Mary3101 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα!'Εβαλα καινούριο σκληρό έκανα εγκατάσταση των windows vista(ήταν προεγκατεστημένα στο λάπτοπ)δεν έβαλα εκείνη τη στιγμή που το ζήτησε το product key,μου το ζητάει τώρα και δεν το περνάει!Μίλησα με τη microsoft και μου είπε ότι είναι θέμα της εταιρίας του λάπτοπ,μίλησα με την εταιρία και μου είπαν να παραγγείλω ένα recovery disc!Και ρωτάω είναι όντως έτσι?
harislinuxos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Πρέπει να εγκαταστήσεις την έκδοση που είναι το κλειδί για. π.χ. Αν το κλειδι ειναι για Windows Vista Home Premium 32bit, πρέπει να ξαναβάλεις Windows Vista Home Premium 32bit
Mary3101 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό έκανα!Κατέβασα από τη σελίδα της microsoft σε μορφή iso την έκδοση τη συγκεκριμένη και την πέρασα από το usb!
G1O Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 ετσι και αλλιως μπορεις να βαλεις τα windows 7-8- παρα τα αθλια vista,εαν κανεις παραγγελια τους δισκους αποκαταστασης θα χρεωθεις συνολικα καπου 50 €,τα windows που εχει προεγκατεστημενα ο κατασκευαστης μπορουν να ενεργοποιηθουν απεριοριστες φορες.ισως μερικες φορες ο κατασκευαστης απαιτει να γινει επαναφορα με το προεγκατεστημενο αρχικα λειτουργικο μονο.ειναι οι αδειες oem που παιζει ρολο ακομα και το service pack 1-2 ,θα βρεις εμποδια,εαν αγοραστηκε με το sp1 και εσυ βαλεις απευθειας το sp2 θα εχεις θεμα,αυτο υφισταται και στα win 7/8/8.1
Mary3101 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 G10 σ'ευχαριστώ για την απάντηση!Αυτό μου είπαν και από την εταιρία του λάπτοπ για το δίσκο αποκατάστασης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα