγματικα εξαιρετικες. Χρησιμοποιησα το store τους απο τα wp7.5 και η αληθεια ειναι οτι η εξελιξη του ειναι εντυπωσιακη απο τοτε.. Δεν σου προτεινω να παρεις wp η android η οτιδηποτε αυτο ειναι στην κριση σου. Αλλα δεν μπορω να διαβαζω οτι οποιος παρει wp θα νιωσει υποδεεστερα σε σχεση με τους αλλους...!
DoctorasZivangkos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 παιζω πολλα games οποτε με νοιαζει πολυ το store και ποσο το υπολογιζουν οι developers
Wayward Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Βάλε κάτω τι κάνεις στο android και τι εφαρμογές χρησιμοποιείς... αν υπάρχουν και στο WP πας εκεί διότι είναι αρκετά πιο απροβλημάτιστο λειτουργικό ειδικά σε φθηνότερες συσκευές.
bojito Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Βάλε κάτω τι κάνεις στο android και τι εφαρμογές χρησιμοποιείς... αν υπάρχουν και στο WP πας εκεί διότι είναι αρκετά πιο απροβλημάτιστο λειτουργικό ειδικά σε φθηνότερες συσκευές. Ακριβως αυτο.. δες τι θες να κανεις με ενα κινητο και απο εκει και μετα μπορεις να παρεις ευκολα μια αποφαση. Τα games οντως στην αρχη ηταν ξεγραμμενα για τα wp. Πλεον δεν νομιζω να υπαρχει τοσο μεγαλη ελλειψη, σχεδον ολα τα μεγαλα games υπαρχουν και στα wp.
DoctorasZivangkos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 το θεμα δεν ειναι τι υπαρχει τωρα το θεμα ειναι αν θα βγανει τιποτα καινουργιο!
aledjo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Βάλε κάτω τι κάνεις στο android και τι εφαρμογές χρησιμοποιείς... αν υπάρχουν και στο WP πας εκεί διότι είναι αρκετά πιο απροβλημάτιστο λειτουργικό ειδικά σε φθηνότερες συσκευές. αυτο εκανα εγω και ειδα οτι δε με καλυπτει το wp
Wayward Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 αυτο εκανα εγω και ειδα οτι δε με καλυπτει το wp Ναι δεν είναι όλα για όλους... σε άλλους κάνει γι'αυτό του προτείνουμε να τα βάλει κάτω και να αποφασίσει.
DoctorasZivangkos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 εχετε να προτεινετε κανα καλο wp μεγαλυτερο απο 5 ιντες να του ριξω καμια ματια σε κανα μαγαζι>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα