Προς το περιεχόμενο

Wmi provider host - πρόβλημα - win 8.1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει μια διεργασια 'wmi provider host' στον υπολογιστη μου, με windows 8.1, που φορτωνει με το ετσι θελω την cpu με περιπου 50% load.

Εχω τσεκαρε το μηχανημα με καμια...δεκαρια αντιβιοτικα-anti-spyware-malware κλπ, ειναι ok.

Εχω διαβασει μετα απο ψαξιματα στο νετ διαφορα γι'αυτο το service, αλλα πραγματα που δουλεψαν σε αλλους σε μενα δεν δουλεψαν. Πχ καπου ειχα δει σε ενα φορουμ οτι πολλοι απο οσους το ανακαλυπταν, τελικα εβρισκαν οτι οφειλονταν σε ενα ανεπιθυμητο προγραμμα, ομως πχ εγω δεν το εχω καν. Και κατι τετοια.

Δεν ξερω αν το αντιμετωπιζει κανεις αλλος, ή αν το εχει το προβλημα και δεν το εχει ανακαλυψει ηδη...

Αν καποιος εχει καμια στοχευμενη ιδεα τι μπορει να φταιει, ας πει.

Προς το παρον, την 'σκοτωνω' χειροκινητα απο το task manager, αλλα δεν εχω καταλαβει πως/γιατι φορτωνει. Πχ με το 'autoruns' της microsoft να το απενεργοποιουσα να τρεχει, αλλα δεν ξερω αν τρεχει ως startup ή αν φορτωνεται στην πορεια.

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

2efkltj.jpg

Δημοσ.

Εχω διαβασει απειρα πραγματα, δυστυχως δεν φαινεται να υπαρχει κατι που να ειναι σαν ενιαια αντιμετωπιση για ολους.

Κατι τετοια κουλά με κανουν και βριζω εδω και χρονια τα windows.

Ηλιθια προβληματα απο το πουθενα, και συνηθως χωρις να φταιει σε κατι ο χρηστης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...