Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,δεν ξερω αν επελεξα τη σωστη θέση αλλά το θεμα μου ειναι πολυ σοβαρο και  επειγει να εχω μια απάντηση.

Εχω τα win 7 σε εναν  σκληρο  500 GB , στον αλλο  σκληρο 1 terra εχω μονο εναν φακελο που εχει μεσα τραγουδια songs

καθε μερα σχεδον σβηνουν απο μονα τους  τα τραγουδια και στο τελος σβηνει και ο φακελος. Δεν το κανω τιποτα ,απο μονα τους σβηνουν   μεσα σε δυο τρεις ωρες  ολα  αφου τα ξαναπερναω κρατουν  μεχρι ενα 8ωρο η δωδεκαωρο και  ξανασβηνουν.

Αλλαξα τον 2o  σκληρο δισκο μηπως ηταν προβληματικος ,το ιδιο και παλι το ίδιο.

Δεν πιστεύω σε φαντασματα αλλά πάλι  τι να πω....

Δημοσ.

2 αντιικα σβησε το ενα σύντομα μονο ενα πρεπει να υπαρχει πανω στον υπολογιστη γιατι τα 2 δημιουργουνε κολλήματα στην αποδοση του υπολογιστη

Δημοσ.

Οχι αλλα ξεχασα να γραψω οτι τα τραγουδια  παιζονται απο ενα προγραμμα που ειναι εγκατεστημενο στον  πρωτο δισκο οπου ειναι και τα win 7 ομως δεν επηρεαζει αυτο γιατι σε αλλον ακριβως ίδιο   υπολογιστη υπαρχει κατι αντίστοιχο ,εκει τα τραγουδια ειναι  5 χρονια και δεν εχει σβηστει ουτε ενα....

Δημοσ.

Αν ηταν ιος δεν θα έσβηνε επιλεκτικά καποια αρχεια, κάποια ρυθμηση του προγράμματος που χρησιμοποιείς ειναι, στην ανάγκη απεγκαταστήσετε το, τσέκαρε τι γίνετε και ξαναβάλτο

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχεις απλό ιό...μήπως κάποιο σύνθετο rootkit?Μήπως κάτι μη-ευρεώς γνωστό που το έφαγες μαζι με τον player?

Πάντως κάνε scan με το hitman.....

Τα malwarebytes/superantispyware δεν κάνουν κάτι σε αυτή την περίπτωση.......

P.S. : Πρέπει να έχεις δοκιμάσει τα scans και σε safe mode

Δημοσ.

Αν και πάλι, δεν βρεις άκρη, θα πρέπει προφανώς να κάνεις scan από κανά cleaning live cd.

Προσπάθησε: malwarebytes, hitman, adwcleaner.

Αν και πάλι, τότε την έχεις βάψει μαύρη με έναν επίμονο ιό.

Ό,τι κάνεις πάντα σε safe mode.

Δημοσ.

Ζητώ συγνώμην που  δεν  απάντησα αλλά μεχρι Τετάρτη θα απουσιάζω επαγγελματικά και δεν έχω μαζι  μου λαπτοπ παντως ευχαριστω απο καρδιάς για την βοήθεια σας.Πριν φύγω έκανα απενεργοποίηση κοινής χρήσης του δίσκου.Δεν ξερω αν εγινε κατι ,αλλος φιλος μου ειπε να κοιτάξω κατι στην reg/sry για τον δευτερο δίσκο αλλά δεν θυμαμαι τι ακριβώς....Απο Τριτη βραδυ θα είμαι παλι στην έδρα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...