xristoforos89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα. Θα ηθελα να αναβαθμισω το ρουτερακι που εχω αυτη την στιγμη με κατι καλυτερο. H συνδεση μου ειναι Annex A. Αναμεσα στα.. : DRAYTEK VIGOR 2760n DRAYTEK VIGOR 2710Vn ..ποιο ειναι καλυτερο? Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι πολυ σταθερο και η μεγαλη εμβελεια. Αμα εχετε να μου προτεινεται και κατι αλλο, ευπροσδεκτο.
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα. Θα ηθελα να αναβαθμισω το ρουτερακι που εχω αυτη την στιγμη με κατι καλυτερο. H συνδεση μου ειναι Annex A. Αναμεσα στα.. : DRAYTEK VIGOR 2760n DRAYTEK VIGOR 2710Vn ..ποιο ειναι καλυτερο? Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι πολυ σταθερο και η μεγαλη εμβελεια. Αμα εχετε να μου προτεινεται και κατι αλλο, ευπροσδεκτο. θα επερνα το 2760n επειδη ειναι και vdsl κιολας οποτε σε μελλοντικη αναβαθμιση δεν θα χρειαστει να παρεις κατι αλλο. αν δεν σκοπευεις να πας ποτε σε vdsl τοτε το 2710n ειναι και αυτο μια λυση αλλα παλι δεν εχει νοημα διοτι ναι μεν εχει 3 antennas αλλα δεν εχει πχ gigabit lan οπως εχει το 2760. αναλογως τι σε νοιαζει σε καθε περιπτωση.δες τα αναλυτικα.ισως το 2710n να παιζει λιγο καλυτερα λογω 3 antennas αντιθετα με τις 2 του 2760 αλλα μπορει καιτο ιδιο.αλλωστε και τα 2 ειναι n300. http://www.draytek.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=2782:vigor2760n&lang=en#hardware_interface αυτο ειναι το 2760 (αν το παρεις παιρνεις την καινουρια εκδοση την delight) και εδω το 2710n http://www.draytek.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=2434:vigor2710n&lang=en#hardware_interface 1
xristoforos89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Μπορεις να μου πεις τις διαφορες αναμεσα στο DRAYTEK Vigor 2760n και στο DRAYTEK Vigor 2760Vn? Aξιζει να παω στο 2760Vn η να η να μην δωσω τσαμπα χρηματα?
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Μπορεις να μου πεις τις διαφορες αναμεσα στο DRAYTEK Vigor 2760n και στο DRAYTEK Vigor 2760Vn? Aξιζει να παω στο 2760Vn η να η να μην δωσω τσαμπα χρηματα? εστω και πολυ καθυστερημενα.το vn εχει και 2 θυρες για τηλεφωνο(voip)fxs ενω το 2760n απλα δεν τις εχει.δεν βρισκω λογο εκτος αν σκοπευεις να χρησιμοποιησεις voip καποια στιγμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα