louben Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια να κανω μια ερωτηση?Εχω σε windows 8.1 dvd rom optiarc 4551.Εσχατως παρατηρησα οτι εξαφανιστηκε το εικονιδιο του dvd rom απο τις συσκευες και μοναδες δισκου. στη διαχειρηση συσκευων φαινεται το dvd rom alla oti ο οδηγος δεν ανταποκρινεται δηλαδη αυτο. Να τονισω οτι επισημο firm δεν υπαρχει αφου η εταιρεια απο οτι ειδα σταματησε να ασχολειται με to αντικειμενο. ΚΑτεβασα το τελευταιο αξιοπιστο firm (1.09) παω ν ατο εγκαταστησω αλλα μου λεει οτι η εκδοση που εχει ειναι η καλυτερη. εκανα καταργηση συσκευης και παλι τιποτα. Εκανα και οσα λεει εδω http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-hardware/missing-cddvd-drive-for-windows-8-professional/3d4b45cf-646f-4795-b66c-0e881ec87934 και παλι τιποτα. Να τονισω οτι η συσκευη δουλευει κανονικα. ΚΑμια ιδεα.
SPANK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Για αρχή δοκίμασε σε αλλη sata θύρα και με αλλο καλώδιο επίσης ενα repair με το cd των windows
louben Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Για αρχή δοκίμασε σε αλλη sata θύρα και με αλλο καλώδιο επίσης ενα repair με το cd των windows Γιασ τη θυρα μου κανει εντυπωση αφου το βλεπει κανονικα.Για το cd δε γινεται γιατι απλα δεν εχω cd (το κατεβασα απο το επισημο site της microsoft. KAmia αλλη ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα