chris cs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 εχθες εστειλα κ αλλο e-mail κ τους ρωτησα τι γινεται με την καρτα μου,η απαντηση τους ηταν αυτη: your device is beeing proceede by the manufacturer. This will take some time. We will contact you, as soon as we have further Information. ποσο αλλο υπομονη να κανω,γιατι αργει τοσο πολυ?φταιει οντως η asus η με κοροιδευει το καταστημα?η καρτα εφυγε απο δω 3-11-14 κ την ειχαν στα χερια τους 10-11-14.... τι αλλο να κανω?
Ailuros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις. Πέφτουν και οι γιορτές τώρα και πέφτουν οι περισσότεροι πρόωρα σε λήθαργο...
chris cs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ταλαιπωρια φιλε μου...φρικη λεμε τουλαχιστον αν ηξερα πως θα μου στειλουν το πιστωτικο υπολοιπο θα αγοραζα καρτα γραφικων αυριο κ ολας,απλα μ εχουν στο περιμενε κ αυτο ειναι οτι χειροτερο....ουτε παιχνιδια μπορω να παιξω,μου βγαλε κ το σκηνικο με τον ηχο κ ψαχνομαι... Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2014 από chris cs
chris cs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 3 του μηνος εκλεισε 2 μηνες η καρτα που εφυγε απ τα χερια μου κι ακομα ουτε ενημερωση ουτε κατι για να ξερω τι θα γινει....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το μπουρδελομερκελομαγαζο(mindfactory.de)...τι να το κανεις να πληρωνεις κατι φτηνο σε σχεση με το ελλαδισταν κ να σου βγαζουν την ψυχη? ξερει κανεις που μπορω να καταγγειλω το περιστατικο μου?υπαρχει κατι που μπορει να με βοηθησει σαν ευρωπαιος καταναλωτης? ποσο ανοχη κ υπομονη να κανω επιτελους?
Diver_Gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Πιστεύεις οτι με αγορά από εδώ θα είχες ποίο γρήγορη εξυπηρέτηση? Από τη στιγμή που το προϊόν δεν ειναι Doa και το αντίστοιχο Ελληνικό κατάστημα στην εταιρεία θα την έστελνε. Αποστολή από το MB860 με τη χρήση Insomnia App
chris cs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Πιστεύεις οτι με αγορά από εδώ θα είχες ποίο γρήγορη εξυπηρέτηση? Από τη στιγμή που το προϊόν δεν ειναι Doa και το αντίστοιχο Ελληνικό κατάστημα στην εταιρεία θα την έστελνε. Αποστολή από το MB860 με τη χρήση Insomnia App ισως ναι ισως οχι δεν βαζω το χερι μου στην φωτια αλλα ρωτησα 2 μαγαζια στην περιοχη μου που ασχολουντε με πισι το πως κ τι γινεται με το ρμα κ οι 2 μου ειπαν πως 2 μηνες παει πολυ κ πως τετοια θεματα λυνονται το πολυ σε ενα μηνα.....
Sakiz105 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 ισως ναι ισως οχι δεν βαζω το χερι μου στην φωτια αλλα ρωτησα 2 μαγαζια στην περιοχη μου που ασχολουντε με πισι το πως κ τι γινεται με το ρμα κ οι 2 μου ειπαν πως 2 μηνες παει πολυ κ πως τετοια θεματα λυνονται το πολυ σε ενα μηνα..... Η xfx νομιζω εχει μονο αμερικη αντιπροσωπο για τις καρτες γραφικων (θυμαμε ειχα πεσει πανω σε ενα θεμα παλιοτερα που ζητουσαν να εχουν απευθειαν στην αγγλια αλλα νομιζω δεν βρηκαν ανταποκριση)
chris cs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Η xfx νομιζω εχει μονο αμερικη αντιπροσωπο για τις καρτες γραφικων (θυμαμε ειχα πεσει πανω σε ενα θεμα παλιοτερα που ζητουσαν να εχουν απευθειαν στην αγγλια αλλα νομιζω δεν βρηκαν ανταποκριση) Η καρτα μου ηταν η asus r9 280x matrix platinum κ απ οτι εμαθα τα σκηνικα με τα rma τα στελνουν η γερμανια η ολλανδια γενικα απο ευρωπη. Σημερα τους εστειλα παλι e-mail και η απαντηση τους ηταν : we received the Card. We are sorry for the delay. You will get a refund within the next few days. Καλα νεα δεν λεω αλλα κ παλι ουτε να μου πουν ποσο πιστωτικο υπολοιπο μου επιστρεφουν,ουτε ποτε αλλα το σημαντικοτερο δεν με ενημερωσαν οπως ειχαν πει .... αυτο δειχνει ποσο για τον που***ο ειναι το καταστημα κ μετα λεμε για τα δικα μας...τα ιδια σκατα ειναι ολοι κοιτανε να πουλησουν κ μολις γινει στραβη στα φρυδια τους....
Sakiz105 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Καπου διαβιασα για μια xfx για αυτο το ανεφερα .Asus εχει και η γερμανια,ακομα και στην ελλαδα εχουμε.Στις καρτες γραφικων ειναι τελευταια διαθεσιμη τιμη (πχ αν την πηρες πριν εναν χρονο 300 και τωρα εχει 260,260 θα ειναι η πιστωση) εκτος και αν σου δωσουν ιδια καινουργια πισω η ειναι στις καλες τους και παρεις οσο αγορασες
aetos1988 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Κάπου τόσο κάνουν είναι φυσιολογικό στην δική μου περίπτωση με την GTX 680 που την έστειλαν στην Γερμανία για έλεγχο με έκοψαν πιστωτικό στην τιμή αγοράς και έτσι πήρα την GTX 780Ti . Να σημειώσω ότι την αγόρασα από Ελλάδα απλώς ο προμηθευτής είναι από Γερμανία.
chris cs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Κάπου τόσο κάνουν είναι φυσιολογικό στην δική μου περίπτωση με την GTX 680 που την έστειλαν στην Γερμανία για έλεγχο με έκοψαν πιστωτικό στην τιμή αγοράς και έτσι πήρα την GTX 780Ti . Να σημειώσω ότι την αγόρασα από Ελλάδα απλώς ο προμηθευτής είναι από Γερμανία. Για να πω την αληθεια δεν θα με πειραζε να εκανε κ 3 μηνες η ολη διαδικασια αρκει να ειχα ενημερωση κ ενδιαφερον στο προβλημα μου... Γιατι δηλαδη να μ εχουν στο περιμενε τοσο καιρο χωρις να ξερω το τι κ ποτε...γι αυτο λεω οτι το καταστημα ειναι για τον που***ο
viper2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Έκανα παραπάνω απο 30 ημερες για να πάρω το refund οταν είχα στείλει την 290 πιςω στην Γερμανία. Υπομονή my friend
chris cs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Έκανα παραπάνω απο 30 ημερες για να πάρω το refund οταν είχα στείλει την 290 πιςω στην Γερμανία. Υπομονή my friend Απο υπομονη αλλο τιποτα.... τα ταχυδρομικα εξοδα που πληρωσες να παει η καρτα στην μερκελοχωρα στα εδωσαν η καναν τους κινεζους? Ρωταω γιατι μου στειλαν(pdf σε e-mail) το ποσον που θα μου δωσουν απ την καρτα χωρις να εχουν μεσα κ τα 31,80 που εδωσα εγω για να παει η καρτα εκει αν κ σε παλιοταιρο e-mail ειχαν πει πως θα μου τα καταθεταν κ αυτα ....κ λεω εγω τωρα μηπως κανουν τους κινεζους?
seithan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Γιατι δεν την εστειλες στον Έλληνα αντιπρόσωπο αλλά μπήκες στην διαδικασία να την αποστειλεις στο σημείο πώλησης (mindfactory).
chris cs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Γιατι δεν την εστειλες στον Έλληνα αντιπρόσωπο αλλά μπήκες στην διαδικασία να την αποστειλεις στο σημείο πώλησης (mindfactory). Eιχα κανει προσπαθεια να επικοινωνήσω με την asus εδω στην ελλαδα καπου στον σταυρο η παλληνη τους εξηγησα την κατασταση μου κ μου ειπαν να παρω ενα τηλ που αρχιζε απο +800 που εκανε 50 ωρες να το σηκωσει ενας τυπος κ μου ειπε πως εχω να κανω με το σημειο πωλησης κ πως αυτοι αναλαμβανουν μετα τα 2 χρονια αγορας προιοντων ....κουκουρουκου κατασταση,αστα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα