Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δεν έχω παίξει DoA χρόνια τώρα. KOF XIII έχει φάση αν είσαι φαν των King of Fighters κι αν δεν είσαι, πάλι έχει. Ωραία γραφικά, καλό cast, το στόρυ...όπως πάντα στα KOF είναι λίγο..."meh", αλλά τρώγεται. ΒlazBlue: Continuum Shift Extend, είναι το sequel του Calamity Trigger. Πρέπει να κοιτάξω αν έχει και το δικό του στόρυ μέσα, γιατί έχει tab, αλλά μιας και είχα τερματίσει το CT, πήγα στο CS κατευθείαν. Το cast είναι πιο..."χαρούμενο" από του KOF αλλά έχει και πιο πολύ γέλιο (βλέπε π.χ. Taokaka). Το κακό είναι ότι KOF δεν βλέπουμε σύντομα να βγαίνει νέο και από BB, το Chrono phantasma, αν βγει για PC θα αργήσει αρκετά. Κατ' εμένα, καλύτερα (αν το βρεις, γιατί στο Ευρωπαϊκό Steam δεν έπαιζε, δεν ξέρω αν το έβαλαν τελικά) το BlazBlue CS E. Θα κοιτάξω πάντως και για το στόρυ και θα γράψω. 1
VortexGeo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Έχω το CT και ξέρω οτι η ιστορία συνεχίζεται, αλλά θέλω να δω και αλλες απόψεις σχετικα με τα αλλα παιχνιδια αν και μου φαινεται καλυτερο το CS. 1
nektarios_rs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Άρχισαν τα όργανα..... http://store.steampowered.com/app/358140/ http://store.steampowered.com/app/358141/ 100 ευρω dlc
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 δεν είχα ιδέα, τελικά είναι fighting game με τύπησες με κοντές φούστες? και dlc τις ντύνεις νοσοκόμες; ....
ikaruga24 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 βασικα boobs physics simulator ειναι Ολίγον τι γραφικό αλλά το Dead or alive έχει το δεύτερο καλύτερο και τεχνικό σύστημα μάχης (μετά το Virtua Fighter) από όλα τα 3D fighters. Ουτε το Tekken, ούτε το Soul Calibur (τα άλλα δυο μεγάλα 3D fighers) μπορούν να πιάσουν το σύστημα μάχης του Dead or alive. Σε αντίθεση με το Virtua Figher όμως το dead or alive είναι ευχάριστο ακόμα και αν είσαι νουμπάς και εντελώς άσχετος με το "άθλημα" ενώ διαθέτει αρκετό βάθος και mastery level για όλα τα γούστα αν το θέλει κάποιος. Το Virtua Figher -πρέπει- να το μάθεις για να παίξεις και να ευχαριστηθείς, το Dead or alive όχι. Τα boob physics απλά είναι κάτι που έμεινε στο παιχνίδι από την πρώτη φορά που βγήκε και είναι απλά σήμα κατατεθέν της σειράς. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το παιχνίδι είναι επιφάνεια, κάθε άλλο. Είναι εξαιρετικά ευχάριστο που ένα τέτοιο βαθύ 3D fighter κάνει την εμφάνιση του στο PC καθώς ο κύκλος πλέον έχει κλείσει με μερικά από τα καλύτερα fighters γενικότερα. Blazblue, King of fighters XIII, Super Street Fighter 4 και πλέον και Dead or alive. Είναι επίσης εξαιρετικό το γεγονός ότι το συγκεκριμένο παίζει το ίδιο καλά με κανονικό controller όσο και με arcade stick τη στιγμή που τα υπόλοιπα οι χρήστες arcade stick έχουν σαφέστατο προβάδισμα έναντι αυτών με controller. Γενικά το θεωρώ το πλέον ισορροπημένο 3D fighter που έχει βγει ποτέ μέχρι σήμερα. 1
ilos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Εγώ απο την άλλη πιστεύω το πιο διασκεδαστικό για κάποιον αρχάριο απο τα 3D είναι το soul calibour. Το DOΑ έχει σχετικά σύνθετο σύστημα block και parrying και θα σου πάρει πολύ καιρό να το συνηθήσεις. Το virtua fighter 2 που'χα παίξει πρώτα γινόσουνα εξπέρ πολύ γρήγορα αν έπαιζες αρκετά. Το VF5 που χω στο ps3 είναι πολύ πιο σύνθετο σίγουρα, αν και μπορείς να τσιζάρεις την AI με grabs/break blockables. Όπως και να χει προτιμώ τα "2D" καθώς έχεις καλύτερο control του spacing ανάμεσα στους χαρακτήρες. 1
nektarios_rs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μερικές γρήγορες εντυπώσεις: -Πολύ καλό port, τρέχει με σταθερά 60fps και 40-45% GPU usage (gtx770) -Χειρισμός άψογος, και όπως λέει και ο ikaruga64 ιδανικό και για αρχάριους.. Εγώ πχ που ήμουν παιδί του Tekken και τα είχα βρει σκούρα στο Mortal Kombat παίζω μια χαρά -Τα γραφικά είναι οκ, τίποτα το τρομερό αλλά δεν είναι και άσχημα. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τώρα αν δείτε τα αρνητικά reviews στο steam, εστιάζουν περισσότερο στην έλλειψη soft engine, και achievements.. Πιο πολύ κλάμα χωρίς σοβαρό λόγο... Προσωπικά εκτιμώ το ότι μας έφεραν το DoA στο PC..
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Άρχισαν τα όργανα..... http://store.steampowered.com/app/358140/ http://store.steampowered.com/app/358141/ 100 ευρω dlc Ε ενταξυ και μετα μου λες γιατι θα κραξουν. Αντι πχ να βαλουν κανενα αλλο χαρακτηρα ή πχ πιστα ξερω γω ή κατι χρησιμο πανε και μου βγαζουν Anime κουστουμια και μαλιστα τα χρεωνουν και τοσο πολυ. Σιγουρα ενα απο τα αρνητικα που θα δουμε στα reviews του παιχνιδιου στο Steam,οσο καλο και να ναι. Αν και πιστευω οτι οι περισσοτεροι μαλλον περιμενουν περισσοτερο το MK 10 να βγει
ikaruga24 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μερικές γρήγορες εντυπώσεις: -Πολύ καλό port, τρέχει με σταθερά 60fps και 40-45% GPU usage (gtx770) -Χειρισμός άψογος, και όπως λέει και ο ikaruga64 ιδανικό και για αρχάριους.. Εγώ πχ που ήμουν παιδί του Tekken και τα είχα βρει σκούρα στο Mortal Kombat παίζω μια χαρά -Τα γραφικά είναι οκ, τίποτα το τρομερό αλλά δεν είναι και άσχημα. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τώρα αν δείτε τα αρνητικά reviews στο steam, εστιάζουν περισσότερο στην έλλειψη soft engine, και achievements.. Πιο πολύ κλάμα χωρίς σοβαρό λόγο... Προσωπικά εκτιμώ το ότι μας έφεραν το DoA στο PC.. Αν ασχοληθείς πολύ καιρό με DoA θα έχεις πρόβλημα με άλλα fighters γιατί το DoA έχει το καλύτερο σύστημα αλληλεπίδρασης χτυπημάτων και colition detection από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι του είδους (ναι ακόμα και από το Virtua Fighter). Το σύστημα combo επίσης είναι κράμα μεταξύ του Virtua Fighter και του Tekken, δηλαδή έχει και cookie cutter combos αλλά και free form create your own combo εξ΄αιτίας των πολλών cancel ή fake ή μετάβασης από τη μια κίνηση στην άλλη. Δεν το συζητάμε για το επικό σύστημα counter/parry που έχει που τιμωρεί και τους δυο παίκτες για τις απροσεξίες τους. Γενικά το παιχνίδι έχει μπόλικο ψωμί για όλους, αρχάριους και masters. Επίσης, με εξαίρεση τα boss, οι χαρακτήρες του γενικότερα είναι ισορροπημένοι και κανένας χαρακτήρας δεν υπερέχει κάποιου άλλου και αυτό πάλι λόγο στο βασικό design του τίτλου. Αν μας κάνουν τώρα τη χάρη και μας φέρουν και ένα Tekken, ένα Soul Calibur και ένα Virtua Fighter στο PC θα λέμε ότι έχουμε τα πάντα όλα.
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ζητανε τοσο υψηλες απαιτησεις τα παιχνιδια αυτα σε επεξεργαστη. Και το Dead Or Alive αλλα και το Mortal Kombat βλεπω και λεει η εταιρια για απαιτησεις i7....
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Εγω παντως εδω αλλα διαβαζω και δεν ειναι καθολου καλα αν ισχυουν οντως http://www.gameslife.gr/doa-5-last-round-pc-version-missing-features-43388 .Αν ειναι να μας φερνουν κυριολεκτικα Console ports για φτυσιμο τοτε να μας λειπουν(κατα τα αλλα κοστουμια για 100ευρω μας λειπανε). Αντε να βγει το MK μπας και δουμε κανενα θαυμα .
Oroku Saki Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Να το καθυστερουσαν παραπανω στο pc και να το εβγαζαν ολοκλρωμενο και οχι χωρις online και soft rngine. Το χειροτερο ειναι οτι το πουλανε σε τιμη 40 ευρω οσο κοστιζει η εκδοση των one& ps4 που ειναι ανωτερη απο αυτη του pc (ετσι οπως εγιναν τα παργματα)>Ειναι arcade port οχι console port.
nektarios_rs Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Εγω παντως εδω αλλα διαβαζω και δεν ειναι καθολου καλα αν ισχυουν οντως http://www.gameslife.gr/doa-5-last-round-pc-version-missing-features-43388 .Αν ειναι να μας φερνουν κυριολεκτικα Console ports για φτυσιμο τοτε να μας λειπουν(κατα τα αλλα κοστουμια για 100ευρω μας λειπανε). Αντε να βγει το MK μπας και δουμε κανενα θαυμα . Ναι ισχύουν, δεν έχει cloud, achievements και το online θα είναι διαθέσιμο σε 3 μήνες. Άλλα δεν είναι port για φτύσιμο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.. Ξέρεις κάτι, είμαι πολύ παράξενος με τα "κακά" ports, ήμουν ο πρώτος που έκραζε τη Square όταν έβγαλε το FFXIII σε 720p για PC.. Αυτό το port δουλεύει μια χαρά όμως και αυτή είναι η ουσία. Για τα features που λείπουν (cloud, achievements etc) ήταν όλα γνωστά από πριν, δεν κορόιδεψαν κανέναν, γι'αυτό και μίλησα για "κλάμα" στα reviews σε προηγούμενο post. Αν κάποιος είχε κάνει preorder μπορούσε απλά να το ακυρώσει πριν τη κυκλοφορία.. Γενικά μη ξεχνάμε πως εδώ μιλάμε για ένα studio από μία χώρα όπου το PC gaming είναι σχεδόν ανύπαρκτο.. Προσωπική μου άποψη, όπως είπα κ πιο πάνω, και το τονίζω: Εκτιμώ ότι μας έφεραν στο PC ένα game που τόσα χρόνια ήταν exclusive στις κονσόλες. Από τη στιγμή που είναι λειτουργικό, και στο 90% του είναι σαν την έκδοση ps4, εγώ είμαι οκ... Θα μπορούσαν απλά να συνεχίζουν να ασχολούνται με τις κονσόλες που πουλάνε τρελά στην Ιαπωνία και εμάς να μας γράψουν εκεί που δε πιάνει μελάνι Να το καθυστερουσαν παραπανω στο pc και να το εβγαζαν ολοκλρωμενο και οχι χωρις online και soft rngine. Το χειροτερο ειναι οτι το πουλανε σε τιμη 40 ευρω οσο κοστιζει η εκδοση των one& ps4 που ειναι ανωτερη απο αυτη του pc (ετσι οπως εγιναν τα παργματα)>Ειναι arcade port οχι console port. Ποια έκδοση arcade δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο Last Round... Είναι η έκδοση PS4 χωρίς τόσο έντονα τα particle effects.. Τα particle effects είναι το μόνο αντίστοιχο του PS3 αν και αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί ήδη βγαίνουν τα πρώτα mods (GemFX / ENB / SweetFX / ReShade).. Για PC μιλάμε.. 1
qsis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 το παιχνίδι είναι πολύ perv φάση είχα ξεχάσει μάλιστα πόσο πολύ είναι 10 χρόνια+ μετά απο το doa 2 ή απλά μεγαλώνοντας έγινα πορνόγερος το gameplay πάντως μου ήρθε ξανά αρκετά εύκολα, γρήγορο και ευχάριστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα