Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες πηγα να καθαρισω το εσωτερικο του pc ,,, εχω dual boot 2 δισκους ) ο ενας ειναι για internet k.l.p. και ο αλλος ειναι για μουσικη .. οταν ξανανοιξα το pc  εβλεπε μονο τον εναν (του internet) ... αλλαξα sata καλωδιο ,,τα ιδια.. αλλαξα sata slot στο mb ...τιποτα...clear cmos εκανα.. το καλωδιο ρευματος ειναι οκ το τσεκαρα .. ουτε στο bios τον βλεπει ουτε στη διαχειριση δισκων ... δηλαδη ο δισκος δεν φαινεται καν συνδεδεμενος ... εστησα αυτι στο boot και ακουγεται κατι σαν αναιπαισθητο τριξιμο για 4-5 sec και σταματαει αλλα ο δισκος δεν γυριζει  ....ο δισκος δουλευε αψογα ,,δεν ειναι πολυ χρησιμοποιημενος γιατι πηγαινω σε αυτον μονο για να γραψω... πριν κανω την επανεκκινηση δουλευε περιφημα ..εχετε καμμια ιδεα??

 

WD 6402AAEX  caviar black

Windows Vista 64 pro

motherboard Asus P5G41 ML E

Δημοσ.

Μήπως καταλάθος τραυματισες την πλακετα του δισκου για δες λιγάκι την πλακετα του δισκου καλα επισης βαλε το καλωδιο απο το δισκο που δουλευει στο δισκο που δεν δουλευει για να αποκλεισουμε το ενδεχομενο οτι δεν εχει θεμα με την τροφοδοσια του.

Δημοσ.

Δοκίμασε τον μόνο του χωρίς τον αλλο επάνω ή δοκίμασε τον σε αλλο pc να δείς αν εκει τον βλέπει

Δημοσ.

Δοκιμασα τα καλωδια του δισκου που λειτουργει στον ''πασχοντα'' αλλα τα ιδια κανει... επισης μονος του ειναι παλι αορατος απο το συστημα ..μονη λυση ειναι σε αλλο pc ... στην πλακετα δεν βλεπω τιποτα και δεν νομιζω να της εχω κανει κατι γιτι ο δισκος ηταν κουμπωμενος στη θεση του και το μονο που εκανα ηταν να παρω τη σκονη με ενα πινελακι απο την πανω πλευρα (μεταλλικη) ..

αλλα ρε παιδια ειναι δυνατον τοσο αποτομα να καταστραφηκε με μια εκκινηση μονο ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...