Delije Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα σε ολους,παιδια θα ηθελα να μαθω αν αξιζει να κανω oc το υπάρχων σύστημα διότι τα οικονομικά ειναι δυσκολα για νεο pc αυτη την περιοδο!σας παραθέτω τα τωρινά specs! Operating System Windows 7 Ultimate 64-bit SP1CPU Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz Kentsfield 65nm TechnologyRAM 4,00GB Dual-Channel DDR2 @ 400MHz (6-6-6-18)Motherboard XFX XFX Nforce 680i LT (Socket 775) Graphics ASUS PG191 (1280x1024@60Hz) 1024MB NVIDIA GeForce GT 240 (CardExpert Technology) Psu 550watt-24pin chieftec Σκεφτομουν να παρω μια ψήκτρα για το oc,αλλα 4 gb ram και σχετικά μια καλή οικονομική καρτα γραφικων.Για βαλτε ενα χερακι ρε παιδια σας παρακαλω,γινεται κατι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Για τι budjet μιλάμε για τα εξαρτήματα?Επίσης τι case έχεις? Για oc δες εδώ:http://www.insomnia.gr/topic/203949-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-overclocking-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-core-2-duo-quad-cpus/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delije Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Case φιλε μου εχω αυτο! http://www.trustedreviews.com/Antec-Nine-Hundred-Ultimate-Gaming-Case-review Τωρα για τα χρηματα δεν ξερω ακομα,γιατι πρεπει να ακουσω απο εσας αν αξιζει πρωτα γενικα και τι πρεπει να αλλαξω,η χρίση του pc ηταν και ειναι καθαρα gaming αλλα πλέων δεν τραβαει για αυτο ψαχνω να βρω μια λύση αν γίνεται! Τωρα απο θεμα game! World of warcraft πολλα χρονια καψίματος,και σκεφτομαι να ξανα αρχισω αλλα δεν νομιζω πως πλέων το pc μου το σηκωνει,θα πρεπει να παιξω low settings!Σας ζάλισα sorry! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Επειδή η χρήση είναι καθαρά gaming οποιόσδήποτε i3 και πάνω θα έχει καλύτερη απόδοση φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα