Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Βρήκα πρόσφατα στο github ένα library για store locator με χρήση google maps. Είναι αυτό εδώ :

https://github.com/googlemaps/js-store-locator

Προσπαθώ να φτιάξω αρχικά αυτό που δίνει στα examples :

https://googlemaps.github.io/js-store-locator/examples/panel.html

αλλά όταν το κατεβάζω για να το τρέξω τοπικά, δεν φορτώνει καθόλου τα stores. (Έκανα download zip από το link στη σελίδα του github). Δεν έχω πειράξει κανένα αρχείο -ούτε το CSV- που είναι το datasource στο συγκεκριμένο παραδειγμα. Τα άλλα παραδείγματα που έχουν δυναμικό datasource (GME η Json από το google apps engine) , μου τρέχουν κανονικά.

Τι μπορεί να φταίει? Υπάρχει μια σχετική ερώτηση στο StackOverflow εδώ αλλά εγώ δεν έχω πειράξει το CSV καθόλου. Τα path είναι σωστά για τα scripts (το έλεγξα) .

Υπάρχει καμία ιδέα ?

Δημοσ.

Έχεις πολλά σημεία που πρέπει να προσθέσεις; Χρειάζεσαι την αναζήτηση από τη πλευρά του χρήστη;

Μπορείς να τα προσθέσεις με javascript αλλά δε θα έχεις την αναζήτηση.

Δημοσ.

Τελικά το ανέβασα με ftp στο server και παίζει κανονικά... Δεν έχω καταλάβει τι μπορεί να φταίει. Το επεξεργάζομαι κανονικά τώρα αλλά πρέπει να το "ανεβοκατεβάζω" στο server κέθε φορά που κάνω μια αλλαγή που είναι σπαστικό. Το περίεργο είναι ότι ούτε στον xampp παίζει! Μάλλον κάτι μου καταστρέφει το csv με το που το κατεβάζω στο pc μου.

@aposporis Μάλλον θα προσθέσω geolocation για να μη χρειάζεται να γράφεις τη διευθυνση στην αναζήτηση. Κατά τα άλλα είναι υπερ κομπλε γι αυτο που θέλω το example τους.

Επίσης το πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι κατά την επεξεργασία του CSV με excel δεν δουλέυει τίποτα γιατι μου αφαιρεί τα double " και μου χαλάει την κωδικοποιηση με αποτέλεσμα να βγαίνουν τα ελληνικά σε σύμβολα. Η λύση που βρήκα είναι λιγο χαζή αλλά δουλεύει. Ανοίγω το CSv με Access , κάνω export σε xml , κάνω convert το xml σε csv.

υπάρχει κάνας πιο ευκολος τρόπος ? Η καμιά ρύθμιση στο excel ώστε να μη μου χαλάει το CSV ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...