Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αύριο παίρνω το πρώτο μου αμάξι..αν και πέρασα με την πρώτη και τα σήματα και την οδήγηση (χωρίς να λαδώσω) ο φόβος και το άγχος είναι στο έπακρο... θα ήθελα να ρωτήσω το "Ν" απο πού το αγοράζουμε και.. το δίπλωμά μου δεν έχει τυπωθεί ακόμα, ζήτησα μια βεβαίωση και μου έκανε μια υπεύθυνη δήλωση ότι επέτυχα στις εξετάσεις στις 20 του μηνός, αυτό με καλύβει αν συμβεί κάτι ? (σταμάτημα από αστυνομία ή κάποια τράκα.. χτύπα ξύλο..) Όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι έμπειρος οδηγός  τώρα βγαίνω στους δρόμους :( :( 

Δημοσ.

Καλησπέρα, αύριο παίρνω το πρώτο μου αμάξι..αν και πέρασα με την πρώτη και τα σήματα και την οδήγηση (χωρίς να λαδώσω) ο φόβος και το άγχος είναι στο έπακρο... θα ήθελα να ρωτήσω το "Ν" απο πού το αγοράζουμε και.. το δίπλωμά μου δεν έχει τυπωθεί ακόμα, ζήτησα μια βεβαίωση και μου έκανε μια υπεύθυνη δήλωση ότι επέτυχα στις εξετάσεις στις 20 του μηνός, αυτό με καλύβει αν συμβεί κάτι ? (σταμάτημα από αστυνομία ή κάποια τράκα.. χτύπα ξύλο..) Όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι έμπειρος οδηγός  τώρα βγαίνω στους δρόμους :( :(

Kαλησπέρα και συγχαρητήρια :-D . Εαν επιτρέπεται τι αμάξι θα αγοράσεις?Μην έχεις άγχος που θα βγείς στους δρόμους .Ήθελα να σε ρωτήσω πόσο σου στοίχισε το δίπλωμα?. Σκέφτομαι να βγάλω και εγώ. Μένω Σπάρτη 

Δημοσ.

Kαλησπέρα και συγχαρητήρια :-D . Εαν επιτρέπεται τι αμάξι θα αγοράσεις?Μην έχεις άγχος που θα βγείς στους δρόμους .Ήθελα να σε ρωτήσω πόσο σου στοίχισε το δίπλωμα?. Σκέφτομαι να βγάλω και εγώ. Μένω Σπάρτη 

440€ μένω Θεσσαλονίκη και βρήκα από τον ασφαλιστή της αδερφής μου ένα seat ibiza 2001 1400cc me 128.000χιλ. στα 1500€  το αμάξι είναι πιπίλα ατρακάριστο.. πολύ καλό το πήγαμε και στο μηχανικό εχθές είναι ευκαιρία λέει!!! αλλά εγώ άλλο ρώτησα :P χαχαχ 

Δημοσ.

440€ μένω Θεσσαλονίκη και βρήκα από τον ασφαλιστή της αδερφής μου ένα seat ibiza 2001 1400cc me 128.000χιλ. στα 1500€  το αμάξι είναι πιπίλα ατρακάριστο.. πολύ καλό το πήγαμε και στο μηχανικό εχθές είναι ευκαιρία λέει!!! αλλά εγώ άλλο ρώτησα :P χαχαχ 

Δές εδω: http://www.insomnia.gr/topic/395156-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B7-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82/

Να έχεις απροβλημάτιστα και ασφαλή χιλιόμετρα με το ibiza ;)

Δημοσ.

Η υπευθυνη δηλωση δεν σε καλυπτει σε περιπτωση ατυχηματος, θα βρει πατημα η ασφαλιστικη και δεν θα σε αποζημιωσει.

Πρεπει να χεις το διπλωμα στα χερια σου.

• Like 2
Δημοσ.

Ακριβως αυτο

Επισης η βεβαίωση σε "καλυπτει" μονο σε ελεγχο της αστυνομιας

Το Ν μπορεις να το κανεις και μονος. Τύπωσε σε μια κόλλα κοψτο και τοποθετησε το στο τζαμι

Δημοσ.

Η βεβαίωση δεν σε καλύπτει πουθενά.

Ποτέ δεν σε κάλυπτε. Απλά αν ήταν χαλαρός αυτός που σου κάνει τον έλεγχο σε άφηνε να φύγεις. 

Δημοσ.

Δε ξερω αλλα εγω το ρισκαρα για διπλωμα μηχανης. Το διπλωμα πανω γραφει ημερομηνια εξετασης οποτε αν πχ μετα απο ενα μηνα οδηγεις και δεν εχει βγει το διπλωμα δε νομιζω να εχεις προβλημα. Αν το χασεις δλδ τι γινεται;

Δημοσ.

Δε ξερω αλλα εγω το ρισκαρα για διπλωμα μηχανης. Το διπλωμα πανω γραφει ημερομηνια εξετασης οποτε αν πχ μετα απο ενα μηνα οδηγεις και δεν εχει βγει το διπλωμα δε νομιζω να εχεις προβλημα. Αν το χασεις δλδ τι γινεται;

Και τι σημασία έχει αν αναγράφεται ή όχι στο δίπλωμα η ημερομηνία εξέτασης? Το δίπλωμα που ΔΕΝ έχεις να τους δείξεις εννοώ...

Άσχετα πάντως τι νομίζεις, ακόμα και σε απλό έλεγχο αν δεν δείξεις δίπλωμα το όργανο έχει το δικαίωμα όχι μόνο να βεβαιώσει παράβαση, αλλά να σε πάει και αυτόφωρο.

Αν το χάσεις, πας στο μηχανολογικό και κάνεις αίτηση να σου βγάλουν άλλο.

Δημοσ.

Θα φας την κλήση και οταν σε φωνάξουν δικαστήριο πας και τους δείχνεις κανονικά οτι είχες δίπλωμα. Αν βρεις κάποιον να στο ασφαλισει μην φοβάσαι. Έχεις δίπλωμα κανονικα. άμα περιμένει Δεκέμβρη να σου τυπώσει το δίπλωμα , χεστο. 2 μήνες μπορεί να κανει

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Θα φας την κλήση και οταν σε φωνάξουν δικαστήριο πας και τους δείχνεις κανονικά οτι είχες δίπλωμα. Αν βρεις κάποιον να στο ασφαλισει μην φοβάσαι. Έχεις δίπλωμα κανονικα. άμα περιμένει Δεκέμβρη να σου τυπώσει το δίπλωμα , χεστο. 2 μήνες μπορεί να κανει

ναι μωρε ας κυκλοφορει και με κλεμμενο αυτοκινητο τιποτα δεν θα του κανουν

Δημοσ.

Αν τον πάνε αυτόφωρο, θα πας εσύ να τον βγάλεις?

Δημοσ.

Αν βέβαια η ημερομηνία έκδοσης είναι πριν της κλήσης.

Κάτι που δεν το ξέρεις αν δεν έχεις το δίπλωμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...