Προς το περιεχόμενο

Windows phone απο android?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω δε θα το εκανα....

αντιθετος αφησα τα wp για να παω android

μονο καλο που εχουν τα wp ειναι οτι ειναι πιο ελαφρια και πιο γρηγορα σε σχεση με τα android, αλλα μπροστα στις ευκολιες και επιλογες που εχει το android, δεν αξιζει για μενα να αφησω το android

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια δεν υπαρχει αυτο που λετε οτι τα WP κανουν λιγοτερα πραγματα.. Εχουν περασει απο τα χερια μου ios, android και wp. Χρησιμοποιω wp τον τελευταιο χρονο και πραγματικα δεν μου εχει λειψει απολυτως τιποτα...

Προσωπικα τα wp ειναι πανεμορφα, εντελως ελαφρυ λειτουργικο με καποιες περιπτωσεις εφαρμογων(βλ. Nokia apps) πραγματικα εξαιρετικες. Χρησιμοποιησα το store τους απο τα wp7.5 και η αληθεια ειναι οτι η εξελιξη του ειναι εντυπωσιακη απο τοτε..

Δεν σου προτεινω να παρεις wp η android η οτιδηποτε αυτο ειναι στην κριση σου. Αλλα δεν μπορω να διαβαζω οτι οποιος παρει wp θα νιωσει υποδεεστερα σε σχεση με τους αλλους...!

Δημοσ.

Βάλε κάτω τι κάνεις στο android και τι εφαρμογές χρησιμοποιείς... αν υπάρχουν και στο WP πας εκεί διότι είναι αρκετά πιο απροβλημάτιστο λειτουργικό ειδικά σε φθηνότερες συσκευές.

Δημοσ.

Βάλε κάτω τι κάνεις στο android και τι εφαρμογές χρησιμοποιείς... αν υπάρχουν και στο WP πας εκεί διότι είναι αρκετά πιο απροβλημάτιστο λειτουργικό ειδικά σε φθηνότερες συσκευές.

Ακριβως αυτο.. δες τι θες να κανεις με ενα κινητο και απο εκει και μετα μπορεις να παρεις ευκολα μια αποφαση. Τα games οντως στην αρχη ηταν ξεγραμμενα για τα wp. Πλεον δεν νομιζω να υπαρχει τοσο μεγαλη ελλειψη, σχεδον ολα τα μεγαλα games υπαρχουν και στα wp.

Δημοσ.

αυτο εκανα εγω και ειδα οτι δε με καλυπτει το wp

Δημοσ.

αυτο εκανα εγω και ειδα οτι δε με καλυπτει το wp

Ναι δεν είναι όλα για όλους... σε άλλους κάνει γι'αυτό του προτείνουμε να τα βάλει κάτω και να αποφασίσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...