George! Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Παραλαβη απο καταστημα εβαλες? Έκανα τηλεφωνική παραγγελία στο Πλαίσιο και σήμερα το πρωί μου την έφεραν στο σπίτι. κάνε μας ένα μίνι review και ειδικά για το τηλεοπτικό σήμα Μετά από μία ολιγόλεπτη ενασχόληση μπορώ να πω ότι έχει πολύ καλά χρώματα και κίνηση(λογικά και με βάση ένα τεστ που έκανα με κινούμενους υπότιτλους πρέπει να είναι 100Hz πραγματικά) αλλά έχει κάπως θολή εικόνα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ακόμα και στην Nerit HD δεν με τρέλανε. Επίσης παρότι είναι καλή σε ταχύτητα, ως τετραπυρινη που είναι την περίμενα πιο αlagάριστη. Δοκίμασα και μία ταινία 720p mkv και δεν με ξετρελανε(δεν ήταν όμως και η ταινία ιδανική για δοκιμή) αλλά θα ψάξω να βρω και κάτι σε 1080p για να βγάλω σίγουρα συμπεράσματα. 1
Philippe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά είναι και υποκειμενικό θέμα η ποιότητα της εικόνας και έχει να κάνει με τι το συγκρίνεις. Από ομορφιά πάντως σκίζει η σειρά 6, καμία σχέση με την μπακατέλα την H5500. Για να λέει πάντως o iceman ότι δε βλέπεται το τηλεοπτικό, δε θα έχει καλό upscaler. George, από backlight τι γίνεται; Σε σκοτεινό δωμάτιο, στη ρύθμιση "movie", έχει καλό μαύρο; (Άσχετο αλλά έχουμε δύο icemen στο θέμα )
mourtias Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Να γράψω και εγώ λίγα πράγματα και ίσως να βοηθήσω κάποιους. Η τν είναι πάρα πολύ καλή τόσο σε HD από hdpc όσο και σε mkv με αναπαραγωγή με το media player της. 3d δεν έχω δει ακόμη. Το μεγάλο μείον της είναι το τηλεοπτικό σήμα που δεν τα πάει όντως καθόλου καλά και γιαυτο πρέπει να φταίει ή το tuner ή το software. Εγώ μόλις σύνδεσα ένα δέκτη lemm που έχω με hdmi έγινε άλλη τν. Πάντως για αναπαραγωγή από σκληρό τα σπάει. Από PC ματροσκες 24hz φοβερή εικόνα. Τώρα το τηλεοπτικό σήμα είναι πρόβλημα. Το περίεργο είναι γιατί να συμβαίνει αυτό. Δε νομίζω ότι τσιγγουνευτικαν ένα καλύτερο tuner και ελπίζω να είναι θέμα software που θα διορθωθεί με κάποια αναβαθμηση. ΥΓ. Το μαύρο της άριστο. 1
George! Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Βλέποντας τώρα τον Ολυμπιακό στην nerit hd μου φαίνεται μια χαρά η εικόνα. Το μαύρο της είναι καλό και σίγουρα καλύτερο από αυτό που έχουν οι lg αλλά δεν φτάνει το μαύρο των παλαιότερων lcd της Samsung. Αυτά τα γράφω ως πρώην κάτοχος lg 32lm620s και samsung le32b530. Τώρα στο θέμα των απλών καναλιών αμφιβάλλω αν θα διορθωθεί κάτι με update αφού και update έκανε μόλις την σύνδεσα στο ίντερνετ- άρα έχει ενημερωμένο λογισμικό- και πιστεύω ότι τόσους μήνες που κυκλοφορεί, αν ήταν να διορθώσουν κάτι θα το είχαν διορθώσει. 1
mourtias Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Βλέποντας τώρα τον Ολυμπιακό στην nerit hd μου φαίνεται μια χαρά η εικόνα. Το μαύρο της είναι καλό και σίγουρα καλύτερο από αυτό που έχουν οι lg αλλά δεν φτάνει το μαύρο των παλαιότερων lcd της Samsung. Αυτά τα γράφω ως πρώην κάτοχος lg 32lm620s και samsung le32b530. Τώρα στο θέμα των απλών καναλιών αμφιβάλλω αν θα διορθωθεί κάτι με update αφού και update έκανε μόλις την σύνδεσα στο ίντερνετ- άρα έχει ενημερωμένο λογισμικό- και πιστεύω ότι τόσους μήνες που κυκλοφορεί, αν ήταν να διορθώσουν κάτι θα το είχαν διορθώσει. θέλω να επίσης να πω ότι κι εγώ τη συγκρίνω με την 40c650 lcd (750€ τηλεόραση πριν από λίγα χρόνια) που έχω και είναι φυσικό να είμαι αυστηρός κριτής τόσο στη κίνηση όσο και στο τηλεοπτικό σήμα. Πάντως εγώ σκέφτομαι να τη λειτουργώ με το εξωτερικό tuner καθώς η διαφορά στο τηλεοπτικό είναι τεράστια.
kax54638 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Την συγκεκριμένη την "χάζευα" καιρό αλλά κρατιώμουν. Μόλις την χτύπησα από public. Ευχαριστώ topic starter.
George! Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε αναζήτηση στο youtube με πληκτρολόγιο; δηλαδή να γράφουμε με το πληκτρολόγιο; γιατί έχω συνδέσει ένα logitech k360 και κάνει αναζήτηση μόνο με τα βελάκια.
kont Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 για οσους την πηραν και θελουν γυαλια βρηκα αυτα μιση τιμη απο τους υπολοιπους αλλα δεν ξερω τιποτα για το καταστημα οποιος εχει πληροφοριες( αν εχει κανεις) ας πει.http://apextos.gr/index.php/el/?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=172&Itemid=0
kax54638 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Να κάνω μια ερώτηση για όσους την έχουν ήδη παραλάβει. Έχει μέσα το smart control remote της Samsung (εκείνο το οβάλ) ή έχει ένα "συμβατικό" χειριστήριο. Αν όχι είναι συμβατό με την συγκεκριμένη τηλεόραση και από που το αγοράζουμε (στο skroutz δεν το βρίσκω πουθενά);
kont Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 για οσους την πηραν και θελουν γυαλια βρηκα αυτα μιση τιμη απο τους υπολοιπους αλλα δεν ξερω τιποτα για το καταστημα οποιος εχει πληροφοριες( αν εχει κανεις) ας πει. http://apextos.gr/index.php/el/?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=172&Itemid=0 Mιλησα μαζι τους και ειναι εξαντλημενα εχει το απλο rc.
Age4Greeks Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Εάν δεν απατώμαι το σμαρτ ριμοτ υπάρχει από το μοντέλο 6400 και πάνω.
George! Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δεν το έχει το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο και διάβασα κι εγώ κάπου ότι είναι συμβατό από την 6400 και πάνω. Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν έχει εξαντληθεί ακόμα μια τόσο καλή τηλεόραση, ενώ η 32αρα h5500 στα 279 ευρώ είχε εξαφανιστεί σε 1-2 μέρες!
kax54638 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δεν το έχει το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο και διάβασα κι εγώ κάπου ότι είναι συμβατό από την 6400 και πάνω. Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν έχει εξαντληθεί ακόμα μια τόσο καλή τηλεόραση, ενώ η 32αρα h5500 στα 279 ευρώ είχε εξαφανιστεί σε 1-2 μέρες! Ευχαριστώ για την απάντηση. Αύριο παραλαμβάνω και εγώ.
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δεν το έχει το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο και διάβασα κι εγώ κάπου ότι είναι συμβατό από την 6400 και πάνω. Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν έχει εξαντληθεί ακόμα μια τόσο καλή τηλεόραση, ενώ η 32αρα h5500 στα 279 ευρώ είχε εξαφανιστεί σε 1-2 μέρες! Μηπως επειδη για 3D ειναι λιγες οι 32 ιντσες; εδω στην 50αρα που εχω εγω για να δω 3D πρεπει να ειμαι σε αποσταση 2 μετρων σκεψου την 32αρα θα πρεπει αν την παρεις αγκαλια.
George! Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μηπως επειδη για 3D ειναι λιγες οι 32 ιντσες; εδω στην 50αρα που εχω εγω για να δω 3D πρεπει να ειμαι σε αποσταση 2 μετρων σκεψου την 32αρα θα πρεπει αν την παρεις αγκαλια. Δεν διαφωνώ για το 3d, πόσο μάλλον από την στιγμή που πρέπει να πληρώσουμε επιπλέον χρήματα για τα γυαλιά! Αλλά από την στιγμή που είναι 100hz πραγματικά, για 'μένα αξίζει τα παραπάνω χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις