Vazelos1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Έχω την συγκεκριμένη κάρτα http://www.e-shop.gr/creative-audigy-2-zs-platinum-pro-retail-p-PER.540155 Έφτιαξα τον νέο μου υπολογιστή με μητρική την Gigabyte z97x-Soc κι ενώ λειτουργεί μια χαρά δεν παίζει ο ήχος στα ακουστικά!! Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει;
vagos456 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Η παλιά μου κάρτα ήχου.Αυτη είναι πάνω από 10 χρόνων.Πάρε καμία καινούργια.Της onboard της μητρικής πρέπει να είναι καλύτερη. Τώρα στο πρόβλημα σου κοίτα στο software να επιλέξεις τα ακουστικά και όχι τα ηχεία. Από το software της creative
balthazor4ever Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Πολλες φορες απο τη ρυθμιση ηχου των Windows προεπιλεγεται η εξοδος hdmi η η ενσωματωμενη της μητρικης. Απενεργοποιησε την ενσωματωμένη απο το bios και στις ρυθμισεις ηχου επελεξε τα ηχεια. Για την audigy στα forum της creative θα βρεις driver pack απο τον danielk. Παντως οι audigy και xfi ακομα μ αρέσουν περισσότερο απ τις ενσωματομενες.
Vazelos1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Η παλιά μου κάρτα ήχου.Αυτη είναι πάνω από 10 χρόνων.Πάρε καμία καινούργια.Της onboard της μητρικής πρέπει να είναι καλύτερη. Από μία έρευνα που έκανα η κάρτα μου είναι πολύ ανώτερη από όλες τις onboard που υπάρχουν. Για την audigy στα forum της creative θα βρεις driver pack απο τον danielk. Το πρόβλημα έφτιαξε με τους συγκεκριμένους drivers. Ευχαριστώ πολύ!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα