Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εδώ και κάποιο διάστημα (περίπου μια εβδομάδα ) παρατηρώ οτι μου κάνει αρκετή ώρα για να κάνει το pc μου shutdown. Και όταν μιλάμε για μεγάλο χρονικό διάστημα εννοώ οτι μπορεί να αγγίξει και τα 5 λεπτά.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...!

Κάποιος που να γνωρίζει ?

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

Δοκιμασε το Avast free. Πολυ καλο χωρις καθυστερισεις και μαλακιες. Τωρα παιζει να μην ειναι απο αυτο. Κοιταξε απο εκτελεση msconfig, τι αρχεια εχει φορτωμενα. Επισεις στο ξεκινημα σε καθυστερει στο Welcome screen? Ειχα και εγω τετοιο θεμα και τελικα ηταν ενα κωλοπρογραμματακι που φορτωνεται στην εκκινηση των Windows.

• Like 1
Δημοσ.

μηπως στο κανει απο τη στιγμη που το εβαλες?

Να σου πώ την αλήθεια δεν το παρατήρησα ...αλλά παίζει αυτό το σενάριο διότι δεν εχει 15 μέρες που το εγκατέστησα.

Δοκιμασε το Avast free. Πολυ καλο χωρις καθυστερισεις και μαλακιες. Τωρα παιζει να μην ειναι απο αυτο. Κοιταξε απο εκτελεση msconfig, τι αρχεια εχει φορτωμενα. Επισεις στο ξεκινημα σε καθυστερει στο Welcome screen? Ειχα και εγω τετοιο θεμα και τελικα ηταν ενα κωλοπρογραμματακι που φορτωνεται στην εκκινηση των Windows.

Απο που μπορώ να το βρώ για να το απενεργοποιήσω  ?

Μισό για να καταλάβω: Παίρνουν 5 λεπτά μέχρι να βγάλει το logging off screen ή κολλάει όταν δείχνει αυτό ή το shutting down; 

Όχι...βγάζει το logging off, κλείνει η οθόνη και το πληκτρολόγιο και το pc συνεχίζει να δουλεύει.

Δημοσ.

Χμ, δηλαδή κλείνουν τα windows αλλά το pc συνεχίζει και δουλεύει; Ενδιαφέρον - μυρίζομαι μητρική ή τροφοδοτικό. Για να είμαστε ακριβείς: Βγάζουν και shutting down, τερματίζουν αλλά το pc είναι ακόμα ανοιχτό έτσι; 

Αν όμως όλα ξεκίνησαν με το BitDefender, βγάλτο πρώτα και μετά όλα τα άλλα. 

Παρόλο που χρησιμοποιούσα χρόνια Avast, το έχω ξηλώσει τελείως πια και είμαι χωρίς antivirus. Στις τελευταίες εκδόσεις το pc κολλάει τουλάχιστον ένα λεπτό στο welcome των windows και τουλάχιστον 2 λεπτά στο logging off κατά τον τερματισμό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...