Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορω να προσθεσω την 270χ που μου προτεινες . το prodigy case εχει αρκετες θεσεις δισκων που με ενδιαφερει. σιγουρα ποιοτικα θα ειναι ανωτερο. +1 στο prodigy.

πόσους δισκους θα βάλεις;

Δημοσ.

οσους παιρνει το κουτι μεσα και οι υπολοιποι εξωτερικοι (οι 2 ειναι γεματοι ταινιες και ντοκιμαντερ και μουσικη). Το pc  ειναι εκδιδομενο οπως αντιλαμβανεσε για πολλες χρησεις, οπουδηποτε χρειαστει και οποτεδηποτε στιγμη. Συνηθως ειναι κλειστο μονο κατα την μεταφορα του. 23 ωρες την ημερα ολο και κατι θα κανει. Απλα το laptop δεν αναβαθμιζεται οποτε δεν βολευει. Ειχα παρει το toshiba a300 το 2007 επειδη το χρειαζομουν στην δουλεια μου για παρουσιασεις (ξυλουργικα). Τωρα μονο για σερφαρισμα και για καμια ταινια κανει. Σχεδον σε ολα τα  παιχνιδια δεν υποστηριζει τις min απαιτησεις.

Δημοσ.

Εμπλεξα με την δουλεια και δεν προχωρισα το ολο θεμα. Μια επιπλεον επιλογη μου ειναι να κρατισω προς το παρων τοπαλαιο pc με :

psu : Tagan TG580-u22 580w

mobo: Gigabyte GA-P55_US3L

cpu: i3 530 2,93 MHz

hdd : WD 1Tb black

και να παρω προς το παρων ενα κουτι και μια gpu πχ r9 270x που μου προτεινατε πιο πανω .

Μονο προβλημα το mobo  ειναι ΑΤΧ και δεν μπαινει στο bitfenix prodigy m που μπορω να το μεταφερω ευκολα. καμια προταση?

Τι μπορω να κρατησω απο τα παραπανω για το νεο συστημα?

υπαρχει και ενας ssd samsung 120 g evo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...