harislinuxos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Κάνε πρώτα uninstall από το avg removal tool. Έπειτα, ξαναεγκατεστησέ το.
micos000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ, όπως είπα, το avg γενικότερα τα av τα βγάζω πάντα με τα tools της εταιρείας για σιγουριά και μέχρι τώρα δεν είχα παρατράγουδα σε καμία απεγκατάσταση.
harislinuxos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδη τωρα εγω τι να κανω ? να κατεβαζω αυτο το tool η να του κανω κανονικη απεγκατσταση απο τον πινακα ελεγχου? αυτο το tool δεν ειναι ο unistaller που εχει το avg μεσα στον φακελο που ειναι εγκατεστημενο? Βασικά, κάνε πρώτα απεγκατάσταση από τον πίνακα ελέγχου. Επείτα ξαναεγκατεσησέ το.
Alex-V Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Οχι, να μην το κανει αυτο. Κατεβασε το tool http://www.avg.com/eu-en/utilities αναλογως τι εκδοση εχεις (x32, x64) και απεγκατεστησε το απο αυτο. Δεν θα το βγαλεις απο το πινακα ελεγχου. Θα αφαιρεθει μονο του απο εκει. Οχι δεν ειναι ιδιος uninstaller που εχει μεσα στον φακελο εγκατεστημενο.
LOVExVOTKA Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 εγω τοσα χρονοα δεν ηξερα οτι υπηρχε ξεχωριστος unistaller απο την εταιρια στα av και τα απεγκαθηστουσα ειτε απο κανα revo η απο τον πινακα
harislinuxos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 εγω τοσα χρονοα δεν ηξερα οτι υπηρχε ξεχωριστος unistaller απο την εταιρια στα av και τα απεγκαθηστουσα ειτε απο κανα revo η απο τον πινακα Κατέβασε το tool και τρέξτο. Θα το κάνει uninstall. όταν τελειώσει, κάνε restart και ξαναεγκατεστησέ το. --- κάνε αυτό που είπα, γιατί έχει 100% επιτυχία in the most of times
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα