Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για free converter (.m4v > .avi)

iLuxus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλησπέρα,

Αγορασα πρόσφατα κάτι κινούμενα σχέδια για την μικρή από το iTunes. (16€ )

Tο πρόβλημα όπως φαντάζεστε γνωστό. Πως να το περάσω σε στικακι usb, για να μπορώ να το βλέπω και από την τηλεόραση;

Μιας που όπως γνωρίζεται, δεν είναι μονο η μετατροπή το πρόβλημα, αλλα και το DRM προστασίας που έχουν τα φιλμ/μουσικη στο iTunes.

Απο τα πιο γνωστά, Tune4Mac, αλλα πραγματικά νιώθω πολύ χαζός να δώσω αλλα 30 με 40 ευρω, για να μπορέσω να δω στην τηλεόραση μου, το φιλμ που έχω ήδη αγοράσει!!

Ακουω προτάσεις (λινκ μέσω ΠΜ) για κάποια αξιόλογη εφαρμογή που κάνει αυτή τη δουλειά δωρεάν, και χωρίς περιορισμούς. 

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

υ.γ. .. εννοείται να είναι συμβατό με Mac OS X

post-239756-0-36178900-1417642591_thumb.png

Επεξ/σία από iLuxus
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

[solved]

Θενξ φίλε μου.

Δυστυχώς για 5 λεπτά δεν με πρόλαβες! 

Αγορασα το Tune4Mac για 40€, και πλέον νιώθω όντως χαζός. : /

Εφαγα όλο το google για να βρω κάτι σαν το handbreak, αλλα δυστυχώς από ότι φαίνεται δεν με πήγαινε σήμερα η μέρα.

Δεν βαριέσαι, ας αγοράσουμε και εμείς κάτι! ;-)

.....αααχχ! Δε πειράζει καλά να είμαστε!

Τώρα που το σκέφτομαι...έδινες άλλα 40 ευρώ (80 σύνολο) και έπαιρνες ένα apple tv και τα έκανες stream από το iTunes....Christmas present για να μη κάθεσαι να κάνεις μετατροπές.

Τώρα που το σκέφτομαι...έδινες άλλα 40 ευρώ (80 σύνολο) και έπαιρνες ένα apple tv και τα έκανες stream από το iTunes....Christmas present για να μη κάθεσαι να κάνεις μετατροπές.

80 Που;

To βρίσκω και πιο φθηνά εδώ που είμαι, και το έχω σκεφτεί ήδη πολλές φορές να το αγοράσω.

Αλλα για κάποιον ανεξήγητο λόγο, το αναβάλω συνέχεια. 

Οπότε ποντάρω στην έκτη μου αίσθηση που δεν με αφήνει να το πάρω.

..Kατι θα ξέρει! :ρ

Τι πιο εύκολο από ένα στικακι usb κατευθείαν στην τηλεόραση. 

Έχω αγοράσει έναν για την μικρή 64gb, και ένα για μένα και τη γυναικα, στα 20€ έκαστο από το ebay, και δεν κουνιέμαι καν από την θεση μου. Τα έχω συνδεδεμένα παράλληλα, και με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και μόνο, βλέπω όλα τα φιλμ, σειρές που έχω περάσει στα στικακια.

Και όταν τα δω η βαρεθώ, αλλαγή και πάμε πάλι από την αρχή.   ;-)

Δεν αντιλέγω, μονο που πραγματικά δεν χρησιμοποιώ καμια από τις παραπάνω.

Πχ δεν αγοράζω φιλμ η μουσική από το itunes, δεν ακούω στριμινγκ μουσική (η μουσική γενικά) δεν βλέπω η δείχνω την βιβλιοθήκη φωτό σε καλεσμένους μέσω air play, και λοιπά. 

Το 99% δλδ από τις υπηρεσίες της apple tv, αυτή την περίοδο μου είναι εντελώς αδιάφορες. Λόγο έλλειψης χρόνου το μονο που θέλω, είναι αυτές τις λίγες στιγμές που μου περισσεύουν, να δω καμιά ταινία από τον σκληρό που τις έχω περασμένες. Τίποτα άλλο.

Άντε και καμια αγορασμένη από το itunes, για την μικρή περισσότερο. (όπως στην περίπτωση μας)

Και μια που έχω περιορισμό στον σκληρό (δεν μπορεί να δείξει πάνω από κάποια gb films) πέρασα σε usb.

[...] Πχ δεν αγοράζω φιλμ η μουσική από το itunes [...]

[...] Άντε και καμια αγορασμένη από το itunes, για την μικρή περισσότερο. [...]

Τελικά αγοράζεις ή όχι; :P

• Like 1

E ναι...ειδική περίπτωση η παραπάνω.

Πρώτη φορα να φανταστείς για την μικρή, γιατί δεν το έβρισκα πουθενά αλλου να το παραγγείλω στα γαλλικά. (αγγλικα κινούμενα σχέδια)

Μονο το άτιμο itunes τα είχε μεταφρασμένα!! :Ρ

(δικιά μου αγορασμένη ταινία, στις διακοπές πριν τρία χρόνια)!! ;-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...