Norone92 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Ψάχνομαι για αγορά μιας δεύτερης οθόνης για το σύστημα της υπογραφής μου, καθώς με ενδιαφέρει πολύ η προοπτική για multitasking χωρίς να βγαίνω δευτερόλεπτο από τα games που παίζω εκείνη την ώρα. Διαθέτω 120 ευρώ top. Αυτό που ψάχνω είναι μέχρι 22", 16:9, IPS. Αν έχει και tv tuner δε θα 'λεγα όχι αλλά προτεραιότητα δίνω στα παραπάνω. Ποια είναι η οικονομικότερη και ποιοτικότερη πρόταση με αυτά τα χαρακτηριστικά σε αυτά τα χρήματα; edit: Δεν υπάρχει δεύτερο hdmi στη gpu μου, θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό;
The_Judas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί δεν παίρνεις την ίδια ακριβώς με αυτή που έχεις; http://www.e-shop.gr/lg-23mp65hq-p23-ips-led-monitor-full-hd-black-p-PER.169985 Θα είναι πιο βολική γιατί θα μπορείς να τις κολλήσεις μια δίπλα στην άλλη. Σε διαφορετική περιπτωση υπάρχει αυτή: http://www.e-shop.gr/lg-22mp55hq-p215-ips-led-monitor-full-hd-black-p-PER.169983 Όσον αγορά την σύνδεση, μπορείς να πάρεις ένα ανταπτοράκι dvi-hdmi.
Norone92 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί τα +20 ευρώ δεν παίζουν δυστυχώς και κοιτάω ό,τι πιο οικονομικό. Και η 22" θα χωράει καλύτερα στο γραφείο επειδή είναι σε γωνία. Την είχα δει τη συγκεκριμένη απλά ήθελα να επιβεβαιώσω ότι είναι καλή λύση διότι δεν έχω τη δυνατότητα να δω πολλές από κοντά. Αν δεν υπάρξει καλύτερη πρόταση θα την αγοράσω. Ευχαριστώ!
The_Judas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Σε αυτά τα χρήματα και ips δεν νομίζω να έχεις και πολλές άλλες επιλογές.
ADHD Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Θελεις να εχει την ιδια αναλυση, ιδιου τυπου πανελ πχ IPS και ιδιο refresh rate, ολα αυτα για να ειναι smooth η μεταβαση απο τη μια στην αλλη και να μην εχεις διαφορα στα χρωματα. Το καλυτερο δηλαδη ειναι να παρεις την ιδια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα