mckaibomber Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 μπορω να προσθεσω την 270χ που μου προτεινες . το prodigy case εχει αρκετες θεσεις δισκων που με ενδιαφερει. σιγουρα ποιοτικα θα ειναι ανωτερο. +1 στο prodigy. πόσους δισκους θα βάλεις;
bagelis_t Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 οσους παιρνει το κουτι μεσα και οι υπολοιποι εξωτερικοι (οι 2 ειναι γεματοι ταινιες και ντοκιμαντερ και μουσικη). Το pc ειναι εκδιδομενο οπως αντιλαμβανεσε για πολλες χρησεις, οπουδηποτε χρειαστει και οποτεδηποτε στιγμη. Συνηθως ειναι κλειστο μονο κατα την μεταφορα του. 23 ωρες την ημερα ολο και κατι θα κανει. Απλα το laptop δεν αναβαθμιζεται οποτε δεν βολευει. Ειχα παρει το toshiba a300 το 2007 επειδη το χρειαζομουν στην δουλεια μου για παρουσιασεις (ξυλουργικα). Τωρα μονο για σερφαρισμα και για καμια ταινια κανει. Σχεδον σε ολα τα παιχνιδια δεν υποστηριζει τις min απαιτησεις.
bagelis_t Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Εμπλεξα με την δουλεια και δεν προχωρισα το ολο θεμα. Μια επιπλεον επιλογη μου ειναι να κρατισω προς το παρων τοπαλαιο pc με : psu : Tagan TG580-u22 580w mobo: Gigabyte GA-P55_US3L cpu: i3 530 2,93 MHz hdd : WD 1Tb black και να παρω προς το παρων ενα κουτι και μια gpu πχ r9 270x που μου προτεινατε πιο πανω . Μονο προβλημα το mobo ειναι ΑΤΧ και δεν μπαινει στο bitfenix prodigy m που μπορω να το μεταφερω ευκολα. καμια προταση? Τι μπορω να κρατησω απο τα παραπανω για το νεο συστημα? υπαρχει και ενας ssd samsung 120 g evo
Sakiz105 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Σκληρο,ssd και λογικα μνημες (ποιες εχεις?)
bagelis_t Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 hdd :wd 1TB SATAIII WD Black 7200rpm 64MB ssd : samsung 120 gb evo ram : 4gb ddr3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα