Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θέλω να κάνω install ένα πρόγραμμα Εμπορικής Διαχείρισης για το μαγαζί του πατέρα μου, ακολουθώ τις παρακάτω οδηγίες και το κάνω εγκατάσταση μια χαρά..

10815855_10152861726606070_726856209_n.j

Όμως δεν μπορω να συνδεθω για να κάνω δημιουργια βασης δεδομενων καθως δεν μου αναγνωριζει το PC/sqlexpress

Εκανα εγκατασταση το MS SQL SERVER 2012 μονο με επομενο και default instance και instance ID: MMSQLSERVER, δεν εκανα καποιες αλλαγες.. Τι αλλαγες πρεπει να κανω ωστε να το αναγνωρισει;

Το account name στο install λεει NT Service\MSSQLSERVER είναι σωστό;

Ας με βοηθησει καποιος που ξερει, αν μπορει..

Ευχαριστω πολυ παιδια..

Δημοσ.

Μπορεις να συνδεθεις ομως και σαν windows authentication...... δε τρεχει καστανο.

Δεν θα επρεπε να μπαινει; Εστω καποιο hint σχετικα με το τι θα επρεπε να βαλω στα πεδια, ασχετα με τις ρυθμισεις στη db..

image.jpg

Σας ευχαριστω για το χρονο σας παιδια

Στο SQL Server Management Studio μπαινω με windows authentication στον Server PC/Νίκος με username: PC/Νίκος και κωδικο κενο.

Και με sql server authentication μπαινω με username:sa και κωδικο: admin1383 που ειχα βαλει στο install του sql..

Πως ομως θα το δεσω ολο αυτο με το προγραμμα που θελει PC/SQLEXPRESS ?

image.jpg

Δημοσ.

βαση εχεις φτιαξει? Πηγαινε στο securiy και βαλε αλλο pass και ξαναπροσπαθησε. καντα save ολα αυτα

• Like 1
Δημοσ.

βαση εχεις φτιαξει? Πηγαινε στο securiy και βαλε αλλο pass και ξαναπροσπαθησε. καντα save ολα αυτα

Βαση θα φτιαξει το προγραμμα μετα το Log in (αν εχω καταλαβει καλα..). Εχει δηλαδη ενα προγραμμα δημιουργιας βασης μεσα στην mssql εκει δηλαδη θελω να μπω

10815855_10152861726606070_726856209_n.j

image.jpg

Πως ομως θα δει το PC\sqlexpress οταν αυτο δεν υπαρχει? Υπαρχει μονο το PC\Νίκος και NT Service\MSSQLSERVER..

image.jpg

Πως θα στησω εναν σερβερ με ονομα sqlexpress μεστα στο PC, ωστε να κανω Log in σε αυτον;

Βαση οχι δεν εχω φτιαξει, εχει μονο τις αρχικες system databases: master model κλπ

Για να μπω στο Microsoft SQL Manager Studio βάζω

Server Name: PC

Login: sa

Pass: admin1383

με sql server authentication αυτα απο το install της sql.

Ομως το προγραμμα θελει PC/sqlexpress, πως θα μπω εκει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...