Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..Θα ήθελα να ρωτήσω για το g2... έχω ακούσει ότι ζεσταίνεται και ότι ίσως κολλάει λίγο... είναι αλήθεια; 

Αυτή τη στιγμή έχω το samsung s duos το οποίο είναι το πιο απελπιστικό κινητό και θέλω να αγοράσω κινητό που να μην κολλάει αλλά δεν θα ήθελα να διαθέσω πάνω από 250 ευρώ... οπότε ποιο μου προτείνετε; 

Δημοσ.

φιλε αγορασα το Lg g2 πριν 10 μερες.....απλα θα σου πω το κινητο δεν υπαρχει!!!! με το που το εβγαλα απο το κουτακι εντυπωσιαστικα!!!! ειναι τρομερα γρηγορο δεν κολλαει πουθενα και η καμερα του εκπληκτικη!!! εβγαλα βραδινη φωτογραφια κ ουτε η φωτογραφικη μου δεν βγαζει ετσι!!! για τα λεφτα του απλα το καλυτερο!!!!

Δημοσ.

G2 all the way. Όταν το αγοράσεις θα καταλάβεις πως ο,τι έχεις ακούσει θα σου φαίνεται αστείο. Μόνο του αρνητικό η έλλειψη micr

έχω ακούσει ότι ζεσταίνεται αρκετά... αν ειναι και μου βγάλει πρόβλημα να μην το αγοράσω γιατι πέρσι αγόρασα αυτό που έχω και μου είχε δημιουργήσει θέμα απο τον 1ο μηνα κιόλας... 

• Moderators
Δημοσ.

το εχω απο τον ιουνιο και δεν μου εχει παρουσιασει απολυτως κανενα προβλημα!

πιστευω οτι ειναι απο τα πιο καλα κινητα στην αγορα και vfm

• Like 1
Δημοσ.

έχω ακούσει ότι ζεσταίνεται αρκετά... αν ειναι και μου βγάλει πρόβλημα να μην το αγοράσω γιατι πέρσι αγόρασα αυτό που έχω και μου είχε δημιουργήσει θέμα απο τον 1ο μηνα κιόλας...

Προβλήματα θερμοκρασίας είχε το G3. Το G2 είναι η καλύτερη επιλογή σου αυτή τη στιγμή και είναι από τις καλύτερες συσκευές που έχω δουλέψει και πίστεψε με είναι πολλές

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο μην βάλεις καμία PA από τις τελευταίες beta γιατί κάτι έχουν σκαλίσει στον κερνελ και βγάζει μαύρες γραμμές στην οθόνη

Δημοσ.

Προβλήματα θερμοκρασίας είχε το G3. Το G2 είναι η καλύτερη επιλογή σου αυτή τη στιγμή και είναι από τις καλύτερες συσκευές που έχω δουλέψει και πίστεψε με είναι πολλές

To G3 και το G2 ειναι πολύυ καλα smartphone . Και τα δύο με τα μάτια κλειστά.

Εχω το G3  εδώ και μερικούς μήνες και το χρησιμοποιώ συνεχώς χωρίς να έχω βρει το παραμικρό θέμα.

Δημοσ.

To G3 και το G2 ειναι πολύυ καλα smartphone . Και τα δύο με τα μάτια κλειστά.

Εχω το G3  εδώ και μερικούς μήνες και το χρησιμοποιώ συνεχώς χωρίς να έχω βρει το παραμικρό θέμα.

Γι'αυτο ειπα ειχε και οχι εχει ;) .Γιατι απο οσο ξερω τα προβληματα υπηρχαν στην αρχη και οχι σε ολες τις συσκευες

Δημοσ.

Γι'αυτο ειπα ειχε και οχι εχει ;) .Γιατι απο οσο ξερω τα προβληματα υπηρχαν στην αρχη και οχι σε ολες τις συσκευες

Ισχύει σε κάποιες αρχικές παρτίδες αν δ κάνω λάθος έβγαλε και θέμα με το GPS αλλά ενας φίλος που το χει μερικούς μήνες δεν έχει εκφράσει κάποιο θέμα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...